Trein van Kopenhagen naar Køge

De goedkoopste treinreizen Van Kopenhagen Naar Køge

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

DSB
06:24Kopenhagen0u40 07:04Køge
0 overstappen
171Enkele reis

Treintijden & routes Kopenhagen naar Køge

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
DSB
06:24Kopenhagen0u40 07:04Køge
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.

De snelste treinen Van Kopenhagen Naar Køge

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

40 m

Gemiddelde

40 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

34 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Kopenhagen naar Køge rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

DSB
06:24Kopenhagen0u40 07:04Køge
0 overstappen
171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Kopenhagen naar Køge

distanceAfstand34 km
durationGemiddelde treinduur38 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 17
frequencyTren frequentie98 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 98 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenDSB

Met treinen van Kopenhagen naar Køge leg je reis 34 km af wat gemiddeld 38 min duurt bij onze reispartners zoals DSB. Normaalgesproken zijn er er zijn 98 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 17 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 17. Reizigers vertrekken het vaakst van København, Ny Ellebjerg St. (togbus) en arriveren in Køge Nord St.

Reistips: treinen van Kopenhagen tot Køge

Reis eenvoudig met de trein naar Køge. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Kopenhagen naar Køge te reizen.
FAQs
Treintickets van Kopenhagen naar Køge zijn al verkrijgbaar vanaf € 17 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De tren prijs tussen Kopenhagen en Køge is gemiddeld € 17  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Je moet erop rekenen ongeveer 34 km  af te leggen tussen Kopenhagen en Køge per trein.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Kopenhagen naar Køge per trein is 38 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Kopenhagen naar Køge.

Voordat je je trip van Kopenhagen naar Køge gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Kopenhagen, vertrekken van København, Ny Ellebjerg St. (togbus) en op Køge Nord St. Aankomen in Køge.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op København, Ny Ellebjerg St. (togbus) en moeten ongeveer 5.8 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Køge arriveren het meest op Køge Nord St. En moeten circa 4.6 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Kopenhagen naar Køge, kun je vertrouwen op DSB om snel naar Køge te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Kopenhagen naar Køge te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Kopenhagen naar Køge is 98 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Kopenhagen naar Køge, een eerste tren vertrekt om 06: 06. Als je liever nacht treinen van Kopenhagen naar Køge, een laatste tren van de dag vertrekt om 06: 24. Omio toont jou een recentste tren van Kopenhagen naar Køge schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je een treintickets van Kopenhagen naar Køge gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 17 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Kopenhagen naar Køge zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Køge per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Hamburg, Berlijn of Malmö. Check Omio voor de beste verbindingen van Køge naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Kopenhagen naar Køge zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Kopenhagen naar Køge te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Kopenhagen naar Køge te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Kopenhagen naar Køge vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kopenhagen
Køge

Meer reisopties per trein van Kopenhagen naar Køge

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal