Trein van Helsinki naar Amsterdam

wo 24 jul
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
25 jul
vr
26 jul
za
27 jul
zo
28 jul
ma
29 jul
di
30 jul
wo
31 jul
do
01 aug
vr
02 aug
za
03 aug
zo
04 aug
ma
05 aug
di
06 aug
wo
07 aug
do
08 aug
vr
09 aug
za
10 aug
zo
11 aug
ma
12 aug
di
13 aug
wo
14 aug

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Helsinki naar Amsterdam

distanceAfstand1501 km
changesDirecte verbindingenNee

Bij treinreizen van Helsinki naar Amsterdam leg je 1501 km af. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Helsinki Central railway station en arriveren in Amsterdam Centraal.

Reistips: treinen van Helsinki tot Amsterdam

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Helsinki naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Bij vertrek vanuit Helsinki, hebt u verschillende het treinstation opties om uw reis te beginnen, waaronder Helsinki Central railway station en Helsinki, Veturitie 9 (Pasila autojunan lastausasema). Bij aankomst in Amsterdam, kunt u uw reis beëindigen in treinstations zoals Amsterdam Centraal, Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuid.

Passagiers stappen het meest in de de trein bij Helsinki Central railway station, dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Amsterdam Centraal, dat zich van het stadscentrum bevindt.

Een dagtocht naar Amsterdam vanuit Helsinki is de moeite waard met een reistijd van min heen en terug. Controleer met de Omio-app   de beste manier om te reizen.
Echter, u hebt opties, want u kunt van Helsinki naar Amsterdam op 2 verschillende manieren reizen: de bus of het vliegtuig.

Meer reisopties per trein van Helsinki naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreintijden naar AmsterdamTrein van Helsinki naar Amsterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal