Trein van Londen naar Brussel

De goedkoopste treinreizen Van Londen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

222

Gemiddelde

236

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:01Londen St Pancras2u06 16:07Brussel-Midi
0 overstappen
2221Enkele reis
goedkoopste
09:01Londen St Pancras2u04 12:05Brussel-Midi
0 overstappen
2221Enkele reis
goedkoopste
15:04Londen St Pancras2u01 18:05Brussel-Midi
0 overstappen
2221Enkele reis
08:16Londen St Pancras1u56 11:12Brussel-Midi
0 overstappen
2351Enkele reis
11:04Londen St Pancras2u01 14:05Brussel-Midi
0 overstappen
2771Enkele reis

Treintijden & routes Londen naar Brussel

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
08:16Londen St Pancras1u56 11:12Brussel-Midi
0 overstappen
09:01Londen St Pancras2u04 12:05Brussel-Midi
0 overstappen
11:04Londen St Pancras2u01 14:05Brussel-Midi
0 overstappen
13:01Londen St Pancras2u06 16:07Brussel-Midi
0 overstappen
15:04Londen St Pancras2u01 18:05Brussel-Midi
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste treinen Van Londen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

1 u 56 m

Gemiddelde

2 u 1 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

320 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Brussel rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:16Londen St Pancras1u56 11:12Brussel-Midi
0 overstappen
2351Enkele reis
15:04Londen St Pancras2u01 18:05Brussel-Midi
0 overstappen
2221Enkele reis
11:04Londen St Pancras2u01 14:05Brussel-Midi
0 overstappen
2771Enkele reis
09:01Londen St Pancras2u04 12:05Brussel-Midi
0 overstappen
2221Enkele reis
13:01Londen St Pancras2u06 16:07Brussel-Midi
0 overstappen
2221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Brussel?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Londen naar Brussel

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde reistijd met de trein1 u 56 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 185
frequencyFrequentie4 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 4 directe treinreizen per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar

Bij treinreizen van Londen naar Brussel leg je 320 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurostar gemiddeld 1 u 56 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 4 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 185 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 98. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit London Victoria en arriveren in Bruxelles-Midi.

Treinmaatschappijen: Eurostar van Londen naar Brussel

Voor slechts € 98 kun je met de trein van Londen naar Brussel reizen via de diensten van Eurostar. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

Eurostar

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa als Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar- treinreizen gaan door de Kanaaltunnel tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, met topsnelheden van 322 km/u. Een reis met de trein van Londen naar Brussel verloopt in ultiem comfort dankzij de moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je reis met de trein Eurostar van Londen naar Brussel kun je kiezen uit drie soorten tickets: Standard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, toegang tot de lounge, voorrang bij het instappen en een warme maaltijd).

Informatie over Eurostar, Londen naar Brussel met de trein:

  • Gemiddelde duur: 3 u 4 min
  • Gemiddelde prijs: € 98
  • Frequentie van Eurostar: 4 per dag

Trein van Londen naar Brussel: reisinformatie

De trein Londen Brussel verbindt beide Europese hoofdsteden met elkaar. Met de hogesnelheidstreinen van Eurostar is men snel en comfortabel op de plaats van bestemming. Er rijden meerdere treinen in de ochtend, middag en avond rechtstreeks van Londen naar Brussel, met onderweg een passage door de Kanaaltunnel. De reisduur is zo'n 2 uur. De reisafstand bedraagt ongeveer 365 kilometer. Men heeft dagelijks de keuze uit tientallen treinen. De eerste hogesnelheidstrein raast omstreeks zeven ꞌs ochtends van station Londen St. Pancras naar station Brussel-Zuid. De laatste trein vertrekt even na acht uur ꞌs avonds.

De trein nemen vanuit Londen

Het internationale treinstation Londen St. Pancras aan Pancras Road is het vertrekpunt van de trein Londen Brussel. Het Victoriaanse gebouw ligt in het centrum van Londen, vlak bij station Kings Cross. Via diverse lokale treinen, stadsbussen en de metrolijn Victoria komt men snel bij station St. Pancras. De bussen stoppen op de omliggende wegen Euston Road, Midland Road en Pancras Road. Taxi's zetten de reiziger af voor de entree van het treinstation. Vanaf luchthaven Heathrow kan men met de metro (Piccadilly-lijn) reizen naar het metrostation Londen Kings Cross St. Pancras nabij het treinstation.

In Brussel aankomen met de trein

De trein Londen Brussel heeft station Brussel-Zuid als eindhalte. Dit station ligt aan de Fonsnylaan, aan de zuidkant van het stadscentrum. Er rijden dagelijks tientallen treinen tussen station Brussel-Centraal en station Brussel-Zuid. Men kan van metrostation Zuidstation, gelegen onder het treinstation Brussel-Zuid, de metro pakken naar de stad. Bij Zuidstation starten ook verschillende tramlijnen en MIVB-bussen naar de stadswijken. De bussen van TEC laten de passagiers aan de overkant van het treinstation instappen, terwijl de bussen van De Lijn een opstap hebben aan het Baraplein. Aan de buitenzijde van het treinstation bevindt zich een taxizuil, waar men een taxi naar de stad kan nemen. De vele vervoersmogelijkheden maken het gemakkelijk om bezienswaardigheden als Manneken Pis, Het Koninklijk Paleis van Brussel, het Atomium en Mini-Europa te bekijken.

Reistips: treinen van Londen tot Brussel

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Brussel te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Londen naar Brussel zijn € 98. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Londen naar Brussel boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de trein bedraagt gemiddeld € 185  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Londen naar Brussel per trein is ongeveer 320 km.
De reis met de trein van Londen naar Brussel duurt gemiddeld 1 u 56 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Londen naar Brussel.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Londen naar Brussel reizen, vertrekken in Londen vanaf London Victoria en stappen in Brussel uit op Bruxelles-Midi.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf London Victoria en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.9 km naar het treinstation in Bruxelles-Midi af.

Als je de trein van Londen naar Brussel, neemt biedt Eurostar de beste manier om snel naar Brussel te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Londen naar Brussel aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er is op Omio een er zijn 4 directe treinreizen van Londen naar Brussel per dag van Eurostar. Het is slim op tijd je treintickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 4 treinreizen per dag van Londen naar Brussel. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de trein van Londen naar Brussel vertrekt om 05: 16   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 18: 34. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Londen naar Brussel dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Londen naar Brussel binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 185 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Londen naar Brussel een paar maanden van tevoren.
Veel reizigers die per trein in Brussel aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Brugge. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Brugge te verkennen vanuit Brussel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Brussel

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal