Trein van Londen naar Barcelona

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Barcelona?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Londen naar Barcelona

distanceAfstand1138 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersRenfe SNCF

Met treinen van Londen naar Barcelona leg je reis 1138 km af met onze reispartners zoals Renfe SNCF. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Barcelona Sants.

Reistips: treinen van Londen tot Barcelona

Reis eenvoudig met de trein naar Barcelona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Barcelona te reizen.
FAQs
De tren afstand van Londen naar Barcelona is circa 1138 km.
De reis per trein van Londen naar Barcelona duurt gemiddeld 12 h 22 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Londen naar Barcelona.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Londen naar Barcelona is het heel fijn om te weten dat London Victoria het meest populaire tren station is voor reizigers die van Londen vertrekken en dat Barcelona Sants het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Barcelona.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op London Victoria en reizen ongeveer 2.9 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Barcelona Sants en moeten ongeveer 2.6 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Barcelona.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Londen naar Barcelona te brengen per trein. Op de route naar Barcelona vanuit Londen kun je reizen met Renfe SNCF. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Londen naar Barcelona, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Londen naar Barcelona. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Je kunt een eerste tren van Londen naar Barcelona nemen om 10: 05   of neem een laatste tren van Londen naar Barcelona vertrekkend om 14: 00. Kijk voor het recentste Londen Barcelona tren schema op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Voor veel van onze klanten die per trein van Londen naar Barcelona reizen, is Barcelona niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Barcelona die een bezoek waard zijn, zijn Madrid, Parijs of Valencia. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per trein wilt reizen van Londen naar Barcelona met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Londen en Barcelona, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Londen naar Barcelona te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Londen naar Barcelona te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Barcelona

Meer reisopties per trein van Londen naar Barcelona

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal