Trein van Londen naar Berlijn

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
do
19 mei
vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Berlijn?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Londen naar Berlijn

distanceAfstand931 km
frequencyTren frequentie3 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 3 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection

Met treinen van Londen naar Berlijn leg je reis 931 km af met onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 3 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Berlin Hbf.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn treinen van Londen naar Berlijn

Reis met treinen tussen Londen en Berlijn met Deutsche Bahn op Omio. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties, indien beschikbaar.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Londen en Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn van Londen naar Berlijn tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 14 h 54 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Londen tot Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Berlijn te reizen.
FAQs
De tren afstand van Londen naar Berlijn is circa 931 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Londen naar Berlijn. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Londen naar Berlijn te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 12 h 2 min.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Londen naar Berlijn is het heel fijn om te weten dat London Victoria het meest populaire tren station is voor reizigers die van Londen vertrekken en dat Berlin Hbf het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Berlijn.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, London Victoria, vinden op ongeveer 2.9 km van het stadscentrum van Londen. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Berlijn, heet Berlin Hbf, en is ongeveer 5.6 km gelegen van zijn stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Londen naar Berlijn te brengen per trein. Op de route naar Berlijn vanuit Londen kun je reizen met Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Londen naar Berlijn, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Londen naar Berlijn is 3 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je trein trip van Londen naar Berlijn hoeft niet te eindigen in Berlijn. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Praag of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Praag of Parijs te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Londen naar Berlijn met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Londen en Berlijn, zowel vooraf als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Berlijn vanaf Londen. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Londen naar Berlijn en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Berlijn

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal