Trein van Londen naar Newcastle upon Tyne

De goedkoopste treinreizen Van Londen Naar Newcastle upon Tyne

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

97

Gemiddelde

125

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:30Londen Kings Cross3u06 12:36Newcastle
0 overstappen
971Enkele reis
goedkoopste
10:00Londen Kings Cross2u52 12:52Newcastle
0 overstappen
971Enkele reis
08:30Londen Kings Cross3u10 11:40Newcastle
0 overstappen
1351Enkele reis
08:00Londen Kings Cross2u50 10:50Newcastle
0 overstappen
1471Enkele reis
09:00Londen Kings Cross2u50 11:50Newcastle
0 overstappen
1471Enkele reis

Treintijden & routes Londen naar Newcastle upon Tyne

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
08:00Londen Kings Cross2u50 10:50Newcastle
0 overstappen
08:30Londen Kings Cross3u10 11:40Newcastle
0 overstappen
09:00Londen Kings Cross2u50 11:50Newcastle
0 overstappen
09:30Londen Kings Cross3u06 12:36Newcastle
0 overstappen
10:00Londen Kings Cross2u52 12:52Newcastle
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

De snelste treinen Van Londen Naar Newcastle upon Tyne

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

2 u 50 m

Gemiddelde

2 u 57 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

398 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Newcastle upon Tyne rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:00Londen Kings Cross2u50 10:50Newcastle
0 overstappen
1471Enkele reis
snelste
09:00Londen Kings Cross2u50 11:50Newcastle
0 overstappen
1471Enkele reis
10:00Londen Kings Cross2u52 12:52Newcastle
0 overstappen
971Enkele reis
09:30Londen Kings Cross3u06 12:36Newcastle
0 overstappen
971Enkele reis
08:30Londen Kings Cross3u10 11:40Newcastle
0 overstappen
1351Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Londen naar Newcastle upon Tyne

distanceAfstand397 km
durationGemiddelde treinduur2 h 51 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 73
frequencyTren frequentie17 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 17 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenCross Country, Grand Central Trains, Lumo of London North Eastern Railway

Met treinen van Londen naar Newcastle upon Tyne leg je reis 397 km af wat gemiddeld 2 h 51 min duurt bij onze reispartners zoals Cross Country, Grand Central Trains, Lumo of London North Eastern Railway. Normaalgesproken zijn er er zijn 17 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 40 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 73.

Treinreisaanbieders: CrossCountry en Grand Central Trains van Londen naar Newcastle upon Tyne

Voor slechts € 40 kun je reizen met een tren tussen Londen en Newcastle upon Tyne met CrossCountry en Grand Central Trains. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

CrossCountry
Grand Central Trains

CrossCountry is een hogesnelheidstreinmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk en voor jouw volgende tren tussen Londen en Newcastle upon Tyne kun je kiezen tussen standard class- en first class-tickets op Omio.

Een van de bexste manieren om tussen Londen en Newcastle upon Tyne te reizen is door een tren te nemen met CrossCountry. Omio helpt je de ideale tren tussen Londen en Newcastle upon Tyne bij CrossCountry te vinden door je de CrossCountry huidige dienstregelingen voor de tren te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de trein, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de tren van Londen naar Newcastle upon Tyne. Je kunt verwachten van Londen naar Newcastle upon Tyne te reizen op een tren met CrossCountry. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Londen naar Newcastle upon Tyne, kun je meteen controleren of het ticket bij CrossCountry een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Zodra je die perfecte tren hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij CrossCountry op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis tussen Londen en Newcastle upon Tyne!

Vind de perfecte tren van Londen naar Newcastle upon Tyne bij Grand Central Trains voor een vlotte en ontspannen reis. Omio maakt het je gemakkelijk om de nieuwste dienstregelingen bij Grand Central Trains voor de tren te bekijken en de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Londen en Newcastle upon Tyne te vergelijken. Je kunt ook relevante reisinformatie bekijken voor de tren van Grand Central Trains, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, afhankelijk van het tarief dat je kiest. Zodra je de ideale route hebt gevonden, boek je je goedkope tickets voor de tren van Grand Central Trains online. Je kunt verwachten rond 397 km te reizen op deze en je ticket bij Grand Central Trains van Londen naar Newcastle upon Tyne met de trein kan slechts € 76 enkele reis kosten als je van tevoren boekt. Als je in de Omio-app zoekt naar tussen Londen en Newcastle upon Tyne tickets van Grand Central Trains kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Koop je officiële tickets voor de trein van Grand Central Trains snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Reistips: treinen van Londen tot Newcastle upon Tyne

Reis eenvoudig met de trein naar Newcastle upon Tyne. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Newcastle upon Tyne te reizen.
FAQs
Treintickets van Londen naar Newcastle upon Tyne zijn al verkrijgbaar vanaf € 40 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 73  te betalen voor een tren ticket van Londen naar Newcastle upon Tyne.
De afstand van Londen naar Newcastle upon Tyne per trein is ongeveer 397 km.
The gemiddelde reistijd per trein van Londen naar Newcastle upon Tyne is 2 h 51 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Londen naar Newcastle upon Tyne.
Als je een tren neemt van Londen naar Newcastle upon Tyne, biedt Cross Country, Grand Central Trains, Lumo of London North Eastern Railway de beste manier om snel naar Newcastle upon Tyne te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Londen naar Newcastle upon Tyne en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 17 directe treinen per dag van Londen naar Newcastle upon Tyne met London North Eastern Railway, en dan hoef je niet over te stappen. Directe tren lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je treintickets gaat reserveren.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Londen naar Newcastle upon Tyne is 17 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Londen om 04: 45. Een laatste tren vertrekt van Londen om 21: 00. Check Omio voor de recentste tren schema van Londen naar Newcastle upon Tyne en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Je kunt zien dat een tren van Londen naar Newcastle upon Tyne gemiddeld € 73 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Londen naar Newcastle upon Tyne over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Voor veel van onze klanten die per trein van Londen naar Newcastle upon Tyne reizen, is Newcastle upon Tyne niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Newcastle upon Tyne die een bezoek waard zijn, zijn Edinburgh, Glasgow of Manchester. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt je treintickets van Londen naar Newcastle upon Tyne zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Londen naar Newcastle upon Tyne tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Newcastle upon Tyne vanaf Londen. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Londen naar Newcastle upon Tyne en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Newcastle upon Tyne

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal