Trein van Luik naar Londen

De goedkoopste treinreizen Van Luik Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Goedkoopst

131

Gemiddelde

174

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Eurostar
11:01Luik4u00 15:01Londen
0 overstappen
1311Enkele reis
Eurostar
18:01Luik3u56 21:57Londen
0 overstappen
1541Enkele reis
Eurostar
17:01Luik3u56 20:57Londen
0 overstappen
1541Enkele reis
Eurostar
15:01Luik3u56 18:57Londen
0 overstappen
1941Enkele reis
Eurostar
16:01Luik3u56 19:57Londen
0 overstappen
2401Enkele reis

Treintijden & routes Luik naar Londen

Treinen weergeven voor morgen, woensdag 18 mei
Eurostar
11:01Luik4u00 15:01Londen
0 overstappen
Eurostar
15:01Luik3u56 18:57Londen
0 overstappen
Eurostar
16:01Luik3u56 19:57Londen
0 overstappen
Eurostar
17:01Luik3u56 20:57Londen
0 overstappen
Eurostar
18:01Luik3u56 21:57Londen
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
do
19 mei
vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
vr
27 mei
za
28 mei
ma
30 mei
wo
01 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.

De snelste treinen Van Luik Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

3 u 56 m

Gemiddelde

3 u 56 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

409 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luik naar Londen rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Eurostar
18:01Luik3u56 21:57Londen
0 overstappen
1541Enkele reis
Eurostar
16:01Luik3u56 19:57Londen
0 overstappen
2401Enkele reis
Eurostar
17:01Luik3u56 20:57Londen
0 overstappen
1541Enkele reis
Eurostar
15:01Luik3u56 18:57Londen
0 overstappen
1941Enkele reis
Eurostar
11:01Luik4u00 15:01Londen
0 overstappen
1311Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Luik naar Londen

distanceAfstand409 km
durationGemiddelde treinduur3 h 54 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 118
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenEurostar of Deutsche Bahn

Met treinen van Luik naar Londen leg je reis 409 km af wat gemiddeld 3 h 54 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 67 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 118. Reizigers vertrekken het vaakst van Liège-Guillemins en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn en Eurostar van Luik naar Londen

Koop je officiële tickets voor de tren van Luik naar Londen bij Deutsche Bahn en Eurostar vanaf € 67 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Eurostar
Deutsche Bahn

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Luik boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Luik naar Londen. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Welke treinen rijden er van Luik naar Londen?  

  • Welke spoorwegmaatschappij(en) bieden treinen van Luik naar Londen aan?
  • Je kunt met Eurostar, en gedeeltelijk met Deutsche Bahn, een treinreis van Luik naar Londen maken.
  • Rijden er rechtstreekse treinen van Luik naar Londen?
  • Treinen van Luik naar Londen rijden nooit rechtstreeks, maar hebben altijd één of twee overstapplekken in hun route gepland.
  • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
  • Je kunt al na 3 uur en 56 minuten reizen in Londen arriveren.
  • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
  • Je kunt treinkaartjes een aantal maanden van tevoren reserveren, maar vaak zijn er ook vlak voor je vertrekdatum nog plaatsen vrij.
  • Zijn er treintickets van Eurostar en Deutsche Bahn bij Omio beschikbaar?
  • Je kunt je goedkope treintickets in goed vertrouwen online bestellen bij Omio.

Welke treinen van Eurostar maken een treinreis van Luik naar Londen?  

Als je vanuit Luik met de Eurostar naar Londen rijdt, gaat je treinreis nooit direct. Het eerste traject tussen Luik en Brussel-Centraal leg je af in een reguliere intercity van de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS/ SNCB. Plaatsreservering is in deze intercity niet mogelijk. Vanaf Brussel-Centraal stap je over op de Eurostar, een luxe trein met gratis wifi en restauratievoorzieningen. Plaatsreservering voor Eurostar is verplicht. Je hebt per dag 3 tot 4 mogelijkheden om deze treinreis te boeken. Je reistijd bedraagt 3 uur en 56 minuten tot 4 uur en 4 minuten.

Welke treinen van Deutsche Bahn maken een treinreis van Luik naar Londen? 

Per dag heb je ongeveer 15 mogelijkheden om van Luik naar Londen te reizen, waarbij het eerste deel van het traject verzorgd wordt door Deutsche Bahn. Je treinreis is dus nooit rechtstreeks. Je stapt altijd op Brussel-Centraal over op een trein van Eurostar. Vanaf Luik rijd je in een comfortabele trein van DB/ ICE waar plaatsreservering niet verplicht is, maar wel aan te raden. Houd rekening met een reistijd van 5 uur en 19 minuten tot 15 uur en 30 minuten. Kies je voor de nachttrein, dan ben je minimaal 16 uur en 45 minuten onderweg.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Luik?  

Je vertrekpunt is het grote treinstation Luik-Guillemins. Je kunt hier gemakkelijk komen met stadsbussen, streekbussen of treindiensten van NMBS/SNCB. Op dit grote treinstation zijn restauratievoorzieningen en een aantal gezellige winkels.

Op welk treinstation komen treinen aan in Londen?  

Het eindpunt van je reis is treinstation Londen-St. Pancras. Dit grote internationale treinstation ligt in het centrum van Londen, niet ver van King's Cross. Dit station kent goede winkelvoorzieningen en vanaf hier reis je comfortabel verder met stadsbussen of de Londense metro.

Reistips: treinen van Luik tot Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luik naar Londen te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Luik naar Londen is € 67. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Luik naar Londen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 118  te betalen voor een tren ticket van Luik naar Londen.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Luik en Londen per trein ongeveer 409 km  is.
De reis per trein van Luik naar Londen duurt gemiddeld 3 h 54 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Luik naar Londen.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Luik is Liège-Guillemins. In Londen is het meest populaire treinstation onder reizigers London Victoria.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Liège-Guillemins, en ligt 1.6 km van het stadscentrum Luik.

Het meest populaire aankomst treinstation, London Victoria, ligt 2.9 km van het stadscentrum van Londen.

Als je een tren neemt van Luik naar Londen, biedt Eurostar of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Londen te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Luik naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Luik naar Londen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste Luik naar Londen tren vertrekt om 06: 01   en een laatste tren van Luik naar Londen vertrekt om 18: 01. Check de laatst bijgewerkte Luik naar Londen tren dienstregeling op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
De prijs van een treintickets enkele reis van Luik naar Londen kost gemiddeld € 118 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Luik naar Londen een paar maanden van te voren boeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Londen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per trein wilt reizen van Luik naar Londen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Luik en Londen, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Luik naar Londen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Luik naar Londen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Luik
Londen

Meer reisopties per trein van Luik naar Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal