Trein van Hoorn NH naar Amsterdam

De goedkoopste treinreizen Van Hoorn NH Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

9

Gemiddelde

9

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:19Hoorn0u42 10:01Amsterdam Centraal
1 overstap
91Enkele reis
goedkoopste
08:09Hoorn0u32 08:41Amsterdam Centraal
0 overstappen
91Enkele reis
goedkoopste
08:49Hoorn0u42 09:31Amsterdam Centraal
1 overstap
91Enkele reis
goedkoopste
08:39Hoorn0u32 09:11Amsterdam Centraal
0 overstappen
91Enkele reis
goedkoopste
08:19Hoorn0u42 09:01Amsterdam Centraal
1 overstap
91Enkele reis

Treintijden & routes Hoorn NH naar Amsterdam

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
08:09Hoorn0u32 08:41Amsterdam Centraal
0 overstappen
08:19Hoorn0u42 09:01Amsterdam Centraal
1 overstap
08:39Hoorn0u32 09:11Amsterdam Centraal
0 overstappen
08:49Hoorn0u42 09:31Amsterdam Centraal
1 overstap
09:09Hoorn0u32 09:41Amsterdam Centraal
0 overstappen
09:19Hoorn0u42 10:01Amsterdam Centraal
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Hoorn NH Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

32 m

Gemiddelde

37 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

32 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Hoorn NH naar Amsterdam rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:09Hoorn0u32 08:41Amsterdam Centraal
0 overstappen
91Enkele reis
snelste
08:39Hoorn0u32 09:11Amsterdam Centraal
0 overstappen
91Enkele reis
snelste
09:09Hoorn0u32 09:41Amsterdam Centraal
0 overstappen
91Enkele reis
09:19Hoorn0u42 10:01Amsterdam Centraal
1 overstap
91Enkele reis
08:49Hoorn0u42 09:31Amsterdam Centraal
1 overstap
91Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Hoorn NH naar Amsterdam

distanceAfstand31 km
durationGemiddelde treinduur32 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 9
frequencyTren frequentie72 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 36 directe treinen per dag

Met treinen van Hoorn NH naar Amsterdam leg je reis 31 km af wat gemiddeld 32 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 72 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 9 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 9. Reizigers vertrekken het vaakst van Hoorn en arriveren in Amsterdam Centraal.

Welke treinen rijden er van Hoorn naar Amsterdam?

  • Vanuit Hoorn reis je met de treinen van NS naar Amsterdam.
  • Je kunt instappen bij de directe intercity's.
  • Je bent net iets langer dan een half uur onderweg.

Met welke treinen van NS maak je een treinreis van Hoorn naar Amsterdam?

Hoorn en Amsterdam zijn twee typisch Hollandse steden met grachten en veel zeventiende-eeuwse panden. Qua afstand liggen beide steden niet ver uit elkaar. Vanuit Hoorn kun je dus al in ongeveer 30 minuten met de trein naar Amsterdam reizen. Tenminste, als je instapt bij de intercity die rechtstreeks naar de hoofdstad gaat. Op dit traject rijden namelijk ook treinen waarbij je in Zaandam moet overstappen. De reis duurt dan zo'n drie kwartier.

Tussen Hoorn en Amsterdam rijden er standaard vier treinen per uur: twee directe intercity's en twee treinen waarbij een overstap nodig is. Alleen in de doordeweekse ochtendspits rijden er wel vier rechtstreekse intercity's in het uur. Op werkdagen vertrekt de eerste trein rond 5.00 uur. Reis je 's avonds laat? Dan kun je nog tot 0.15 vanuit Hoorn vertrekken.

In het weekend gaan er ook vier treinen per uur op weg naar Amsterdam. De dienstregeling komt dan wel wat later op gang. Zo rijden de treinen op zaterdag vanaf 6.15 uur en op zondag vanaf 7.15 uur. De laatste rit van de dag is gewoon rond 0.15 uur 's nachts.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Hoorn naar Amsterdam?

  • Een goedkoop treinkaartje Hoorn-Amsterdam van NS is online te koop.
  • De spoorwegmaatschappij werkt het hele jaar door met een vast tarief.
  • Een treinreis naar Amsterdam kost ongeveer 8 euro.
  • De bus is op dit traject net iets goedkoper dan de trein.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Hoorn?

De stad Hoorn heeft twee treinstations: station Hoorn en Hoorn Kersenboogerd. De treinen naar Amsterdam vertrekken vanaf beide locaties. Station Kersenboogerd wordt aangedaan door de stadsbussen van lijn 14 en bij het hoofdstation van Hoorn stoppen nog veel meer bussen. Ook de fiets en auto kun je bij beide treinstations gemakkelijk kwijt.

Op welk treinstation komen treinen aan in Amsterdam?

De treinen die vanuit Hoorn vertrekken, hebben Amsterdam Centraal als eindbestemming. Bij het station staan bussen, trams en metro's klaar die naar verschillende wijken in de stad rijden. Moet je aan de noordkant van Amsterdam zijn? Bij Amsterdam Centraal kun je zelfs op de veerpont stappen die je naar de overkant van het IJ brengt.

Reistips: treinen van Hoorn NH tot Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hoorn NH naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Hoorn NH naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 9, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De tren prijs van Hoorn NH naar Amsterdam is gemiddeld € 9  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Hoorn NH naar Amsterdam per trein is ongeveer 31 km.
De reis per trein van Hoorn NH naar Amsterdam duurt gemiddeld 32 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Hoorn NH naar Amsterdam.

Voordat je je trip van Hoorn NH naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Hoorn NH, vertrekken van Hoorn en op Amsterdam Centraal aankomen in Amsterdam.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Hoorn, vinden op ongeveer 608 m van het stadscentrum van Hoorn NH. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Amsterdam, heet Amsterdam Centraal, en is ongeveer 1.4 km gelegen van zijn stadscentrum.

Ja, er zijn 36 directe treinen per dag van Hoorn NH naar Amsterdam. Als je op zoek bent naar een directe tren van Hoorn NH naar Amsterdam, overweeg dan te reizen met Ns_ic. Non-stop treindiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je treintickets boekt.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Hoorn NH naar Amsterdam is 72 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Hoorn NH om 06: 09. Een laatste tren vertrekt van Hoorn NH om 21: 34. Check Omio voor de recentste tren dienstregeling van Hoorn NH naar Amsterdam en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Je kunt zien dat een tren tussen Hoorn NH en Amsterdam gemiddeld € 9 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Hoorn NH naar Amsterdam over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Je trein trip van Hoorn NH naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Hoorn NH naar Amsterdam om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Hoorn NH naar Amsterdam tren, zowel voor als tijdens de reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amsterdam vanaf Hoorn NH. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Hoorn NH naar Amsterdam en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Hoorn NH
Amsterdam

Meer reisopties per trein van Hoorn NH naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal