Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Leiden naar Amersfoort
Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Leiden naar Amersfoort te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Leiden naar Amersfoort met de tren?
Als je reist van Leiden naar Amersfoort per trein, reken dan op een reisafstand tussen Leiden en Amersfoort van ongeveer 61 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Leiden naar Amersfoort per trein?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Leiden naar Amersfoort. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Leiden naar Amersfoort te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 1 h 42 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Leiden en in Amersfoort?

Als je per tren van Leiden naar Amersfoort reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Leiden vertrekken van Leiden Centraal en dat de meeste mensen in Amersfoort uitstappen op Amersfoort Railway.

Waar zijn de in Leiden in Amersfoort?

Als je van plan bent een tren vanuit Leiden te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Leiden Centraal. Als je aankomt in Amersfoort per tren, ga er dan vanuit dat je 1 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Amersfoort Railway, naar het centrum.

Als ik aankom in Amersfoort vanuit Leiden per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Amersfoort?
Veel van onze klanten die een reis naar Amersfoort per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Berlijn of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Amersfoort naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Leiden naar Amersfoort?
Reizen van Leiden naar Amersfoort zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Leiden naar Amersfoort.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Leiden
Amersfoort
Leiden Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
Leiden Lammenschans
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Leiden - Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie: