De goedkoopste treinreizen Van Hamburg Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 17 okt.

Cheapest

15

Average

27

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Hamburg naar Berlijn bedraagt ongeveer € 27 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 15.

goedkoopste
09:49Hamburg3u02 12:51Berlijn
0 changes
151Enkele reis
goedkoopste
09:49Hamburg3u25 13:14Berlijn
0 changes
151Enkele reis
2e goedkoopste
15:52Hamburg3u03 18:55Berlijn
0 changes
401Enkele reis
2e goedkoopste
15:52Hamburg2u51 18:43Berlijn
0 changes
401Enkele reis

Treintijden & routes Hamburg naar Berlijn

Treinen weergeven voor morgen, zo 17 okt.
09:49Hamburg3u02 12:51Berlijn
0 changes
09:49Hamburg3u25 13:14Berlijn
0 changes
15:52Hamburg3u03 18:55Berlijn
0 changes
15:52Hamburg2u51 18:43Berlijn
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
20FlixTrain
8BlaBlaCar Bus
zo
17 okt.
15FlixTrain
4Pinkbus
ma
18 okt.
15FlixTrain
4Pinkbus
di
19 okt.
8FlixTrain
5BlaBlaCar Bus
wo
20 okt.
5FlixTrain
5BlaBlaCar Bus
do
21 okt.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
vr
22 okt.
15FlixTrain
4Pinkbus
za
23 okt.
8FlixTrain
4Pinkbus
zo
24 okt.
15FlixTrain
4Pinkbus
ma
25 okt.
5FlixTrain
4Pinkbus
di
26 okt.
18Deutsche Bahn
4BlaBlaCar Bus
wo
27 okt.
5FlixTrain
4BlaBlaCar Bus
do
28 okt.
5FlixTrain
4Pinkbus
vr
29 okt.
15FlixTrain
4Pinkbus
za
30 okt.
6FlixTrain
4Pinkbus
zo
31 okt.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus
ma
1 nov.
5FlixTrain
4Pinkbus
di
2 nov.
5FlixTrain
5Flixbus
wo
3 nov.
5FlixTrain
5Flixbus
do
4 nov.
4FlixTrain
4Pinkbus
vr
5 nov.
18Deutsche Bahn
4Pinkbus

De snelste treinen Van Hamburg Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 17 okt.

Snelste reis

2 u 51 m

Gemiddelde

3 u 5 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

255 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Hamburg naar Berlijn rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 3 u 5 m over de afstand van 255 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 2 u 51 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 3 u 25 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
15:52Hamburg2u51 18:43Berlijn
0 changes
401Enkele reis
2e snelste
09:49Hamburg3u02 12:51Berlijn
0 changes
151Enkele reis
15:52Hamburg3u03 18:55Berlijn
0 changes
401Enkele reis
09:49Hamburg3u25 13:14Berlijn
0 changes
151Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Treinen van Hamburg naar Berlijn

Met een gemiddelde van 25 treinen die elke dag de reis van Hamburg naar Berlijn maken, kunnen passagiers een selectie maken die past bij hun reisschema en hen de beste kans geeft om de bezienswaardigheden en geluiden van de Duitse hoofdstad te ontdekken. Directe verbindingen bieden de snelste reistijd en komen op zijn vroegst in iets minder dan 2 uur aan. De meeste verbindingen zijn direct, met meestal slechts één indirecte optie.

Welke treinmaatschappijen reizen van Hamburg naar Berlijn?

Alle diensten die tussen Hamburg en Berlijn reizen worden uitgevoerd door de Deutsche Bahn. De Deutsche Bahn zijn de belangrijkste treindienstverlener voor het land en hebben kantoren en informatiepunten verspreid over alle Duitse steden.

Hoe lang rijdt de trein van Hamburg naar Berlijn?

De snelste directe verbinding tussen Hamburg en Berlijn duurt 1 uur en 54 minuten. Indirecte diensten omvatten meestal een totale reistijd van ongeveer 4 uur en 56 minuten, en vereisen normaal gesproken een overstap in het station van Hannover.

Hoeveel treinen zijn er van Hamburg naar Berlijn?

Met 25 reizen van Hamburg naar Berlijn die elke dag plaatsvinden, kunnen reizigers kiezen uit 1 tot 2 vertrekken per uur. De eerste dienst vertrekt om 7.38 uur en het laatste vertrek vindt plaats om 22.30 uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Hamburg naar Berlijn?

Alle treinreizen tussen Hamburg en Berlijn vertrekken vanaf het centraal station van de stad, Hamburg Hauptbahnhof. Het is een belangrijke faciliteit en het tweede drukste station van Europa. Het gebouw ligt op korte loopafstand van het centrum van de stad, en cultuurliefhebbers vinden hiernaast een beroemd kunstmuseum. Met 75 winkels in totaal en een indrukwekkende keuze aan cafés en restaurants, is er veel te zien en te doen voor passagiers die wachten om in de trein naar Berlijn te stappen.

Aankomst treinstation: Passagiers die in Berlijn aankomen, stappen uit op het Hauptbahnhof in Berlijn, het hoofdstation van de stad. Het ligt in de regeringswijk Berlijn, in een centrale wijk en in de buurt van veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De diensten op het station zijn onder andere bagagekluizen, taxidiensten en gratis WiFi.

Reistips

Treinreizen van Hamburg naar Berlijn
Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Berlijn te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Hamburg naar Berlijn zijn?
Trein tickets van Hamburg naar Berlijn zijn al verkrijgbaar vanaf € 5 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Hamburg naar Berlijn?
Reizen per tren van Hamburg naar Berlijn kost gemiddeld € 14. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoeveel kilometer is het van Hamburg naar Berlijn met de tren?
Als je per trein reist van Hamburg naar Berlijn, is de afstand ongeveer 255 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Hamburg naar Berlijn ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Hamburg to Berlijn per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Hamburg naar Berlijn is 2 h 51 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Hamburg naar Berlijn.
Als ik per tren wil reizen, welke in Hamburg en Berlijn zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Hamburg naar Berlijn, vertrekken meestal van Hamburg Hbf in Hamburg en komen aan op Berlin Hbf in Berlijn. Het is altijd handig om deze in Hamburg en Berlijn te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Waar stap ik op op de tren van Hamburg naar Berlijn?

Als je van plan bent een tren vanuit Hamburg te nemen, hou er dan rekening mee dat je 2 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Hamburg Hbf. Als je aankomt in Berlijn per tren, ga er dan vanuit dat je 2 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Berlin Hbf, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Hamburg naar Berlijn aanbieden?
Als je de tren neemt van Hamburg naar Berlijn, biedt Deutsche Bahn, FlixTrain, Deutsche Bahn with connection of ÖBB | Nightjet de beste manier om snel naar Berlijn te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Hamburg naar Berlijn en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Is er een rechtstreekse tren van Hamburg naar Berlijn?
Zoek je een directe tren van Hamburg naar Berlijn? Overweeg om trein tickets van Hamburg naar Berlijn te kopen van Deutsche Bahn of FlixTrain. Als je geen perfecte verbinding per tren van Hamburg naar Berlijn vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Berlijn te komen.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Hamburg naar Berlijn te reizen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Hamburg naar Berlijn, enkele reis of retour, per tren. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Hamburg naar Berlijn te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Hamburg naar Berlijn reizen, is Berlijn niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Berlijn die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Praag of Parijs. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Hamburg naar Berlijn als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Berlijn van Hamburg. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Hamburg naar Berlijn en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Hamburg
Berlijn
Hamburg Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen
Hamburg-Altona
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Hamburg - Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie: