VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
40Deutsche Bahn
73Flixbus
zo
24 okt.
34Deutsche Bahn
42Flixbus
ma
25 okt.
33Deutsche Bahn
61Flixbus
di
26 okt.
33Deutsche Bahn
29Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Kiel naar Amsterdam
Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Kiel naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Kiel naar Amsterdam?
Trein tickets van Kiel naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 33 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Kiel naar Amsterdam?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 34 uit voor de tren van Kiel naar Amsterdam. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Amsterdam from Kiel.
Hoe ver is het van Kiel naar Amsterdam per trein?
Als je reist van Kiel naar Amsterdam per trein, reken dan op een reisafstand tussen Kiel en Amsterdam van ongeveer 409 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Kiel naar Amsterdam?
The gemiddelde reistijd per trein van Kiel naar Amsterdam is 7 h 26 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Kiel naar Amsterdam.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Kiel naar Amsterdam?

Als je per tren van Kiel naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Kiel vertrekken van Kiel Hbf en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam Centraal.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Kiel en in Amsterdam?

Je vindt Kiel Hbf, het door Omio reizigers meest gebruikte in Kiel, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Amsterdam is Amsterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Kiel naar Amsterdam per tren?
Als je de tren neemt van Kiel naar Amsterdam, biedt Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Kiel naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan Omio me helpen om last-minute trein tickets van Kiel naar Amsterdam te kopen?
Wil je per trein reizen van Kiel naar Amsterdam? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik wil per trein reizen van Kiel naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik van Kiel naar Amsterdam reizen per trein in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Kiel naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Kiel naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kiel
Amsterdam
Kiel Hbf
Voorzieningen
Kiel Hbf Kaistraße
Voorzieningen
Kiel ZOB
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Kiel - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: