VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
190Air France
ma
24 jan.
103regional jet
di
25 jan.
103regional jet
wo
26 jan.
103regional jet
do
27 jan.
103Cityjet
vr
28 jan.
103regional jet
za
29 jan.
103regional jet
zo
30 jan.
80Eurowings
ma
31 jan.
103regional jet
di
1 feb.
103regional jet
wo
2 feb.
8Ryanair
do
3 feb.
103regional jet
vr
4 feb.
10Ryanair
za
5 feb.
103regional jet
zo
6 feb.
8Ryanair
ma
7 feb.
8Ryanair
di
8 feb.
13Ryanair
wo
9 feb.
10Ryanair
do
10 feb.
99British Airways
vr
11 feb.
22Ryanair

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over treinen tussen Hamburg en Londen

distanceAfstand722 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van Hamburg naar Londen leg je reis 722 km af met onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Hamburg Hbf en arriveren in London Victoria.

Treinreisaanbieders: Tren van Hamburg naar Londen met Deutsche Bahn

Je kunt reizen met een tren tussen Hamburg en Londen met Deutsche Bahn. Als je in Omio zoekt naar tijden en tickets, laten we je de best beschikbare deals zien.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Hamburg naar Londen.

Reistips: Treinreizen van Hamburg naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Hamburg naar Londen met de tren?

De afstand van tussen Hamburg en Londen per trein is bij benadering 722 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Hamburg naar Londen?

The gemiddelde reistijd per trein van Hamburg naar Londen is 10 h 31 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Hamburg naar Londen.

Vanaf welk treinstation in Hamburg zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Londen zou ik moeten reizen?

Voordat je je trip van Hamburg naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Hamburg, vertrekken van Hamburg Hbf en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het Hamburg treinstation? Waar is het Londen treinstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Hamburg Hbf en moeten ongeveer 2.6 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Londen arriveren het meest op London Victoria en moeten circa 2 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Hamburg naar Londen?

Als je een tren neemt van Hamburg naar Londen, biedt Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Londen te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Hamburg naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoeveel treinen per dag zijn er van Hamburg naar Londen?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Hamburg naar Londen is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Ik wil per treinreisen van Hamburg naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?

Je trein trip van Hamburg naar Londen hoeft niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Hamburg naar Londen?

Je kunt je treintickets van Hamburg naar Londen zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Hamburg naar Londen tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kom ik van Hamburg naar Londen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Hamburg naar Londen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Hamburg
Londen
Hamburg Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen
Hamburg-Altona
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Hamburg - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: