Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Leeuwarden naar Maastricht
Reis eenvoudig met de trein naar Maastricht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Leeuwarden naar Maastricht te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Leeuwarden naar Maastricht als je reist per trein?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Maastricht van Leeuwarden van ongeveer 261 km. Als je overweegt een trein ticket van Leeuwarden naar Maastricht te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Leeuwarden to Maastricht per trein?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Leeuwarden naar Maastricht per tren is 4 h 49 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Leeuwarden naar Maastricht.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Leeuwarden naar Maastricht?

Het meest populaire voor reizigers uit Leeuwarden is Leeuwarden. In Maastricht is het meest populaire onder reizigers Maastricht.

Waar stap ik op op de tren van Leeuwarden naar Maastricht?

Je kunt een tren nemen vanaf Leeuwarden op Leeuwarden, dat 1 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Maastricht is het meest gebruikte door reizigers Maastricht, dat 1 km van het centrum ligt.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Maastricht vanuit Leeuwarden per tren, zijn er dan in de buurt van Maastricht nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je trein trip van Leeuwarden naar Maastricht hoeft niet te eindigen in Maastricht. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Maastricht die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Aken. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Aken te gaan op Omio!
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Leeuwarden naar Maastricht te komen?
Het is goed mogelijk om van Leeuwarden naar Maastricht te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Leeuwarden naar Maastricht te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Leeuwarden
Maastricht
Leeuwarden
Voorzieningen
Leeuwarden Achter de Hov
Voorzieningen
Leeuwarden Camminghaburen
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Leeuwarden - Maastricht

Bekijk gerelateerde reisinformatie: