Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Leiden naar Amersfoort

distanceAfstand61 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Leiden naar Amersfoort leg je reis 61 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Leiden Centraal en arriveren in Amersfoort Railway.

Reistips: Treinreizen van Leiden naar Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Leiden naar Amersfoort te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Amersfoort van Leiden per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Leiden naar Amersfoort per trein ongeveer 61 km  is.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Amersfoort naar Leiden?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Leiden naar Amersfoort, vertrekken meestal van Leiden Centraal in Leiden en komen aan op Amersfoort Railway in Amersfoort. Het is altijd handig om deze treinstations in Leiden en Amersfoort te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar vind ik de Leiden treinstation naar Amersfoort? Waar is de Amersfoort treinstation?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Leiden Centraal, wat ongeveer 1.2 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Amersfoort Railway, dat 1.2 km ligt van het stadscentrum.

Ben je van plan om van Leiden naar Amersfoort te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort, die je ook zou kunnen bezoeken.

Voor veel van onze klanten die per trein van Leiden naar Amersfoort reizen, is Amersfoort niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Amersfoort die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Berlijn of Brussel. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Wat is de beste manier om te reizen van Leiden naar Amersfoort per trein met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Leiden naar Amersfoort per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Leiden naar Amersfoort boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Leiden naar Amersfoort?

Reizen van Leiden naar Amersfoort zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Leiden naar Amersfoort.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Leiden
Amersfoort
Leiden Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
Leiden Lammenschans
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Leiden - Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie: