VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
12Öresundståg
13Bus4you
wo
26 jan.
12Öresundståg
13Bus4you
do
27 jan.
12Öresundståg
8Flixbus
vr
28 jan.
12Öresundståg
8Flixbus
za
29 jan.
12Öresundståg
4Flixbus
zo
30 jan.
12Öresundståg
8Flixbus
ma
31 jan.
12Öresundståg
13Bus4you
di
1 feb.
12Öresundståg
13Bus4you
wo
2 feb.
12SJ
11Bus4you
do
3 feb.
12Öresundståg
6Flixbus
vr
4 feb.
12Öresundståg
6Flixbus
za
5 feb.
12Öresundståg
4Flixbus
zo
6 feb.
12Öresundståg
4Flixbus
ma
7 feb.
12Öresundståg
10Flixbus
di
8 feb.
12Öresundståg
12Öresundståg
wo
9 feb.
12Öresundståg
11Vy Bus4You
do
10 feb.
12Öresundståg
4Flixbus
vr
11 feb.
12SJ
4Flixbus
za
12 feb.
12Öresundståg
4Flixbus
zo
13 feb.
12Öresundståg
4Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Kopenhagen en Malmö

distanceAfstand28 km
durationGemiddelde treinduur39 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 12
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersÖresundståg of SJ

Met treinen van Kopenhagen naar Malmö leg je reis 28 km af wat gemiddeld 39 min duurt bij onze reispartners zoals Öresundståg of SJ. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 12 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 12. Reizigers vertrekken het vaakst van København, Ny Ellebjerg St. (togbus) en arriveren in Malmö Centralstation.

Reistips: Treinreizen van Kopenhagen naar Malmö

Reis eenvoudig met de trein naar Malmö. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Kopenhagen naar Malmö te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Kopenhagen naar Malmö per trein?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Kopenhagen naar Malmö is € 12. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Kopenhagen naar Malmö boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Kopenhagen naar Malmö?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 12  te betalen voor een tren ticket tussen Kopenhagen en Malmö.

Wat is de afstand naar Malmö van Kopenhagen per trein?

De afstand van Kopenhagen naar Malmö per trein is ongeveer 28 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Kopenhagen naar Malmö per trein?

De reisduur per trein van Kopenhagen naar Malmö kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 39 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Kopenhagen en in Malmö?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Kopenhagen naar Malmö is het heel fijn om te weten dat København, Ny Ellebjerg St. (togbus) het meest populaire tren station is voor reizigers die van Kopenhagen vertrekken en dat Malmö Centralstation het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Malmö.

Waar is het treinstation in Kopenhagen? Waar is het treinstation in Malmö?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet København, Ny Ellebjerg St. (togbus), en ligt 4 km van het stadscentrum Kopenhagen.

Het meest populaire aankomst treinstation, Malmö Centralstation, ligt 375 m van het stadscentrum van Malmö.

Welke treinreisaanbieders op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Kopenhagen naar Malmö te komen?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Kopenhagen naar Malmö kun je een tren nemen van Öresundståg of SJ. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Kopenhagen naar Malmö om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Is er een rechtstreekse tren van Kopenhagen naar Malmö?

Ja, er zijn 25 directe treinen per dag van Kopenhagen naar Malmö. Je kunt kijken of je kunt reizen met SJ of Öresundståg  zonder te moeten overstappen. Een directe tren verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Hoeveel treinen per dag zijn er van Kopenhagen naar Malmö?

Gemiddeld, er zijn 25 treinen keer per dag van Kopenhagen naar Malmö. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Kopenhagen Malmö treintickets te krijgen?

Je kunt zien dat een tren tussen Kopenhagen en Malmö gemiddeld € 12 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Kopenhagen naar Malmö over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik wil per treinreisen van Kopenhagen naar Malmö. Welke andere plaatsen in de buurt van Malmö zijn het waard om te bezoeken?

Je trein trip van Kopenhagen naar Malmö hoeft niet te eindigen in Malmö. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Malmö die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Stockholm, Gotenburg of Hamburg. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Stockholm, Gotenburg of Hamburg te gaan op Omio!

Wat is de beste manier om te reizen van Kopenhagen naar Malmö per trein met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Kopenhagen naar Malmö per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Kopenhagen naar Malmö boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Kopenhagen naar Malmö als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Reizen van Kopenhagen naar Malmö zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Kopenhagen naar Malmö.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kopenhagen
Malmö
Koebenhavn H
Voorzieningen