Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
28 mei
44Flixbus

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Maastricht naar Amersfoort

distanceAfstand146 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Maastricht naar Amersfoort leg je reis 146 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Maastricht en arriveren in Amersfoort Railway.

Reistips: treinen van Maastricht tot Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Maastricht naar Amersfoort te reizen.
FAQs

Hoe ver is het van Maastricht naar Amersfoort per trein?

De afstand van van Maastricht naar Amersfoort per trein is bij benadering 146 km.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Maastricht en Amersfoort zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Maastricht naar Amersfoort is het heel fijn om te weten dat Maastricht het meest populaire tren station is voor reizigers die van Maastricht vertrekken en dat Amersfoort Railway het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Amersfoort.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Maastricht gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Amersfoort gesitueerd?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Maastricht, en ligt 4.3 km van het stadscentrum Maastricht.

Het meest populaire aankomst treinstation, Amersfoort Railway, ligt 1.7 km van het stadscentrum van Amersfoort.

Als ik aankom in Amersfoort vanuit Maastricht per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Amersfoort?

Je trein trip van Maastricht naar Amersfoort hoeft niet te eindigen in Amersfoort. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Berlijn of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Berlijn of Brussel te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Maastricht naar Amersfoort?

Je kunt je treintickets van Maastricht naar Amersfoort zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Maastricht naar Amersfoort tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kom ik van Maastricht naar Amersfoort als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Reizen van Maastricht naar Amersfoort zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Maastricht naar Amersfoort.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Maastricht
Amersfoort
Maastricht
Voorzieningen
Versnaperingen

Meer reisopties per trein van Maastricht naar Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie: