VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
23Deutsche Bahn
25Flixbus
wo
26 jan.
Vind prijzen
10BlaBlaCar Bus
do
27 jan.
23Deutsche Bahn
10Flixbus
vr
28 jan.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
za
29 jan.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
zo
30 jan.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
ma
31 jan.
Vind prijzen
10BlaBlaCar Bus
di
1 feb.
23Deutsche Bahn
25Flixbus
wo
2 feb.
23Deutsche Bahn
10Flixbus
do
3 feb.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
vr
4 feb.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
za
5 feb.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
zo
6 feb.
23Deutsche Bahn with connection
10BlaBlaCar Bus
ma
7 feb.
19Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
di
8 feb.
19Deutsche Bahn
Vind prijzen
wo
9 feb.
19Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
do
10 feb.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
vr
11 feb.
23Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
za
12 feb.
19Deutsche Bahn
10BlaBlaCar Bus
zo
13 feb.
19Deutsche Bahn with connection
10BlaBlaCar Bus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Hamburg en Groningen

distanceAfstand232 km
durationGemiddelde treinduur4 h 22 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 23
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Hamburg naar Groningen leg je reis 232 km af wat gemiddeld 4 h 22 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 23 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Hamburg Hbf en arriveren in Groningen.

Treinreisaanbieders: Reis met Deutsche Bahn van Hamburg naar Groningen

Deutsche Bahn geeft je vanaf € 19 tickets voor treinen van Hamburg naar Groningen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Hamburg en Groningen. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: Treinreizen van Hamburg naar Groningen

Reis eenvoudig met de trein naar Groningen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Groningen te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke treintickets van Hamburg naar Groningen?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Hamburg naar Groningen is € 19. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Hamburg naar Groningen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de prijs van een treinkaartje van Hamburg naar Groningen?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Hamburg naar Groningen gemiddeld € 23  kost.

Wat is de afstand naar Groningen van Hamburg per trein?

De tren afstand van Hamburg naar Groningen is circa 232 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Hamburg naar Groningen per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Hamburg naar Groningen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Hamburg naar Groningen te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 4 h 22 min.

Vanaf welk treinstation in Hamburg zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Groningen zou ik moeten reizen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Hamburg is Hamburg Hbf. In Groningen is het meest populaire treinstation onder reizigers Groningen.

Waar vind ik de Hamburg treinstation naar Groningen? Waar is de Groningen treinstation?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Hamburg Hbf, en ligt 2.6 km van het stadscentrum Hamburg.

Het meest populaire aankomst treinstation, Groningen, ligt 958 m van het stadscentrum van Groningen.

Welke treinreisaanbieders zijn er die goedkope tickets van Hamburg naar Groningen aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Hamburg naar Groningen kun je een tren nemen van Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Hamburg naar Groningen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets tussen Hamburg en Groningen?

Je kunt zien dat een tren tussen Hamburg en Groningen gemiddeld € 23 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Hamburg naar Groningen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Als ik aankom in Groningen vanuit Hamburg per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Groningen?

Voor veel van onze klanten die per trein van Hamburg naar Groningen reizen, is Groningen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Groningen die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Bremen of Berlijn. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Hamburg naar Groningen per trein?

Als je per trein wilt reizen van Hamburg naar Groningen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Hamburg en Groningen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Hamburg naar Groningen reizen per trein in plaats van met de auto?

Het is goed mogelijk om van Hamburg naar Groningen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Hamburg naar Groningen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Hamburg
Groningen
Hamburg Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen
Hamburg-Altona
Voorzieningen