Trein van Londen naar Oxford

De goedkoopste treinreizen Van Londen Naar Oxford

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

14

Gemiddelde

34

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:37Londen Marylebone1u15 09:52Oxford
0 overstappen
141Enkele reis
08:14Londen Marylebone1u05 09:19Oxford
0 overstappen
191Enkele reis
08:28Londen Paddington0u57 09:25Oxford
1 overstap
351Enkele reis
08:20Londen Paddington0u58 09:18Oxford
0 overstappen
441Enkele reis
08:50Londen Paddington0u53 09:43Oxford
0 overstappen
441Enkele reis

Treintijden & routes Londen naar Oxford

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
08:14Londen Marylebone1u05 09:19Oxford
0 overstappen
08:20Londen Paddington0u58 09:18Oxford
0 overstappen
08:28Londen Paddington0u57 09:25Oxford
1 overstap
08:32Londen Paddington1u05 09:37Oxford
1 overstap
08:37Londen Marylebone1u15 09:52Oxford
0 overstappen
08:50Londen Paddington0u53 09:43Oxford
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste treinen Van Londen Naar Oxford

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

53 m

Gemiddelde

1 u 2 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

83 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Oxford rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:50Londen Paddington0u53 09:43Oxford
0 overstappen
441Enkele reis
08:28Londen Paddington0u57 09:25Oxford
1 overstap
351Enkele reis
08:20Londen Paddington0u58 09:18Oxford
0 overstappen
441Enkele reis
08:32Londen Paddington1u05 09:37Oxford
1 overstap
441Enkele reis
08:14Londen Marylebone1u05 09:19Oxford
0 overstappen
191Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Londen naar Oxford

distanceAfstand82 km
durationGemiddelde reistijd met de trein53 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 25
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenSouth Western Railway, Great Western Railway, Cross Country, Chiltern Railways of First Great Western Service

Bij treinreizen van Londen naar Oxford leg je 82 km af, wat bij onze reispartners zoals South Western Railway, Great Western Railway, Cross Country, Chiltern Railways of First Great Western Service gemiddeld 53 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 25 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit London Victoria en arriveren in Oxford.

Treinmaatschappijen: South Western Railway, CrossCountry en Chiltern Railways van Londen naar Oxford

Reis vanaf € 7 met de trein van Londen naar Oxford met Omio-partners als South Western Railway, CrossCountry en Chiltern Railways! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste reisroute. Kijk, vergelijk, boek!

Chiltern Railways
CrossCountry
South Western Railway

Chiltern Railways is een regionaal treinbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Het is eigendom van Arriva Trains en actief sinds 1996. Bekijk de verschillende soorten tickets voor je volgende reis met de trein van Londen naar Oxford: Duo, Anytime, Season, Super Off Peak, Off Peak en Advance.

Met Omio vind je bij Chiltern Railways de perfecte reis van Londen naar Oxford met de trein. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste reis met de trein van Londen naar Oxford, Omio toont je de recentste dienstregelingen, tickets, prijzen en andere reisinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord) bij Chiltern Railways. Zo kun je je aanstaande reis van Londen naar Oxford perfect plannen. Je legt bij Chiltern Railways met de trein ongeveer 82 km van Londen naar Oxford af. Je kunt bij Chiltern Railways al een enkele reis van Londen naar Oxford boeken vanaf € 37 zolang je maar van tevoren boekt. Als je de Omio-app gebruikt om je ticket te boeken, kun je meteen controleren of het een mobiel ticket is, zodat je papierloos met trein kunt reizen in plaats van dat je papieren tickets moet kopen bij het treinstation. Boek je tickets dus gemakkelijk en eenvoudig online en geniet van een vlotte reis met Chiltern Railways!

CrossCountry is een hogesnelheidstreinmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk. Voor je volgende reis met de trein van Londen naar Oxford heb je op Omio keuze uit twee soorten tickets: Standard Class en First Class.

Maak je plannen om van Londen naar Oxford te reizen? Waarom neem je de trein van CrossCountry niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van CrossCountry laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Londen naar Oxford. Met de trein van CrossCountry leg je van Londen naar Oxford 82 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Londen naar Oxford, kunt je snel zien of het ticket van CrossCountry een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Londen naar Oxford bij CrossCountry hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Maak je plannen om van Londen naar Oxford te reizen? Waarom neem je de trein van South Western Railway niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van South Western Railway laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Londen naar Oxford. Met de trein van South Western Railway leg je van Londen naar Oxford 82 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Londen naar Oxford, kunt je snel zien of het ticket van South Western Railway een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Londen naar Oxford bij South Western Railway hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Trein van Londen naar Oxford: reisinformatie

Reizigers die rechtstreeks van Londen naar Oxford willen, kunnen instappen bij de treinen van First Great Western. Deze Britse spoorwegmaatschappij brengt passagiers in ongeveer een uur tijd naar de beroemde universiteitsstad. De rechtstreekse trein Londen Oxford rijdt elk half uur. De eerste trein vertrekt rond 5.00 uur 's ochtends en de laatste trein rijdt rond 23.30 uur 's avonds weg uit Londen. First Great Western is niet de enige spoorwegmaatschappij die op dit traject rijdt. Cross Country rijdt ook één keer per uur naar Oxford. Bij deze treinen moet men onderweg overstappen op het station van Reading.

De trein nemen vanuit Londen

De trein Londen Oxford vertrekt vanaf Londen Paddington. Dit is één van de veertien grote treinstations in de stad. Londen Paddington ligt in het oostelijk deel van de Britse hoofdstad. Om naar Londen Paddington te reizen, kan men het beste de metro nemen. De metro's van de Bakerloo Line, District Line, Circle Line en de Hammersmith & City Line stoppen allemaal op station Paddington.

In Oxford aankomen met de trein

Oxford is een echte universiteitsstad. In het jaar 1096 werden er al lessen gegeven aan de universiteit van Oxford, maar vanaf 1167 groeide het pas echt uit tot een prestigieuze school. Bezoekers van de stad kunnen ronddwalen langs de vele oude universiteitsgebouwen en de grote botanische tuin. De vele musea zijn ook zeer de moeite waard. De trein Londen Oxford komt aan op het hoofdstation van Oxford. Dit treinstation ligt ongeveer een kilometer ten westen van het historische centrum. Buiten station Oxford staan echter ook bussen en taxi's te wachten. Bus 14 en 14A rijden bijvoorbeeld al in 10 minuten naar het Ashmolean Museum. Dit is het oudste universiteitsmuseum ter wereld. Wie instapt bij de bussen van lijn 5 en 13 komt na een korte rit aan bij Oxford Castle.

Reistips: treinen van Londen tot Oxford

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Oxford. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Oxford te reizen.
FAQs
Treintickets van Londen naar Oxford zijn al verkrijgbaar vanaf € 7 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de trein bedraagt gemiddeld € 25  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
De afstand van Londen naar Oxford per trein bedraagt ongeveer 82 km.
De reisduur met de trein van Londen naar Oxford kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 53 min.

Voordat je je reis van Londen naar Oxford gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Londen vanaf London Victoria vertrekken en in Oxford aankomen op Oxford.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf London Victoria en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.9 km naar het treinstation in Oxford af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Londen naar Oxford kun je de trein nemen van South Western Railway, Great Western Railway, Cross Country, Chiltern Railways of First Great Western Service. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Londen naar Oxford om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt een directe de trein van Londen naar Oxford met Chiltern Railways of Great Western Railway  vinden op Omio. Probeer hier tijdens het reserveren al op te letten. Een directe verbinding levert doorgaans meer gemak op en bespaart je meer tijd dan wanneer je moet overstappen.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Londen naar Oxford gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 25. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Londen naar Oxford zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Voor veel van onze klanten die per trein van Londen naar Oxford reizen, is Oxford niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Oxford die een bezoek waard zijn, zijn Luton, Bristol of Birmingham. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Meer reisopties per trein van Londen naar Oxford

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreintijden naar OxfordTrein van Londen naar Oxford

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal