VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
14Renfe
6Alsa
di
15 jun.
14Renfe
6Alsa
wo
16 jun.
14Renfe
6Alsa
do
17 jun.
14Renfe
6Alsa
vr
18 jun.
14Renfe
6Alsa
za
19 jun.
14Renfe
6Alsa
zo
20 jun.
14Renfe
Vind prijzen
ma
21 jun.
14Renfe
6Alsa
di
22 jun.
14Renfe
6Alsa
wo
23 jun.
14Renfe
6Alsa
do
24 jun.
14Renfe
6Alsa
vr
25 jun.
14Renfe
6Alsa
za
26 jun.
14Renfe
6Alsa
zo
27 jun.
14Renfe
6Alsa
ma
28 jun.
14Renfe
6Alsa
di
29 jun.
14Renfe
6Alsa
wo
30 jun.
14Renfe
6Alsa
do
1 jul.
14Renfe
6Alsa
vr
2 jul.
14Renfe
6Alsa
za
3 jul.
14Renfe
6Samar
zo
4 jul.
14Renfe
6Samar

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Madrid naar Toledo

Gem. reistijd
32 minuten
Gem. treinticket: 14
Vertrekstation trein:Madrid
Eindstation trein:Toledo
Afstand treinreis:68 km
Treinmaatschappijen:Renfe

Welke treinen rijden er van Madrid naar Toledo?

  • De dagelijkse treindienst tussen Madrid en Toledo wordt verzorgd door RENFE.
  • Je geniet van een rechtstreekse verbinding in een comfortabele AVE-hogesnelheidstrein.
  • Je bent al in ruim een half uur vanuit Madrid in Toledo.

Met welke treinen van spoorwegmaatschappij RENFE maak je een treinreis van Madrid naar Toledo?

De AVE-hogesnelheidstrein van RENFE is de snelste manier om van Madrid naar Toledo te komen. Alle treinen van vroeg tot laat hebben een rechtstreekse verbinding tussen de twee Spaanse steden. In de coupés heb je een verstelbare lederen zitplaats, met een stopcontact om onderweg op je laptop te kunnen werken of je smartphone op te laden. Alle treinritten duren iets meer dan een half uur.

Je kunt doordeweeks de eerste trein nemen om 06.50 uur. Vervolgens vertrekt er elk uur een trein van Madrid naar Toledo. De laatste mogelijkheid is om 21.50 uur. Er rijden op werkdagen veertien treinen, in het weekend zijn dit er tien. Op zaterdag en zondag is er treinverkeer van Madrid naar Toledo van 08.50 uur tot 21.50 uur, in de ochtend om het uur en in de middag en avond om de twee uur.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Madrid naar Toledo?

  • Treintickets van RENFE zijn online beschikbaar.
  • Een enkele reis van Madrid naar Toledo kost ongeveer 13 euro.
  • Je boekt je RENFE-treinkaartje al drie maanden voor vertrek.
  • Hoe eerder je een ticket boekt, des te minder je betaalt.
  • De bus van ALSA is voor ruim 5 euro een goedkoop alternatief met een reisduur van anderhalf uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Madrid?

De treinen naar Toledo hebben treinstation Madrid Atocha als vertrekpunt. Het is gelegen aan het Plaza del Emperador Carlos V plein aan de oostkant van het stadscentrum. Estación de Atocha is het grootste station van Madrid en springt in het oog door de futuristische staal- en glasconstructie.

Het station is op vele manieren per openbaar vervoer bereikbaar. Verscheidene intercitytreinen en regionale Cercania-treinen komen aan op Madrid Atocha. De stads- en streekbussen rijden uit alle delen van de Spaanse hoofdstad en de directe regio naar de busplaats bij het treinstations. Je kunt ook vanaf vroeg in de ochtend tot na middernacht met de metro naar het treinstation komen, hetzij vanuit de stadswijken dan wel vanaf luchthaven Madrid Barajas.

Op welk treinstation komen treinen aan in Toledo?

Nadat je in Madrid op de trein bent gestapt, arriveer je na ruim een half uur op het prachtige treinstation van Toledo. Het station ligt op redelijk korte afstand van het historische stadscentrum en is direct herkenbaar aan de karakteristieke klokkentoren.

Vanaf het busstation aan de Avenida de Castilla-La Mancha aan de oostkant van het centrum kun je een bus pakken naar de binnenstad of naar de buitenwijken van Toledo. De buslijnen 5, 22, 61 en 62 (blauwe bussen) en de speciale rode bus rijden af en aan naar Plaza de Zocodover in het stadshart.

Reistips

Treinreizen van Madrid naar Toledo
Reis eenvoudig met de trein naar Toledo. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Madrid naar Toledo te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Madrid naar Toledo zijn?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Madrid naar Toledo is € 14. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Madrid naar Toledo boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs van een trein kaartje van Madrid naar Toledo?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 14 uit voor de tren van Madrid naar Toledo. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Toledo from Madrid.
Wat is de afstand naar Toledo van Madrid per trein?
Als je reist van Madrid naar Toledo per trein, reken dan op een reisafstand tussen Madrid en Toledo van ongeveer 67 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Madrid naar Toledo per trein?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Madrid naar Toledo. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Madrid naar Toledo te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 32 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Madrid en in Toledo?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Madrid naar Toledo is het heel fijn om te weten dat Madrid-Puerta de Atocha het meest populaire tren station is voor reizigers die van Madrid vertrekken en dat Toledo het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Toledo.

Hoe ver van het centrum in Madrid en Toledo zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een tren vanuit Madrid te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Madrid-Puerta de Atocha. Als je aankomt in Toledo per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Toledo, naar het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Madrid naar Toledo?
Als je de tren neemt van Madrid naar Toledo, biedt Renfe de beste manier om snel naar Toledo te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Madrid naar Toledo en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik een route per trein van Madrid naar Toledo zonder overstap?
Zoek je een directe tren van Madrid naar Toledo? Overweeg om trein tickets van Madrid naar Toledo te kopen van Renfe. Als je geen perfecte verbinding per tren van Madrid naar Toledo vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Toledo te komen.
Kan Omio me helpen om last-minute trein tickets van Madrid naar Toledo te kopen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Madrid naar Toledo per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Madrid naar Toledo in de Omio app.
Ik ben mijn geplande reis van Madrid naar Toledo per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Toledo, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per trein van Madrid naar Toledo reizen, is Toledo niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Toledo die een bezoek waard zijn, zijn Valencia, Barcelona of Sevilla. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Madrid naar Toledo als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Madrid naar Toledo wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Madrid
Toledo
Madrid Chamartín
Voorzieningen
Versnaperingen
Madrid Puerta De Atocha
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen 1<br>Buslijnen 47, 55, 19, 85, 10, 24, 57, 102, C

Alternatieven voor treinen Madrid - Toledo

Bekijk gerelateerde reisinformatie: