Trein van Karlsruhe naar Arnhem

De goedkoopste treinreizen Van Karlsruhe Naar Arnhem

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

43

Gemiddelde

62

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
20:01Karlsruhe9u28 05:29Arnhem
0 overstappen
431Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
02:46Karlsruhe7u27 10:13Arnhem
0 overstappen
651Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:55Karlsruhe9u34 05:29Arnhem
0 overstappen
781Enkele reis

Treintijden & routes Karlsruhe naar Arnhem

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn with connection
02:46Karlsruhe7u27 10:13Arnhem
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
19:55Karlsruhe9u34 05:29Arnhem
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
20:01Karlsruhe9u28 05:29Arnhem
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Karlsruhe Naar Arnhem

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

7 u 27 m

Gemiddelde

8 u 49 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

374 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Karlsruhe naar Arnhem rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
02:46Karlsruhe7u27 10:13Arnhem
0 overstappen
651Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
20:01Karlsruhe9u28 05:29Arnhem
0 overstappen
431Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:55Karlsruhe9u34 05:29Arnhem
0 overstappen
781Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Karlsruhe naar Arnhem

distanceAfstand374 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein9 u 34 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 42
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de trein per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Bij treinreizen van Karlsruhe naar Arnhem leg je reis 374 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn gemiddeld 9 u 34 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 37 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 42. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Karlsruhe Hbf en arriveren in Arnhem.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Karlsruhe naar Arnhem

Bij Deutsche Bahn koop je vanaf € 37 tickets voor treinen tussen Karlsruhe en Arnhem. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Karlsruhe naar Arnhem.

Deutsche Bahn treinen van Karlsruhe tot Arnhem, informatie:

  • Gemiddelde duur: 4 u 16 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Karlsruhe tot Arnhem

Reis eenvoudig met de trein naar Arnhem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Karlsruhe naar Arnhem te reizen.
FAQs
Treintickets van Karlsruhe naar Arnhem zijn al verkrijgbaar vanaf € 37 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Karlsruhe naar Arnhem met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 42.
Bij de route van Karlsruhe naar Arnhem per trein leg je ongeveer 374 km  af.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Karlsruhe naar Arnhem als je met de trein reist bedraagt 9 u 34 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Karlsruhe naar Arnhem reizen, vertrekken in Karlsruhe vanaf Karlsruhe Hbf en stappen in Arnhem uit op Arnhem.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Karlsruhe Hbf en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.3 km naar het treinstation in Arnhem af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Karlsruhe naar Arnhem kun je de trein nemen van Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Bekijk ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Karlsruhe naar Arnhem om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er is op Omio een 1 directe reis met de trein van Karlsruhe naar Arnhem per dag van Deutsche Bahn. Het is slim op tijd je treintickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Karlsruhe naar Arnhem is 2. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de trein van Karlsruhe naar Arnhem vertrekt om 05: 01   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 23: 20. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Karlsruhe naar Arnhem dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Karlsruhe naar Arnhem gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 42. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Karlsruhe naar Arnhem zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Arnhem, reizen ook vaak naar Amsterdam, Düsseldorf of Berlijn. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Arnhem en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Karlsruhe naar Arnhem zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de trein, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de trein van Karlsruhe naar Arnhem te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste treinreizen te vergelijken als je van Karlsruhe naar Arnhem wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op één plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Karlsruhe
Arnhem

Meer reisopties per trein van Karlsruhe naar Arnhem

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal