Trein van Luxemburg naar Rotterdam

De goedkoopste treinreizen Van Luxemburg Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Goedkoopst

45

Gemiddelde

53

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
20:33Luxemburg11u22 07:55Rotterdam
0 overstappen
451Enkele reis
NS International | IC
10:11Luxemburg5u39 15:50Rotterdam
0 overstappen
571Enkele reis
NS International | IC
19:11Luxemburg11u39 06:50Rotterdam
0 overstappen
571Enkele reis

Treintijden & routes Luxemburg naar Rotterdam

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 23 maart
NS International | IC
10:11Luxemburg5u39 15:50Rotterdam
0 overstappen
NS International | IC
19:11Luxemburg11u39 06:50Rotterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
20:33Luxemburg11u22 07:55Rotterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 mrt.
vr
24 mrt.
za
25 mrt.
zo
26 mrt.
ma
27 mrt.
di
28 mrt.
wo
29 mrt.
do
30 mrt.
vr
31 mrt.
za
01 apr.
zo
02 apr.
ma
03 apr.
di
04 apr.
wo
05 apr.
do
06 apr.
vr
07 apr.
za
08 apr.
zo
09 apr.
ma
10 apr.
di
11 apr.
wo
12 apr.

De snelste treinen Van Luxemburg Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Snelste reis

5 u 39 m

Gemiddelde

9 u 33 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

282 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luxemburg naar Rotterdam rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

NS International | IC
10:11Luxemburg5u39 15:50Rotterdam
0 overstappen
571Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
20:33Luxemburg11u22 07:55Rotterdam
0 overstappen
451Enkele reis
NS International | IC
19:11Luxemburg11u39 06:50Rotterdam
0 overstappen
571Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Luxemburg naar Rotterdam

distanceAfstand281 km
durationGemiddelde reistijd met de trein5 u 38 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 44
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenNS International | IC, Thalys, Eurostar, NS International, Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Bij treinreizen van Luxemburg naar Rotterdam leg je 281 km af, wat bij onze reispartners zoals NS International | IC, Thalys, Eurostar, NS International, Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn gemiddeld 5 u 38 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 26 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 44. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Luxembourg en arriveren in Rotterdam Centraal.

Treinreisaanbieders: Thalys, Eurostar en Deutsche Bahn van Luxemburg naar Rotterdam

Koop je officiële tickets voor de trein van Luxemburg naar Rotterdam bij Thalys, Eurostar en Deutsche Bahn vanaf € 26 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de trein bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn
Thalys
Eurostar

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de trein in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de trein van Luxemburg naar Rotterdam. DB gebruikt verschillende soorten treinreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde treinreizen.

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Luxemburg naar Rotterdam met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa als Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar- treinreizen gaan door de Kanaaltunnel tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, met topsnelheden van 322 km/u. Een reis met de trein van Luxemburg naar Rotterdam verloopt in ultiem comfort dankzij de moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je reis met de trein Eurostar van Luxemburg naar Rotterdam kun je kiezen uit drie soorten tickets: Standard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, toegang tot de lounge, voorrang bij het instappen en een warme maaltijd).

Reistips: treinen van Luxemburg tot Rotterdam

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luxemburg naar Rotterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Luxemburg te reizen is per trein, met een prijs van slechts € 26, zeker als je ruim van tevoren boekt.
De treinticketprijs voor een reis van Luxemburg naar Rotterdam is gemiddeld € 44  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
Met de trein van van Luxemburg naar Rotterdam is ongeveer 281 km.
De reisduur met de trein van Luxemburg naar Rotterdam kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 5 u 38 min.

Voordat je je reis van Luxemburg naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Luxemburg vanaf Luxembourg vertrekken en in Rotterdam aankomen op Rotterdam Centraal.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Luxembourg en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.2 km naar het treinstation in Rotterdam Centraal af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Luxemburg naar Rotterdam kun je de trein nemen van NS International | IC, Thalys, Eurostar, NS International, Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Luxemburg naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Een eerste de trein voor deze reis vertrekt van Luxemburg om 19: 11. Een laatste de trein vertrekt van Luxemburg om 19: 11. Check Omio voor de recentste de trein vertrektijden van Luxemburg naar Rotterdam en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Luxemburg naar Rotterdam kost gemiddeld € 44 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Luxemburg naar Rotterdam een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Luxemburg naar Rotterdam reizen, is Rotterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rotterdam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Meer reisopties per trein van Luxemburg naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreintijden naar RotterdamTrein van Luxemburg naar Rotterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal