VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
58easyJet
ma
24 jan.
198Brussels Airlines
di
25 jan.
95British Airways
wo
26 jan.
198Brussels Airlines
do
27 jan.
166Brussels Airlines
vr
28 jan.
55easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over treinen tussen Lyon en Londen

distanceAfstand737 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersTGV of Eurostar

Met treinen van Lyon naar Londen leg je reis 737 km af met onze reispartners zoals TGV of Eurostar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Lyon Part Dieu en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Eurostar van Lyon naar Londen

Reis met Eurostar op een treinen tussen Lyon en Londen voor geweldige prijzen. Bij Omio vind je reistijden en tickets voor tren bij meer dan 1000 reisorganisaties allemaal op één plek.

Eurostar

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Lyon boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Eurostar treinen van Lyon tot Londen, informatie:

  • Gemiddelde duur: 10 h 11 min
  • Eurostar frequentie: 1 per dag

Reistips: Treinreizen van Lyon naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Lyon naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Lyon naar Londen met de tren?

Je moet erop rekenen ongeveer 737 km  af te leggen tussen Lyon en Londen per trein.

Wat is de gemiddelde reistijd van Lyon naar Londen per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Lyon naar Londen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Lyon naar Londen te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 10 h 11 min.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Lyon en Londen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Lyon naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Lyon, vertrekken van Lyon Part Dieu en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het treinstation in Lyon om naar Londen te gaan? Waar is het treinstation in Londen gelegen?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Lyon Part Dieu en reizen ongeveer 1.8 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op London Victoria en moeten ongeveer 2 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Londen.

Welke treinreisaanbieders zijn er die goedkope tickets van Lyon naar Londen aanbieden?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Lyon naar Londen, kun je vertrouwen op TGV of Eurostar om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Lyon naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Lyon naar Londen?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Lyon naar Londen is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Als ik aankom in Londen vanuit Lyon per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Londen?

Veel van onze klanten die een reis naar Londen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Lyon naar Londen per trein?

Als je per trein wilt reizen van Lyon naar Londen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Lyon en Londen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Lyon naar Londen reizen per trein in plaats van met de auto?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Londen vanaf Lyon. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Lyon naar Londen en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Lyon
Londen
Lyon Part Dieu
Voorzieningen
Versnaperingen
Lyon-Perrache
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Lyon - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: