Trein van Interlaken naar Rotterdam

De goedkoopste treinreizen Van Interlaken Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Goedkoopst

60

Gemiddelde

60

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
20:05Interlaken12u20 08:25Rotterdam
0 overstappen
601Enkele reis

Treintijden & routes Interlaken naar Rotterdam

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 23 maart
Deutsche Bahn
20:05Interlaken12u20 08:25Rotterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 mrt.
vr
24 mrt.
za
25 mrt.
zo
26 mrt.
ma
27 mrt.
di
28 mrt.
wo
29 mrt.

De snelste treinen Van Interlaken Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Snelste reis

12 u 20 m

Gemiddelde

12 u 20 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

632 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Interlaken naar Rotterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
20:05Interlaken12u20 08:25Rotterdam
0 overstappen
601Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Interlaken naar Rotterdam

distanceAfstand631 km
durationGemiddelde reistijd met de trein12 u 11 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 53
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn

Bij treinreizen van Interlaken naar Rotterdam leg je 631 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn gemiddeld 12 u 11 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 53 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 47. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Interlaken Ost en arriveren in Rotterdam Centraal.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Interlaken naar Rotterdam

Je kunt bij Deutsche Bahn met de trein van Interlaken naar Rotterdam reizen voor slechts € 47. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de trein in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de trein van Interlaken naar Rotterdam. DB gebruikt verschillende soorten treinreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde treinreizen.

Reistips: treinen van Interlaken tot Rotterdam

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Interlaken naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Interlaken naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 47, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste treinticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je in de komende 7 dagen treinticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de trein van Interlaken naar Rotterdam gemiddeld € 53  kost.
De afstand van Interlaken naar Rotterdam per trein is ongeveer 631 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Interlaken naar Rotterdam als je met de trein reist bedraagt 12 u 11 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Interlaken naar Rotterdam reizen, vertrekken in Interlaken vanaf Interlaken Ost en stappen in Rotterdam uit op Rotterdam Centraal.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Interlaken Ost, wat op ongeveer 1.6 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Rotterdam Centraal, dat op 876 m van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Interlaken naar Rotterdam kun je de trein nemen van Deutsche Bahn. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Interlaken naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Interlaken naar Rotterdam gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 53. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Interlaken naar Rotterdam zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel reizigers die per trein in Rotterdam aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Brussel of Parijs te verkennen vanuit Rotterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.

Meer reisopties per trein van Interlaken naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreintijden naar RotterdamTrein van Interlaken naar Rotterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal