Trein van Kortrijk naar Rijsel

De goedkoopste treinreizen Van Kortrijk Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

5

Gemiddelde

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
16:13Kortrijk0u41 16:54Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
goedkoopste
17:13Kortrijk0u38 17:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
goedkoopste
15:13Kortrijk0u38 15:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
goedkoopste
14:13Kortrijk0u38 14:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
goedkoopste
18:13Kortrijk0u38 18:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis

Treintijden & routes Kortrijk naar Rijsel

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
14:13Kortrijk0u38 14:51Rijsel Flandres
0 overstappen
15:13Kortrijk0u38 15:51Rijsel Flandres
0 overstappen
16:13Kortrijk0u41 16:54Rijsel Flandres
0 overstappen
17:13Kortrijk0u38 17:51Rijsel Flandres
0 overstappen
18:13Kortrijk0u38 18:51Rijsel Flandres
0 overstappen
19:13Kortrijk0u38 19:51Rijsel Flandres
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Kortrijk Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

38 m

Gemiddelde

38 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

26 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Kortrijk naar Rijsel rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
17:13Kortrijk0u38 17:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
snelste
15:13Kortrijk0u38 15:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
snelste
14:13Kortrijk0u38 14:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
snelste
18:13Kortrijk0u38 18:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis
snelste
19:13Kortrijk0u38 19:51Rijsel Flandres
0 overstappen
51Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Kortrijk naar Rijsel

distanceAfstand26 km
durationGemiddelde treinduur34 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 5
frequencyTren frequentie26 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 15 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenSNCB, SNCB | IC of SNCF | TER

Met treinen van Kortrijk naar Rijsel leg je reis 26 km af wat gemiddeld 34 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB, SNCB | IC of SNCF | TER. Normaalgesproken zijn er er zijn 26 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 5 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 5. Reizigers vertrekken het vaakst van Kortrijk en arriveren in Lille Flandres.

Treinreisaanbieders: SNCB van Kortrijk naar Rijsel

Je kunt reizen met een tren tussen Kortrijk en Rijsel met SNCB voor slechts € 5. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Kortrijk naar Rijsel.

Vind goedkope tickets voor de treinen tussen Kortrijk en Rijsel van SNCB op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een tren en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Kortrijk naar Rijsel met de tren van SNCB, de nieuwste ticketaanbiedingen voor trein en andere reisinformatie. Voor de tussen Kortrijk en Rijsel, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar treinen van Kortrijk naar Rijsel in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van SNCB mobiele tickets voor de treinen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een tren van SNCB voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Kortrijk naar Rijsel te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de tren afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande tren van Kortrijk naar Rijsel met SNCB!

SNCB treinen van Kortrijk tot Rijsel, informatie:

  • Gemiddelde duur: 38 min
  • SNCB frequentie: 15 per dag

Reistips: treinen van Kortrijk tot Rijsel

Reis eenvoudig met de trein naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Kortrijk naar Rijsel te reizen.
FAQs
Treintickets van Kortrijk naar Rijsel hoeven niet meer dan € 5 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Kortrijk naar Rijsel voor je volgende vakantie.
De Kortrijk naar Rijsel treinticketsprijs is gemiddeld € 5  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Kortrijk en Rijsel per trein ongeveer 26 km  is.
The gemiddelde reistijd per trein van Kortrijk naar Rijsel is 34 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Kortrijk naar Rijsel.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Kortrijk naar Rijsel is het heel fijn om te weten dat Kortrijk het meest populaire tren station is voor reizigers die van Kortrijk vertrekken en dat Lille Flandres het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Rijsel.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Kortrijk, vinden op ongeveer 711 m van het stadscentrum van Kortrijk. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Rijsel, heet Lille Flandres, en is ongeveer 1.6 km gelegen van zijn stadscentrum.

Voor de beste tren van Kortrijk naar Rijsel, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: SNCB, SNCB | IC of SNCF | TER. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Kortrijk naar Rijsel om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, er zijn 15 directe treinen per dag van Kortrijk naar Rijsel. Je kunt kijken of je kunt reizen met SNCB | IC  zonder te moeten overstappen. Een directe tren verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Gemiddeld, er zijn 26 treinen keer per dag van Kortrijk naar Rijsel. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Kortrijk om 05: 13. Een laatste tren vertrekt van Kortrijk om 19: 13. Check Omio voor de recentste tren tijden van Kortrijk naar Rijsel en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je een treintickets tussen Kortrijk en Rijsel gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 5 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Kortrijk en Rijsel zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Je trein trip van Kortrijk naar Rijsel hoeft niet te eindigen in Rijsel. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rijsel die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Brussel of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Brussel of Londen te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Kortrijk naar Rijsel met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Kortrijk en Rijsel, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Kortrijk naar Rijsel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Kortrijk naar Rijsel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kortrijk
Rijsel

Meer reisopties per trein van Kortrijk naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal