Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Knokke-Heist en Amsterdam

distanceAfstand159 km
durationGemiddelde treinduur4 h 25 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 64
frequencyTren frequentie8 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 8 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenThalys

Met treinen van Knokke-Heist naar Amsterdam leg je reis 159 km af wat gemiddeld 4 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 8 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 64 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 64.

Treinmaatschappijen: Knokke-Heist naar Amsterdam met Thalys

Reis met de tren van Knokke-Heist naar Amsterdam vanaf € 64 met Omio’s Thalys partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar trip te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Knokke-Heist en Amsterdam met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Op zoek naar een tren tussen Knokke-Heist en Amsterdam? Thalys is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de reis tussen Knokke-Heist en Amsterdam. Als officiële reispartner van Thalys laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de treinen van Thalys zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste treinen van Knokke-Heist naar Amsterdam vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor trein die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Knokke-Heist naar Amsterdam, kun je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je tren voor de Knokke-Heist - Amsterdam nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Thalys!

Thalys Knokke-Heist naar Amsterdam tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 52 min
  • Thalys frequentie: 8 per dag

Reistips: Treinreizen van Knokke-Heist naar Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Knokke-Heist naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope treintickets van Knokke-Heist naar Amsterdam?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Knokke-Heist naar Amsterdam is € 64. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Knokke-Heist naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Knokke-Heist naar Amsterdam?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 64  te betalen voor een tren ticket van Knokke-Heist naar Amsterdam.

Hoe ver is het van Knokke-Heist naar Amsterdam per trein?

De tren afstand van Knokke-Heist naar Amsterdam is circa 159 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Knokke-Heist naar Amsterdam?

The gemiddelde reistijd per trein van Knokke-Heist naar Amsterdam is 4 h 25 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Knokke-Heist naar Amsterdam.

Welke treinmaatschappijen zijn actief op de route van Knokke-Heist van Amsterdam?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Knokke-Heist naar Amsterdam kun je een tren nemen van Thalys. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Knokke-Heist naar Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er tussen Knokke-Heist en Amsterdam?

Gemiddeld, er zijn 8 treinen keer per dag van Knokke-Heist naar Amsterdam. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoe vroeg moet ik treintickets reserveren voor Knokke-Heist naar Amsterdam om de beste aanbiedingen te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets tussen Knokke-Heist en Amsterdam gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 64 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Knokke-Heist naar Amsterdam een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik wil per treinreisen van Knokke-Heist naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?

Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Knokke-Heist naar Amsterdam per trein?

Als je wilt reizen van Knokke-Heist naar Amsterdam per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Knokke-Heist naar Amsterdam boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Knokke-Heist naar Amsterdam?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amsterdam vanaf Knokke-Heist. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Knokke-Heist naar Amsterdam en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Knokke-Heist
Amsterdam
Duinbergen
Voorzieningen
Heist
Voorzieningen
Knokke
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Knokke-Heist - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: