De goedkoopste treinreizen Van Londen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 22 okt.

Cheapest

289

Average

319

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Londen naar Brussel bedraagt ongeveer € 319 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 289.

goedkoopste
09:01London St Pancras International2u04 12:05Brussel-Midi
0 changes
2891Enkele reis
11:04London St Pancras International2u01 14:05Brussel-Midi
0 changes
3481Enkele reis

Treintijden & routes Londen naar Brussel

Treinen weergeven voor morgen, vr 22 okt.
09:01London St Pancras International2u04 12:05Brussel-Midi
0 changes
11:04London St Pancras International2u01 14:05Brussel-Midi
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
21 okt.
Vind prijzen
110BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
vr
22 okt.
289Eurostar
42Union Ivkoni International
235Lufthansa
za
23 okt.
211Eurostar
70BlaBlaCar Bus
383Lufthansa
zo
24 okt.
202Eurostar
35Union Ivkoni International
326Lufthansa
ma
25 okt.
139Eurostar
40Flixbus
142Brussels Airlines
di
26 okt.
130Eurostar
54BlaBlaCar Bus
98British Airways
wo
27 okt.
107Eurostar
75BlaBlaCar Bus
114Brussels Airlines
do
28 okt.
107Eurostar
85BlaBlaCar Bus
114Brussels Airlines
vr
29 okt.
107Eurostar
34Union Ivkoni International
66British Airways
za
30 okt.
107Eurostar
33Flixbus
114Brussels Airlines
zo
31 okt.
118Eurostar
30Flixbus
65British Airways
ma
1 nov.
107Eurostar
43Flixbus
93Brussels Airlines
di
2 nov.
98Eurostar
70BlaBlaCar Bus
61British Airways
wo
3 nov.
107Eurostar
50BlaBlaCar Bus
69British Airways
do
4 nov.
231Eurostar
73BlaBlaCar Bus
77British Airways
vr
5 nov.
152Eurostar
30STUDENT AGENCY k.s.
77British Airways
za
6 nov.
152Eurostar
33Flixbus
93Brussels Airlines
zo
7 nov.
118Eurostar
30STUDENT AGENCY k.s.
93Brussels Airlines
ma
8 nov.
79Eurostar
20Flixbus
93Brussels Airlines
di
9 nov.
59Eurostar
54BlaBlaCar Bus
59British Airways
wo
10 nov.
72Eurostar
Vind prijzen
61British Airways

De snelste treinen Van Londen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 22 okt.

Snelste reis

2 u 1 m

Gemiddelde

2 u 2 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

320 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Brussel rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 2 u 2 m over de afstand van 320 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 2 u 1 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 2 u 4 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
11:04London St Pancras International2u01 14:05Brussel-Midi
0 changes
3481Enkele reis
09:01London St Pancras International2u04 12:05Brussel-Midi
0 changes
2891Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Trein van Londen naar Brussel: reisinformatie

De trein Londen Brussel verbindt beide Europese hoofdsteden met elkaar. Met de hogesnelheidstreinen van Eurostar is men snel en comfortabel op de plaats van bestemming. Er rijden meerdere treinen in de ochtend, middag en avond rechtstreeks van Londen naar Brussel, met onderweg een passage door de Kanaaltunnel. De reisduur is zo'n 2 uur. De reisafstand bedraagt ongeveer 365 kilometer. Men heeft dagelijks de keuze uit tientallen treinen. De eerste hogesnelheidstrein raast omstreeks zeven ꞌs ochtends van station Londen St. Pancras naar station Brussel-Zuid. De laatste trein vertrekt even na acht uur ꞌs avonds.

De trein nemen vanuit Londen

Het internationale treinstation Londen St. Pancras aan Pancras Road is het vertrekpunt van de trein Londen Brussel. Het Victoriaanse gebouw ligt in het centrum van Londen, vlak bij station Kings Cross. Via diverse lokale treinen, stadsbussen en de metrolijn Victoria komt men snel bij station St. Pancras. De bussen stoppen op de omliggende wegen Euston Road, Midland Road en Pancras Road. Taxi's zetten de reiziger af voor de entree van het treinstation. Vanaf luchthaven Heathrow kan men met de metro (Piccadilly-lijn) reizen naar het metrostation Londen Kings Cross St. Pancras nabij het treinstation.

In Brussel aankomen met de trein

De trein Londen Brussel heeft station Brussel-Zuid als eindhalte. Dit station ligt aan de Fonsnylaan, aan de zuidkant van het stadscentrum. Er rijden dagelijks tientallen treinen tussen station Brussel-Centraal en station Brussel-Zuid. Men kan van metrostation Zuidstation, gelegen onder het treinstation Brussel-Zuid, de metro pakken naar de stad. Bij Zuidstation starten ook verschillende tramlijnen en MIVB-bussen naar de stadswijken. De bussen van TEC laten de passagiers aan de overkant van het treinstation instappen, terwijl de bussen van De Lijn een opstap hebben aan het Baraplein. Aan de buitenzijde van het treinstation bevindt zich een taxizuil, waar men een taxi naar de stad kan nemen. De vele vervoersmogelijkheden maken het gemakkelijk om bezienswaardigheden als Manneken Pis, Het Koninklijk Paleis van Brussel, het Atomium en Mini-Europa te bekijken.

Reistips

Treinreizen van Londen naar Brussel
Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Londen naar Brussel zijn?
Voordelige trein tickets van Londen naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 107, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste trein tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een trein kaartje van Londen naar Brussel?
Trein kaartjes van Londen naar Brussel kosten gemiddeld € 187. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is Brussel van Londen als ik per trein wil reizen?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Londen naar Brussel? De afstand tussen Londen en Brussel per trein is ongeveer 320 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Londen naar Brussel te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Londen to Brussel per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Londen naar Brussel is 2 h 1 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Londen naar Brussel.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Londen naar Brussel?

Als je per tren van Londen naar Brussel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Londen vertrekken van London Victoria en dat de meeste mensen in Brussel uitstappen op Bruxelles-Midi.

Waar stap ik op op de tren van Londen naar Brussel?

Als je van plan bent een tren vanuit Londen te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, London Victoria. Als je aankomt in Brussel per tren, ga er dan vanuit dat je 1 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Bruxelles-Midi, naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Londen naar Brussel per tren?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Londen naar Brussel, kun je vertrouwen op Eurostar, TGV of SNCB om snel naar Brussel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Londen naar Brussel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Als ik wil reizen van Londen naar Brussel, hoe vind ik dan een directe tren?
Zoek je een directe tren van Londen naar Brussel? Overweeg om trein tickets van Londen naar Brussel te kopen van Eurostar. Als je geen perfecte verbinding per tren van Londen naar Brussel vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Brussel te komen.
Kan Omio me helpen om last-minute trein tickets van Londen naar Brussel te kopen?
Wil je per trein reizen van Londen naar Brussel? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik ben mijn geplande reis van Londen naar Brussel per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel reizigers die in Brussel aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Brugge. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Brugge te verkennen vanuit Brussel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Londen naar Brussel reizen? Kan ik per trein reizen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Londen naar Brussel te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Londen naar Brussel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Brussel
London Bridge
Voorzieningen
Versnaperingen
London Charing Cross
Voorzieningen
Versnaperingen
London Euston
Voorzieningen
Versnaperingen
London Fenchurch Street
Voorzieningen
London Kings Cross
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Victoria, Circle<br>Buslijnen 91, 10, 17, 30, 45, 46, 63, 73, 205, 214
London Liverpool Street
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City
London Paddington
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Bakerloo, Circle, District<br>Buslijnen 7, 15, 18, 23, 27, 36, 46, 105, 436
London St Pancras
Voorzieningen
London Victoria
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen Circle, District, Victoria<br>Buslijnen 22, 211, 239, C1, N11
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
London Waterloo East
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Bakerloo, Northern, Jubilee, Waterloo, City<br>Buslijnen 1, 4, 26, 59, 68, 76, 77, 100, 139, 168, 171, 172, 176