Trein van Luik naar Genève

De goedkoopste treinreizen Van Luik Naar Genève

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

58

Gemiddelde

58

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
18:03Luik13u15 07:18Genève
0 overstappen
581Enkele reis

Treintijden & routes Luik naar Genève

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
Deutsche Bahn
18:03Luik13u15 07:18Genève
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 jun.
vr
01 jul.
zo
03 jul.
di
05 jul.
do
07 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.

De snelste treinen Van Luik Naar Genève

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

13 u 15 m

Gemiddelde

13 u 15 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

495 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luik naar Genève rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
18:03Luik13u15 07:18Genève
0 overstappen
581Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn en SNCB van Luik naar Genève

Deutsche Bahn en SNCB geeft je vanaf € 58 tickets voor treinen van Luik naar Genève. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

SNCB
Deutsche Bahn

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Luik naar Genève.

Tickets voor een SNCB tussen Luik en Genève zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een SNCB van Luik naar Genève op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren, kunt je alle actuele dienstregelingen en treintickets van SNCB vinden op Omio. Voor de met de tren kun je ook relevante reisinformatie van SNCB bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze tren, vergelijk dan de snelste tren van Luik naar Genève evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij SNCB. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor trein bij SNCB beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Genève te beginnen met SNCB!

SNCB van Luik naar Genève tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 9 h
  • SNCB frequentie: 4 per dag

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Luik naar Genève.

Meer reisopties per trein van Luik naar Genève

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal