Trein van Knokke-Heist naar Rotterdam

De goedkoopste treinreizen Van Knokke-Heist Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Goedkoopst

50

Gemiddelde

50

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB | IC
12:14Knokke-Heist3u36 15:50Rotterdam
0 overstappen
501Enkele reis

Treintijden & routes Knokke-Heist naar Rotterdam

Treinen weergeven voor morgen, woensdag 18 mei
SNCB | IC
12:14Knokke-Heist3u36 15:50Rotterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
do
19 mei
vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei

De snelste treinen Van Knokke-Heist Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

3 u 36 m

Gemiddelde

3 u 36 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

105 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Knokke-Heist naar Rotterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB | IC
12:14Knokke-Heist3u36 15:50Rotterdam
0 overstappen
501Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Knokke-Heist naar Rotterdam

distanceAfstand105 km
durationGemiddelde treinduur2 h 48 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 47
frequencyTren frequentie12 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 12 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenSNCB | IC of Thalys

Met treinen van Knokke-Heist naar Rotterdam leg je reis 105 km af wat gemiddeld 2 h 48 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC of Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 12 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 37 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 47.

Treinreisaanbieders: Thalys van Knokke-Heist naar Rotterdam

Thalys geeft je vanaf € 37 tickets voor treinen van Knokke-Heist naar Rotterdam. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Knokke-Heist en Rotterdam met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Je zoekt een vlotte en gemakkelijke tren tussen Knokke-Heist en Rotterdam, en kijk uiteraard op Omio voor treinen bij Thalys die deze aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste tren voor deze 105 km tussen Knokke-Heist en Rotterdam, Omio maakt het gemakkelijker dan ooit om bij Thalys treinen te vinden tegen betaalbare prijzen, en je kunt ook snel tickets voor trein online boeken. Bekijk de huidige dienstregelingen voor de tren van Thalys voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste tussen Knokke-Heist en Rotterdam route en relevante ticketinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord), en boek je tren van Thalys op Omio. Als je zoekt naar treinen van Knokke-Heist naar Rotterdam in de Omio-app, kun je snel zien of de tickets van Thalys mobiele tickets zijn of niet, waardoor het handig voor je is om papierloos op reis te gaan. Met prijzen voor treinen van Knokke-Heist naar Rotterdam vanaf € 37 bij Thalys, koop je jouw officiële Thalys tickets snel en gemakkelijk online bij Omio!

Thalys treinen van Knokke-Heist tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 1 min
  • Gemiddelde prijs: € 37
  • Thalys frequentie: 11 per dag

Reistips: treinen van Knokke-Heist tot Rotterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Knokke-Heist naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Treintickets van Knokke-Heist naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 37 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 47  te betalen voor een tren ticket tussen Knokke-Heist en Rotterdam.
De afstand van Knokke-Heist naar Rotterdam per trein is ongeveer 105 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Knokke-Heist naar Rotterdam per trein is 2 h 48 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Knokke-Heist naar Rotterdam.
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Knokke-Heist naar Rotterdam kun je een tren nemen van SNCB | IC of Thalys. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Knokke-Heist naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Gemiddeld, er zijn 12 treinen keer per dag van Knokke-Heist naar Rotterdam. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Je kunt een eerste tren van Knokke-Heist naar Rotterdam nemen om 06: 14   of neem een laatste tren van Knokke-Heist naar Rotterdam vertrekkend om 18: 13. Kijk voor het recentste Knokke-Heist Rotterdam tren tijden op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Als je een treintickets van Knokke-Heist naar Rotterdam gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 47 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Knokke-Heist naar Rotterdam zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per trein van Knokke-Heist naar Rotterdam reizen, is Rotterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rotterdam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per trein wilt reizen van Knokke-Heist naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Knokke-Heist en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Knokke-Heist naar Rotterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Knokke-Heist naar Rotterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Knokke-Heist
Rotterdam

Meer reisopties per trein van Knokke-Heist naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal