Trein van Lelystad naar Parijs

De goedkoopste treinreizen Van Lelystad Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

151

Gemiddelde

151

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
13:43Lelystad3u53 17:36Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis
Thalys
10:43Lelystad3u55 14:38Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis
Thalys
08:43Lelystad3u52 12:35Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis
Thalys
15:43Lelystad3u55 19:38Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis

Treintijden & routes Lelystad naar Parijs

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Thalys
08:43Lelystad3u52 12:35Parijs
0 overstappen
Thalys
10:43Lelystad3u55 14:38Parijs
0 overstappen
Thalys
13:43Lelystad3u53 17:36Parijs
0 overstappen
Thalys
15:43Lelystad3u55 19:38Parijs
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Lelystad Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

3 u 52 m

Gemiddelde

3 u 53 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

463 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Lelystad naar Parijs rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
08:43Lelystad3u52 12:35Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis
Thalys
13:43Lelystad3u53 17:36Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis
Thalys
10:43Lelystad3u55 14:38Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis
Thalys
15:43Lelystad3u55 19:38Parijs
0 overstappen
1511Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Lelystad naar Parijs

distanceAfstand462 km
durationGemiddelde treinduur3 h 52 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 134
frequencyTren frequentie9 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Met treinen van Lelystad naar Parijs leg je reis 462 km af wat gemiddeld 3 h 52 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 9 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 134 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 134. Reizigers vertrekken het vaakst van Lelystad Centrum en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinreisaanbieders: Thalys van Lelystad naar Parijs

Reis met de tren tussen Lelystad en Parijs vanaf € 134 met Omio’s Thalys partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Lelystad en Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Thalys is een van de beste opties als je reist met de trein van Lelystad naar Parijs. Omio toont je snel de huidige roosters voor de tren bij Thalys voor een Lelystad - Parijs en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de trein online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste die beschikbaar is. De afstand tussen Lelystad en Parijs is rond 462 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij Thalys kunt boeken begint bij € 134. Terwijl je de recentste dienstregeling van de tren van Lelystad naar Parijs bij Thalys controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Parijs. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van Thalys, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Lelystad en Parijs van Thalys voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: treinen van Lelystad tot Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Lelystad naar Parijs te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Lelystad naar Parijs is € 134. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Lelystad naar Parijs boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Lelystad naar Parijs gemiddeld € 134  kost.
De afstand van Lelystad naar Parijs per trein is ongeveer 462 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Lelystad naar Parijs per trein is 3 h 52 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Lelystad naar Parijs.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Lelystad is Lelystad Centrum. In Parijs is het meest populaire treinstation onder reizigers Paris Gare de Lyon.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Lelystad Centrum en reizen ongeveer 1.2 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Paris Gare de Lyon en moeten ongeveer 3.1 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Parijs.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Lelystad naar Parijs, kun je vertrouwen op Thalys om snel naar Parijs te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Lelystad naar Parijs te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Gemiddeld, er zijn 9 treinen keer per dag van Lelystad naar Parijs. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Lelystad om 06: 43. Een laatste tren vertrekt van Lelystad om 15: 13. Check Omio voor de recentste tren schema van Lelystad naar Parijs en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Lelystad naar Parijs gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 134 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Lelystad naar Parijs een paar maanden van tevoren te boeken.
Veel reizigers die in Parijs aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Als je wilt reizen van Lelystad naar Parijs per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Lelystad naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Parijs vanaf Lelystad. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Lelystad naar Parijs en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Lelystad
Parijs

Meer reisopties per trein van Lelystad naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal