Trein van Lelystad naar Hamburg

De goedkoopste treinreizen Van Lelystad Naar Hamburg

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

27

Gemiddelde

30

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
16:47Lelystad5u27 22:14Hamburg
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn
18:47Lelystad10u03 04:50Hamburg
0 overstappen
281Enkele reis
Deutsche Bahn
15:47Lelystad5u29 21:16Hamburg
0 overstappen
281Enkele reis
Deutsche Bahn
14:47Lelystad5u27 20:14Hamburg
0 overstappen
391Enkele reis

Treintijden & routes Lelystad naar Hamburg

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Deutsche Bahn
14:47Lelystad5u27 20:14Hamburg
0 overstappen
Deutsche Bahn
15:47Lelystad5u29 21:16Hamburg
0 overstappen
Deutsche Bahn
16:47Lelystad5u27 22:14Hamburg
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:47Lelystad10u03 04:50Hamburg
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Lelystad Naar Hamburg

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

5 u 27 m

Gemiddelde

6 u 36 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

326 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Lelystad naar Hamburg rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
16:47Lelystad5u27 22:14Hamburg
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn
14:47Lelystad5u27 20:14Hamburg
0 overstappen
391Enkele reis
Deutsche Bahn
15:47Lelystad5u29 21:16Hamburg
0 overstappen
281Enkele reis
Deutsche Bahn
18:47Lelystad10u03 04:50Hamburg
0 overstappen
281Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Lelystad naar Hamburg

distanceAfstand325 km
durationGemiddelde treinduur5 h 22 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 31
frequencyTren frequentie5 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Lelystad naar Hamburg leg je reis 325 km af wat gemiddeld 5 h 22 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 5 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 31 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 27. Reizigers vertrekken het vaakst van Lelystad Centrum en arriveren in Hamburg Hbf.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Lelystad naar Hamburg

Je kunt reizen met een tren van Lelystad naar Hamburg met Deutsche Bahn voor slechts € 27. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Lelystad naar Hamburg.

Reistips: treinen van Lelystad tot Hamburg

Reis eenvoudig met de trein naar Hamburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Lelystad naar Hamburg te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Lelystad naar Hamburg zijn al verkrijgbaar vanaf € 27, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Lelystad naar Hamburg gemiddeld € 31  kost.
De tren afstand van Lelystad naar Hamburg is circa 325 km.
De reisduur per trein van Lelystad naar Hamburg kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 5 h 22 min.

Voordat je je trip van Lelystad naar Hamburg gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Lelystad, vertrekken van Lelystad Centrum en op Hamburg Hbf aankomen in Hamburg.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Lelystad Centrum en reizen ongeveer 1.2 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Hamburg Hbf en moeten ongeveer 2.9 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Hamburg.

Als je een tren neemt van Lelystad naar Hamburg, biedt Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection de beste manier om snel naar Hamburg te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Lelystad naar Hamburg en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Gemiddeld, er zijn 5 treinen keer per dag van Lelystad naar Hamburg. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren van Lelystad naar Hamburg vertrekt om 13: 54   en een laatste tren voor deze vertrekt om 20: 47. Omio toont jou een recentste tren van Lelystad naar Hamburg dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Hamburg, reizen ook vaak naar Berlijn, Kopenhagen of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Hamburg en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Lelystad naar Hamburg om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Lelystad naar Hamburg tren, zowel voor als tijdens de reis.
Het is goed mogelijk om van Lelystad naar Hamburg te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Lelystad naar Hamburg te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Lelystad
Hamburg

Meer reisopties per trein van Lelystad naar Hamburg

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal