VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
21 jan.
10FlixTrain
4Pinkbus
za
22 jan.
10FlixTrain
4Pinkbus
zo
23 jan.
8FlixTrain
4Pinkbus
ma
24 jan.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
di
25 jan.
18Deutsche Bahn
5BlaBlaCar Bus
wo
26 jan.
18Deutsche Bahn
5Flixbus
do
27 jan.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
vr
28 jan.
10FlixTrain
4Pinkbus
za
29 jan.
5FlixTrain
4Pinkbus
zo
30 jan.
5FlixTrain
4Pinkbus
ma
31 jan.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
di
1 feb.
18Deutsche Bahn
5Flixbus
wo
2 feb.
18Deutsche Bahn
5BlaBlaCar Bus
do
3 feb.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
vr
4 feb.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
za
5 feb.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
zo
6 feb.
5FlixTrain
4Pinkbus
ma
7 feb.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
di
8 feb.
18Deutsche Bahn
4BlaBlaCar Bus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over treinen tussen Hamburg en Berlijn

distanceAfstand255 km
durationGemiddelde treinduur1 h 46 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 21
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn, FlixTrain, Deutsche Bahn with connection of ÖBB | Nightjet

Met treinen van Hamburg naar Berlijn leg je reis 255 km af wat gemiddeld 1 h 46 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, Deutsche Bahn with connection of ÖBB | Nightjet. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 21 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Hamburg Hbf en arriveren in Berlin Hbf.

Treinreisaanbieders: Reis met Deutsche Bahn tussen Hamburg en Berlijn

Koop je officiële tickets voor de tren tussen Hamburg en Berlijn bij Deutsche Bahn vanaf € 8 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Hamburg naar Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Treinen van Hamburg naar Berlijn

Met een gemiddelde van 25 treinen die elke dag de reis van Hamburg naar Berlijn maken, kunnen passagiers een selectie maken die past bij hun reisschema en hen de beste kans geeft om de bezienswaardigheden en geluiden van de Duitse hoofdstad te ontdekken. Directe verbindingen bieden de snelste reistijd en komen op zijn vroegst in iets minder dan 2 uur aan. De meeste verbindingen zijn direct, met meestal slechts één indirecte optie.

Welke treinmaatschappijen reizen van Hamburg naar Berlijn?

Alle diensten die tussen Hamburg en Berlijn reizen worden uitgevoerd door de Deutsche Bahn. De Deutsche Bahn zijn de belangrijkste treindienstverlener voor het land en hebben kantoren en informatiepunten verspreid over alle Duitse steden.

Hoe lang rijdt de trein van Hamburg naar Berlijn?

De snelste directe verbinding tussen Hamburg en Berlijn duurt 1 uur en 54 minuten. Indirecte diensten omvatten meestal een totale reistijd van ongeveer 4 uur en 56 minuten, en vereisen normaal gesproken een overstap in het station van Hannover.

Hoeveel treinen zijn er van Hamburg naar Berlijn?

Met 25 reizen van Hamburg naar Berlijn die elke dag plaatsvinden, kunnen reizigers kiezen uit 1 tot 2 vertrekken per uur. De eerste dienst vertrekt om 7.38 uur en het laatste vertrek vindt plaats om 22.30 uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Hamburg naar Berlijn?

Alle treinreizen tussen Hamburg en Berlijn vertrekken vanaf het centraal station van de stad, Hamburg Hauptbahnhof. Het is een belangrijke faciliteit en het tweede drukste station van Europa. Het gebouw ligt op korte loopafstand van het centrum van de stad, en cultuurliefhebbers vinden hiernaast een beroemd kunstmuseum. Met 75 winkels in totaal en een indrukwekkende keuze aan cafés en restaurants, is er veel te zien en te doen voor passagiers die wachten om in de trein naar Berlijn te stappen.

Aankomst treinstation: Passagiers die in Berlijn aankomen, stappen uit op het Hauptbahnhof in Berlijn, het hoofdstation van de stad. Het ligt in de regeringswijk Berlijn, in een centrale wijk en in de buurt van veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De diensten op het station zijn onder andere bagagekluizen, taxidiensten en gratis WiFi.

Reistips: Treinreizen van Hamburg naar Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Berlijn te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Hamburg naar Berlijn?

Treintickets van Hamburg naar Berlijn hoeven niet meer dan € 8 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Hamburg naar Berlijn voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Hamburg naar Berlijn?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 21  te betalen voor een tren ticket tussen Hamburg en Berlijn.

Hoe ver is Berlijn van Hamburg als ik per trein wil reizen?

De afstand van van Hamburg naar Berlijn per trein is bij benadering 255 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Hamburg naar Berlijn per trein?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Hamburg naar Berlijn per trein is 1 h 46 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Hamburg naar Berlijn.

Vanaf welk treinstation in Hamburg zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Berlijn zou ik moeten reizen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Hamburg is Hamburg Hbf. In Berlijn is het meest populaire treinstation onder reizigers Berlin Hbf.

Waar is het treinstation in Hamburg om naar Berlijn te gaan? Waar is het treinstation in Berlijn gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Hamburg Hbf, vinden op ongeveer 2.6 km van het stadscentrum van Hamburg. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Berlijn, heet Berlin Hbf, en is ongeveer 2.8 km gelegen van zijn stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Hamburg naar Berlijn per trein?

Als je een tren neemt van Hamburg naar Berlijn, biedt Deutsche Bahn, FlixTrain, Deutsche Bahn with connection of ÖBB | Nightjet de beste manier om snel naar Berlijn te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Hamburg naar Berlijn en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe vind ik een route per trein van Hamburg naar Berlijn zonder overstap?

Ja, er zijn 16 directe treinen tussen Hamburg en Berlijn per dag met Deutsche Bahn of FlixTrain  op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw treintickets gaat aanschaffen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Hamburg en Berlijn?

Gemiddeld, er zijn 16 treinen keer per dag van Hamburg naar Berlijn. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te aanschaffen voor de beste prijzen voor treintickets van Hamburg naar Berlijn?

De prijs van een treintickets enkele reis van Hamburg naar Berlijn kost gemiddeld € 21 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Hamburg naar Berlijn een paar maanden van te voren boeken.

Als ik aankom in Berlijn vanuit Hamburg per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Berlijn?

Je trein trip van Hamburg naar Berlijn hoeft niet te eindigen in Berlijn. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Praag of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Praag of Parijs te gaan op Omio!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Hamburg naar Berlijn per trein?

Als je per trein wilt reizen van Hamburg naar Berlijn met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Hamburg en Berlijn, zowel vooraf als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Hamburg naar Berlijn reizen? Kan ik per treinreisen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Hamburg naar Berlijn wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Hamburg
Berlijn
Hamburg Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen
Hamburg-Altona
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Hamburg - Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie: