Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Leiden naar Amersfoort

Vertrekstation trein:Leiden
Eindstation trein:Amersfoort
Afstand treinreis:61 km

Reistips

Treinreizen van Leiden naar Amersfoort
Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Leiden naar Amersfoort te reizen.
FAQs
Hoe ver is het van Leiden naar Amersfoort per trein?
Als je per trein reist van Leiden naar Amersfoort, is de afstand ongeveer 61 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Leiden naar Amersfoort ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Als ik per tren wil reizen, welke in Leiden en Amersfoort zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Leiden naar Amersfoort gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Leiden, vertrekken van Leiden Centraal en op Amersfoort Railway aankomen in Amersfoort.

Hoe ver van het centrum in Leiden en Amersfoort zijn de belangrijkste?

Als je vertrekt vanaf Leiden, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Leiden Centraal is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Amersfoort te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Amersfoort Amersfoort Railway is, dat 0 km van het centrum ligt.

Ik ben mijn geplande reis van Leiden naar Amersfoort per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Je trein trip van Leiden naar Amersfoort hoeft niet te eindigen in Amersfoort. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Berlijn of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Berlijn of Brussel te gaan op Omio!
Hoe kom ik van Leiden naar Amersfoort als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Leiden naar Amersfoort te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Leiden naar Amersfoort vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Leiden
Amersfoort
Leiden Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
Leiden Lammenschans
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Leiden - Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie: