Trein van Luik naar Maastricht

De goedkoopste treinreizen Van Luik Naar Maastricht

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Goedkoopst

7

Gemiddelde

7

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
11:40Luik-Guillemins0u33 12:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
goedkoopste
13:40Luik-Guillemins0u33 14:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
goedkoopste
08:40Luik-Guillemins0u33 09:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
goedkoopste
09:40Luik-Guillemins0u33 10:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
goedkoopste
10:40Luik-Guillemins0u33 11:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis

Treintijden & routes Luik naar Maastricht

Treinen weergeven voor morgen, maandag 23 mei
08:40Luik-Guillemins0u33 09:13Maastricht
0 overstappen
09:40Luik-Guillemins0u33 10:13Maastricht
0 overstappen
10:40Luik-Guillemins0u33 11:13Maastricht
0 overstappen
11:40Luik-Guillemins0u33 12:13Maastricht
0 overstappen
12:40Luik-Guillemins0u33 13:13Maastricht
0 overstappen
13:40Luik-Guillemins0u33 14:13Maastricht
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.
vr
10 jun.
za
11 jun.
zo
12 jun.

De snelste treinen Van Luik Naar Maastricht

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

33 m

Gemiddelde

33 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

25 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luik naar Maastricht rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
11:40Luik-Guillemins0u33 12:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
snelste
13:40Luik-Guillemins0u33 14:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
snelste
08:40Luik-Guillemins0u33 09:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
snelste
09:40Luik-Guillemins0u33 10:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis
snelste
10:40Luik-Guillemins0u33 11:13Maastricht
0 overstappen
71Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Luik naar Maastricht

distanceAfstand25 km
durationGemiddelde treinduur33 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 7
frequencyTren frequentie12 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 12 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of SNCB

Met treinen van Luik naar Maastricht leg je reis 25 km af wat gemiddeld 33 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of SNCB. Normaalgesproken zijn er er zijn 12 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 7 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van Liège-Guillemins en arriveren in Maastricht.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn en SNCB van Luik naar Maastricht

Reis met de tren van Luik naar Maastricht vanaf € 7 met Omio’s Deutsche Bahn en SNCB partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn
SNCB

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Luik naar Maastricht. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Luik naar Maastricht.

SNCB is een van de beste opties als je reist met de trein van Luik naar Maastricht. Omio toont je snel de huidige roosters voor de tren bij SNCB voor een Luik - Maastricht en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de trein online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste die beschikbaar is. De afstand tussen Luik en Maastricht is rond 25 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij SNCB kunt boeken begint bij € 7. Terwijl je de recentste dienstregeling van de tren van Luik naar Maastricht bij SNCB controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Maastricht. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van SNCB, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Luik en Maastricht van SNCB voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: treinen van Luik tot Maastricht

Reis eenvoudig met de trein naar Maastricht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luik naar Maastricht te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Maastricht naar Luik te reizen is per trein en dat hoeft maar € 7 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Luik naar Maastricht bij Omio te kopen.
De tren prijs van Luik naar Maastricht is gemiddeld € 7  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.
De tren afstand van Luik naar Maastricht is circa 25 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Luik naar Maastricht. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Luik naar Maastricht te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 33 min.

Voordat je je trip van Luik naar Maastricht gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Luik, vertrekken van Liège-Guillemins en op Maastricht aankomen in Maastricht.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Liège-Guillemins en reizen ongeveer 1.6 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Maastricht en moeten ongeveer 4.3 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Maastricht.

Als je een tren neemt van Luik naar Maastricht, biedt Deutsche Bahn of SNCB de beste manier om snel naar Maastricht te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Luik naar Maastricht en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 12 directe treinen per dag tussen Luik en Maastricht. Als je op zoek bent naar een directe tren van Luik naar Maastricht, overweeg dan te reizen met SNCB. Non-stop treindiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je treintickets boekt.
Gemiddeld, er zijn 12 treinen keer per dag van Luik naar Maastricht. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Luik om 06: 40. Een laatste tren vertrekt van Luik om 21: 40. Check Omio voor de recentste tren dienstregeling van Luik naar Maastricht en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Luik naar Maastricht kost gemiddeld € 7 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Luik en Maastricht een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Maastricht, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Aken. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Maastricht en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Luik naar Maastricht zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Luik naar Maastricht te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Maastricht vanaf Luik. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Luik naar Maastricht en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Luik
Maastricht

Meer reisopties per trein van Luik naar Maastricht

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal