Trein van Manchester naar Liverpool

De goedkoopste treinreizen Van Manchester Naar Liverpool

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Goedkoopst

4

Gemiddelde

7

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:59Manchester Victoria0u57 09:56Liverpool Lime Street
0 overstappen
41Enkele reis
08:28Deansgate0u58 09:26Liverpool Lime Street
0 overstappen
61Enkele reis
08:48Deansgate1u11 09:59Liverpool Lime Street
0 overstappen
71Enkele reis
08:15Manchester Oxford Road1u09 09:24Liverpool Lime Street
0 overstappen
71Enkele reis
08:41Manchester Oxford Road0u46 09:27Liverpool Lime Street
0 overstappen
91Enkele reis

Treintijden & routes Manchester naar Liverpool

Treinen weergeven voor morgen, maandag 23 mei
08:15Manchester Oxford Road1u09 09:24Liverpool Lime Street
0 overstappen
08:22Manchester Victoria0u39 09:01Liverpool Lime Street
0 overstappen
08:28Deansgate0u58 09:26Liverpool Lime Street
0 overstappen
08:41Manchester Oxford Road0u46 09:27Liverpool Lime Street
0 overstappen
08:48Deansgate1u11 09:59Liverpool Lime Street
0 overstappen
08:59Manchester Victoria0u57 09:56Liverpool Lime Street
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.
vr
10 jun.
za
11 jun.
zo
12 jun.

De snelste treinen Van Manchester Naar Liverpool

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

39 m

Gemiddelde

56 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

50 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Manchester naar Liverpool rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:22Manchester Victoria0u39 09:01Liverpool Lime Street
0 overstappen
111Enkele reis
08:41Manchester Oxford Road0u46 09:27Liverpool Lime Street
0 overstappen
91Enkele reis
08:59Manchester Victoria0u57 09:56Liverpool Lime Street
0 overstappen
41Enkele reis
08:28Deansgate0u58 09:26Liverpool Lime Street
0 overstappen
61Enkele reis
08:15Manchester Oxford Road1u09 09:24Liverpool Lime Street
0 overstappen
71Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Liverpool?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Manchester naar Liverpool

distanceAfstand49 km
durationGemiddelde treinduur46 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 4
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenEast Midlands Railway, Northern Rail of Transpennine Express

Met treinen van Manchester naar Liverpool leg je reis 49 km af wat gemiddeld 46 min duurt bij onze reispartners zoals East Midlands Railway, Northern Rail of Transpennine Express. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 4 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 4. Reizigers vertrekken het vaakst van Manchester Piccadilly en arriveren in Liverpool Lime Street.

Welke treinen rijden er van Manchester naar Liverpool?

  • Het treinverkeer tussen Manchester en Liverpool wordt verzorgd door East Midlands Trains, First TransPennine Express, Mersey Rail en Northern Rail.
  • Er rijden zowel rechtstreekse treinen als treinen met één overstap.
  • De kortste treinreis neemt 33 minuten in beslag.

Vier spoorwegmaatschappijen bieden een treinreis van Manchester naar Liverpool aan

De trein is de snelste manier van openbaar vervoer om van Manchester naar Liverpool te reizen. Je bent met een rechtstreekse verbinding in ruim een half uur in de stad van The Beatles. Je reist naar keuze standaardklasse of eerste klasse. Bij vooraf reserveren kun je je voorkeursplek (stoel aan het gangpad of bij het raam) en stoelrichting (naar voren of naar achteren gericht) aangeven.

Er is alle dagen van de week een hoogfrequente treindienst van Manchester naar Liverpool. Er rijden in de ochtend- en avondspits tot acht treinen per uur. Buiten de spits gaan er minimaal vier treinen per uur. Er is bijna de klok rond treinverkeer tussen Manchester en Liverpool. De eerste trein vertrekt om 04.49 uur, de laatste trein gaat om 23.27 uur. In totaal rijden er dagelijks een paar honderd treinen tussen beide Engelse steden.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Manchester naar Liverpool?

  • Treintickets van East Midlands Trains, First TransPennine Express, Mersey Rail en Northern Rail zijn online beschikbaar.
  • Je kunt al voor ongeveer 4 euro met de trein van Manchester naar Liverpool reizen.
  • Er is een frequente en voordelige busdienst, die je op zijn snelst in ruim een uur naar Liverpool brengt.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Manchester?

Je kunt vanaf verscheidene treinstations in Manchester de treinreis naar Liverpool ondernemen. De vier stations zijn Manchester Piccadilly, Manchester Victoria, Deansgate en Manchester Oxford Road. Vele treinen vertrekken van het grootste station Manchester Piccadilly, dat in het centrum ligt en uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar is. De door het centrum rijdende oranje Lijn 1 en paarse Lijn 3 van de gratis Metroshuttle Bus hebben een stop voor het treinstation. Onder het station bevindt zich de Metrolink, een lightrailvervoersdienst. Vanaf Manchester Airport kun je zesmaal per uur met de trein naar station Manchester Piccadilly reizen.

Station Manchester Victoria legt verbindingen met plaatsen ten noorden en oosten van de stad. Manchester Oxford Road bedient het zuidelijke stadsdeel en de omliggende plaatsen. Station Manchester Deansgate ligt in het centrum, op iets meer dan een kilometer afstand ten westen van Manchester Piccadilly. De vier treinstations zijn met elkaar verbonden. Bovendien heeft Manchester een uitgebreid busnetwerk, om vanuit de binnenstad of de buitenwijken snel bij de treinstations te komen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Liverpool?

De meeste treinen uit Manchester arriveren op station Liverpool Lime Street, dat noordelijk van het stadscentrum is gelegen. Het treinstation bevindt zich op ongeveer tien minuten lopen van Liverpool One Busstation. Er rijden vanaf het station bussen naar dit grote busstation. Liverpool Lime Street - het grootste en oudste treinstation van Liverpool - takt aan op diverse regionale spoorlijnen. De ondergrondse Lime Street Wirral Line op het Mersey spoorwegnetwerk is toegankelijk via de hoofdterminal van het treinstation.

Op station Liverpool Central komen dagelijks enkele vroege treinen uit Manchester aan. Het treinstation is centraal gelegen in het Mersey-railnetwerk, dat de stad doorkruist. Het station is kleiner, maar drukker dan station Lime Street. Ondergronds bevindt zich het na Londen drukste metrostation van Engeland. Liverpool Central bestaat uit drie niveaus. Je wordt via roltrappen naar het aansluitende openbaar vervoer geleid.

Reistips: treinen van Manchester tot Liverpool

Reis eenvoudig met de trein naar Liverpool. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Manchester naar Liverpool te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Manchester naar Liverpool zijn al verkrijgbaar vanaf € 4, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De tren prijs tussen Manchester en Liverpool is gemiddeld € 4  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Je moet erop rekenen ongeveer 49 km  af te leggen van Manchester naar Liverpool per trein.
De reis per trein van Manchester naar Liverpool duurt gemiddeld 46 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Manchester naar Liverpool.

Voordat je je trip van Manchester naar Liverpool gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Manchester, vertrekken van Manchester Piccadilly en op Liverpool Lime Street aankomen in Liverpool.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Manchester Piccadilly, en ligt 1.2 km van het stadscentrum Manchester.

Het meest populaire aankomst treinstation, Liverpool Lime Street, ligt 692 m van het stadscentrum van Liverpool.

Als je een tren neemt van Manchester naar Liverpool, biedt East Midlands Railway, Northern Rail of Transpennine Express de beste manier om snel naar Liverpool te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Manchester naar Liverpool en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 25 directe treinen per dag tussen Manchester en Liverpool. Als je op zoek bent naar een directe tren van Manchester naar Liverpool, overweeg dan te reizen met Northern Rail, Transpennine Express of East Midlands Railway. Non-stop treindiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je treintickets boekt.
Gemiddeld, er zijn 25 treinen keer per dag van Manchester naar Liverpool. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Manchester naar Liverpool, een eerste tren vertrekt om 07: 15. Als je liever nacht treinen van Manchester naar Liverpool, een laatste tren van de dag vertrekt om 23: 37. Omio toont jou een recentste tren van Manchester naar Liverpool tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets tussen Manchester en Liverpool gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 4 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Manchester naar Liverpool een paar maanden van tevoren te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Liverpool, reizen ook vaak naar Londen, Edinburgh of Glasgow. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Liverpool en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt je treintickets van Manchester naar Liverpool zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Manchester naar Liverpool tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Liverpool vanaf Manchester. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Manchester naar Liverpool en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Manchester
Liverpool

Meer reisopties per trein van Manchester naar Liverpool

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal