Trein van Londen naar Oxford

De goedkoopste treinreizen Van Londen Naar Oxford

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Goedkoopst

15

Gemiddelde

30

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:37Londen Marylebone1u15 09:52Oxford
0 overstappen
151Enkele reis
08:14Londen Marylebone1u05 09:19Oxford
0 overstappen
201Enkele reis
08:28Londen Paddington0u57 09:25Oxford
1 overstap
231Enkele reis
08:50Londen Paddington0u53 09:43Oxford
0 overstappen
361Enkele reis
08:20Londen Paddington0u58 09:18Oxford
0 overstappen
391Enkele reis

Treintijden & routes Londen naar Oxford

Treinen weergeven voor morgen, maandag 23 mei
08:14Londen Marylebone1u05 09:19Oxford
0 overstappen
08:20Londen Paddington0u58 09:18Oxford
0 overstappen
08:28Londen Paddington0u57 09:25Oxford
1 overstap
08:32Londen Paddington1u04 09:36Oxford
1 overstap
08:37Londen Marylebone1u15 09:52Oxford
0 overstappen
08:50Londen Paddington0u53 09:43Oxford
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.
vr
10 jun.
za
11 jun.
zo
12 jun.

De snelste treinen Van Londen Naar Oxford

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

53 m

Gemiddelde

1 u 2 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

83 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Oxford rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:50Londen Paddington0u53 09:43Oxford
0 overstappen
361Enkele reis
08:28Londen Paddington0u57 09:25Oxford
1 overstap
231Enkele reis
08:20Londen Paddington0u58 09:18Oxford
0 overstappen
391Enkele reis
08:32Londen Paddington1u04 09:36Oxford
1 overstap
461Enkele reis
08:14Londen Marylebone1u05 09:19Oxford
0 overstappen
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Londen naar Oxford

distanceAfstand82 km
durationGemiddelde treinduur53 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 19
frequencyTren frequentie23 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 23 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersSouth Western Railway, Great Western Railway, Cross Country of Chiltern Railways

Met treinen van Londen naar Oxford leg je reis 82 km af wat gemiddeld 53 min duurt bij onze reispartners zoals South Western Railway, Great Western Railway, Cross Country of Chiltern Railways. Normaalgesproken zijn er er zijn 23 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 19 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Oxford.

Treinreisaanbieders: Chiltern Railways en CrossCountry van Londen naar Oxford

Reis met de tren van Londen naar Oxford vanaf € 7 met Omio’s Chiltern Railways en CrossCountry partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

CrossCountry
Chiltern Railways

CrossCountry is een hogesnelheidstreinmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk en voor jouw volgende tren tussen Londen en Oxford kun je kiezen tussen standard class- en first class-tickets op Omio.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke van Londen naar Oxford met CrossCountry! Als officiële reispartner van CrossCountry kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de tren bij CrossCountry. Ook de beste routes van Londen naar Oxford kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van CrossCountry van Londen naar Oxford dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van CrossCountry kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het treinstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je tren van Londen naar Oxford enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de tussen Londen en Oxford met gemak en comfort op een tren van CrossCountry.

Chiltern Railways is een regionaal treinbedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat eigendom is van Arriva Trains en actief is sinds 1996. Bekijk de verschillende soorten tickets voor je volgende tren van Londen naar Oxford: Duo, Anytime, Season, Super Off Peak, Off Peak en Advance.

Het is gemakkelijk om je tussen Londen en Oxford ticket voor de trein bij Chiltern Railways online te boeken bij Omio! Bekijk eenvoudig de huidige dienstregelingen voor de tren van Chiltern Railways voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste tussen Londen en Oxford route en relevante reisinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord) voor die tren en boek goedkope tickets online voor een trein van Chiltern Railways. Prijzen voor treinen tussen Londen en Oxford bij Chiltern Railways beginnen bij € 7 enkele reis als je van tevoren boekt, en je kunt verwachten rond de 82 km te reizen. Als je zoekt naar treinen in de Omio-app bij Chiltern Railways, kun je meteen controleren of de tickets van Chiltern Railways mobiele tickets zijn, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om papierloos te reizen wanneer je reist trein van Londen naar Oxford. Laat Omio al het werk voor je doen om het beste ticket voor een trein van Londen naar Oxford bij Chiltern Railways te vinden, zodat je kunt genieten van een soepele en comfortabele reis!

Trein van Londen naar Oxford: reisinformatie

Reizigers die rechtstreeks van Londen naar Oxford willen, kunnen instappen bij de treinen van First Great Western. Deze Britse spoorwegmaatschappij brengt passagiers in ongeveer een uur tijd naar de beroemde universiteitsstad. De rechtstreekse trein Londen Oxford rijdt elk half uur. De eerste trein vertrekt rond 5.00 uur 's ochtends en de laatste trein rijdt rond 23.30 uur 's avonds weg uit Londen. First Great Western is niet de enige spoorwegmaatschappij die op dit traject rijdt. Cross Country rijdt ook één keer per uur naar Oxford. Bij deze treinen moet men onderweg overstappen op het station van Reading.

De trein nemen vanuit Londen

De trein Londen Oxford vertrekt vanaf Londen Paddington. Dit is één van de veertien grote treinstations in de stad. Londen Paddington ligt in het oostelijk deel van de Britse hoofdstad. Om naar Londen Paddington te reizen, kan men het beste de metro nemen. De metro's van de Bakerloo Line, District Line, Circle Line en de Hammersmith & City Line stoppen allemaal op station Paddington.

In Oxford aankomen met de trein

Oxford is een echte universiteitsstad. In het jaar 1096 werden er al lessen gegeven aan de universiteit van Oxford, maar vanaf 1167 groeide het pas echt uit tot een prestigieuze school. Bezoekers van de stad kunnen ronddwalen langs de vele oude universiteitsgebouwen en de grote botanische tuin. De vele musea zijn ook zeer de moeite waard. De trein Londen Oxford komt aan op het hoofdstation van Oxford. Dit treinstation ligt ongeveer een kilometer ten westen van het historische centrum. Buiten station Oxford staan echter ook bussen en taxi's te wachten. Bus 14 en 14A rijden bijvoorbeeld al in 10 minuten naar het Ashmolean Museum. Dit is het oudste universiteitsmuseum ter wereld. Wie instapt bij de bussen van lijn 5 en 13 komt na een korte rit aan bij Oxford Castle.

Reistips: treinen van Londen tot Oxford

Reis eenvoudig met de trein naar Oxford. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Oxford te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Londen naar Oxford zijn al verkrijgbaar vanaf € 7, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 19  te betalen voor een tren ticket van Londen naar Oxford.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Londen en Oxford per trein ongeveer 82 km  is.
De reisduur per trein van Londen naar Oxford kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 53 min.

Als je per trein van Londen naar Oxford reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Londen vertrekken van London Victoria en dat de meeste mensen in Oxford uitstappen op Oxford.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, London Victoria, vinden op ongeveer 2.9 km van het stadscentrum van Londen. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Oxford, heet Oxford, en is ongeveer 1.9 km gelegen van zijn stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Londen naar Oxford kun je een tren nemen van South Western Railway, Great Western Railway, Cross Country of Chiltern Railways. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Londen naar Oxford om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn 23 directe treinen per dag van Londen naar Oxford. Je kunt kijken of je kunt reizen met Chiltern Railways of Great Western Railway  zonder te moeten overstappen. Een directe tren verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Londen naar Oxford is 23 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Londen naar Oxford tren vertrekt om 05: 09   en een laatste tren van Londen naar Oxford vertrekt om 23: 32. Check de laatst bijgewerkte Londen naar Oxford tren schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
De prijs van een treintickets enkele reis van Londen naar Oxford kost gemiddeld € 19 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Londen naar Oxford een paar maanden van te voren boeken.
Veel reizigers die in Oxford aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Luton, Bristol of Birmingham. Als je erover denkt om Luton, Bristol of Birmingham te verkennen vanuit Oxford, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Londen naar Oxford zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Londen naar Oxford te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Reizen van Londen naar Oxford zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Londen naar Oxford.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Oxford

Meer reisopties per trein van Londen naar Oxford

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal