Trein van l'Escala naar Barcelona

za 15 jun
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
15 jun
zo
16 jun
ma
17 jun
di
18 jun
wo
19 jun
do
20 jun
vr
21 jun
za
22 jun
zo
23 jun
ma
24 jun
di
25 jun
wo
26 jun
do
27 jun
vr
28 jun
za
29 jun
zo
30 jun
ma
01 jul
di
02 jul
wo
03 jul
do
04 jul
vr
05 jul

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van l'Escala naar Barcelona

distanceAfstand115 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersRenfe

Bij treinreizen van l'Escala naar Barcelona leg je 115 km af, met onze reispartners zoals Renfe.

Treinmaatschappijen: Renfe van l'Escala naar Barcelona

Reis voor geweldige prijzen via Renfe met treinreizen van l'Escala naar Barcelona. Bij Omio vind je de reistijden en tickets van meer dan 1000 reisorganisaties allemaal op één plek.

Renfe is de nationale aanbieder van reizen met de trein in Spanje. Het bedrijf vervoert die vracht en passagiers over het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij je budget passen, zoals de Basic, Elige en Premium. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van l'Escala naar Barcelona. Renfe heeft een enorme vloot van treinreizen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE- treinreizen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia- treinreizen rijden op hoge snelheid en normale snelheid op binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de kust van de Middellandse Zee, Avant- treinreizen rijden op regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes met de trein aan.

Reistips: treinen van l'Escala tot Barcelona

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Barcelona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van l'Escala naar Barcelona te reizen.
FAQs
Neem de l'Escala naar Barcelona de trein met Renfe. Het is echter altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van l'Escala naar Barcelona te bekijken, omdat er verschillen kunnen zijn in de aangeboden voorzieningen.
Een dagtocht naar Barcelona vanuit l'Escala is de moeite waard met een reistijd van min heen en terug. Controleer met de Omio-app   de beste manier om te reizen.
Ja, u kunt een de bus nemen om van l'Escala naar Barcelona te maken.

Meer reisopties per trein van l'Escala naar Barcelona

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal