Trein van Luton naar Londen

De goedkoopste treinreizen Van Luton Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

24

Gemiddelde

24

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:25Luton0u26 08:51Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
goedkoopste
08:13Luton0u36 08:49Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
goedkoopste
08:27Luton0u37 09:04Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
goedkoopste
08:22Luton0u50 09:12Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
goedkoopste
08:17Luton0u45 09:02Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis

Treintijden & routes Luton naar Londen

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
08:01Luton0u46 08:47Londen St Pancras
0 overstappen
08:13Luton0u36 08:49Londen St Pancras
0 overstappen
08:17Luton0u45 09:02Londen St Pancras
0 overstappen
08:22Luton0u50 09:12Londen St Pancras
0 overstappen
08:25Luton0u26 08:51Londen St Pancras
0 overstappen
08:27Luton0u37 09:04Londen St Pancras
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste treinen Van Luton Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

26 m

Gemiddelde

40 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

46 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luton naar Londen rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:25Luton0u26 08:51Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
08:13Luton0u36 08:49Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
08:27Luton0u37 09:04Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
08:17Luton0u45 09:02Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis
08:01Luton0u46 08:47Londen St Pancras
0 overstappen
241Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Luton naar Londen

distanceAfstand45 km
durationGemiddelde reistijd met de trein26 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 21
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenThameslink, East Midlands Railway of East Midlands Railways

Bij treinreizen van Luton naar Londen leg je 45 km af, wat bij onze reispartners zoals Thameslink, East Midlands Railway of East Midlands Railways gemiddeld 26 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 21 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 14. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Luton en arriveren in London Victoria.

Treinreisaanbieders: Thameslink en East Midlands Trains van Luton naar Londen

Vind de beste treinreizen van Luton naar Londen met Omio-reispartners als Thameslink en East Midlands Trains, al vanaf € 14. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reis te vergelijken en voor je te boeken.

East Midlands Trains
Thameslink

Maak je plannen om van Luton naar Londen te reizen? Waarom neem je de trein van East Midlands Trains niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van East Midlands Trains laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Luton naar Londen. Met de trein van East Midlands Trains leg je van Luton naar Londen 45 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Luton naar Londen, kunt je snel zien of het ticket van East Midlands Trains een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Luton naar Londen bij East Midlands Trains hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Met Omio vind je bij Thameslink de perfecte reis van Luton naar Londen met de trein. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste reis met de trein van Luton naar Londen, Omio toont je de recentste dienstregelingen, tickets, prijzen en andere reisinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord) bij Thameslink. Zo kun je je aanstaande reisroute van Luton naar Londen perfect plannen. Je legt bij Thameslink met de trein ongeveer 45 km van Luton naar Londen af. Je kunt bij Thameslink al een enkele reis van Luton naar Londen boeken vanaf € 14 zolang je maar van tevoren boekt. Als je de Omio-app gebruikt om je ticket te boeken, kun je meteen controleren of het een mobiel ticket is, zodat je papierloos met trein kunt reizen in plaats van dat je papieren tickets moet kopen bij het treinstation. Boek je tickets dus gemakkelijk en eenvoudig online en geniet van een vlotte reis met Thameslink!

Welke treinen rijden er van Luton naar Londen?

  • Reis met Thameslink of East Midlands Trains van Luton naar Londen.
  • De treinen gaan rechtstreeks naar Londen.
  • Je bent gemiddeld een half uur onderweg.
  • Goedkope treintickets zijn verkrijgbaar vanaf 12 euro.
  • Treinkaartjes voor deze treinreis zijn online beschikbaar.
  • De trein is de snelste manier om in hartje Londen te komen.

Welke treintijden gelden voor Thameslink van Luton naar Londen?

De stad Luton ligt zo'n 50 kilometer ten noordwesten van het centrum van Londen. Dit traject is zeer populair onder forenzen én toeristen. Dat laatste komt vooral door de luchthaven die hier gevestigd is. De rechtstreekse treinen van Thameslink brengen je al in 30 tot 45 minuten naar de Britse hoofdstad. En je komt midden in Londen uit zodat je de stad meteen kunt gaan verkennen.

Er zijn twee spoorwegmaatschappijen die op dit traject rijden. De treinen van Thameslink gaan het vaakst op weg naar Londen. Per uur kun je zo'n drie tot zes keer vanuit Luton vertrekken. De reguliere dienstregeling begint rond 4.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Toch rijdt er in de nachtelijke uren af en toe ook nog een trein. Dit is natuurlijk ideaal voor als je laat op London Luton Airport landt.

Welke treintijden gelden voor East Midlands Trains van Luton naar Londen?

De treinen van Thameslink stoppen onderweg een aantal keer voordat ze Londen binnenrijden. Dat is wel anders bij East Midlands Trains. Deze spoorwegmaatschappij rijdt van het centrum van Luton meestal direct naar Londen. Hierdoor duurt de rit nog geen 25 minuten. De treinen rijden alleen een stuk minder vaak dan die van Thameslink. Zo is er het grootste gedeelte van de dag één rechtstreekse rit per uur. Doordeweeks vertrekt de eerste trein rond 6.30 uur en de laatste om 23.00 uur. East Midlands Trains rijdt in het weekend vanaf 7.00 uur (zaterdag) en 8.30 uur (zondag).

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Luton?

De treinen naar Londen vertrekken allemaal vanaf station Luton, in het centrum van de stad. Buiten het station is een bushalte zodat je hier gewoon met het openbaar vervoer naartoe kunt komen. Speciaal voor vliegreizigers stoppen de treinen van Thameslink ook nog op Luton Airport Parkway. Vanaf de terminal van London Luton Airport rijden shuttlebussen naar dit station zodat je zo over kunt stappen op de trein.

Op welk treinstation komen treinen aan in Londen?

Londen St. Pancras is de eindbestemming van je treinreis uit Luton. Hier kun je direct gebruikmaken van het uitgebreide metronetwerk van Londen. Op station King's Cross St. Pancras stoppen namelijk metro's van de Circle Line, Metropolitan Line, Piccadilly Line, Victoria Line, Northern Line en de Hammersmith & City Line. Hoewel de metro het snelste vervoermiddel is, bieden de typisch Londense rode dubbeldekkers zeker een goed alternatief. Zo zie je meteen iets van de binnenstad!

Reistips: treinen van Luton tot Londen

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luton naar Londen te reizen.
FAQs
Treintickets van Luton naar Londen hoeven niet meer dan € 14 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor treintickets van Luton naar Londen.
Als je je treintickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Luton naar Londen met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 21.
Met de trein van van Luton naar Londen is ongeveer 45 km.
De reis met de trein van Luton naar Londen duurt gemiddeld 26 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Luton naar Londen.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Luton naar Londen reizen, vertrekken in Luton vanaf Luton en stappen in Londen uit op London Victoria.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Luton, wat op ongeveer 858 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar London Victoria, dat op 2.9 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Luton naar Londen te brengen. Op de route naar Londen vanuit Luton kun je reizen met Thameslink, East Midlands Railway of East Midlands Railways. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te bekijken voor de route van Luton naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt kijken of er directe treinreizen van Luton naar Londen gaan bij Thameslink of East Midlands Railway. Rechtstreeks de trein nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op, waardoor je eerder op je bestemming bent. Daarom is het lonend om daarop te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Luton naar Londen gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 21. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Luton naar Londen zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Meer reisopties per trein van Luton naar Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreintijden naar LondenTrein van Luton naar Londen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal