Treintijden naar Marseille

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Marseille?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Over Marseille

Marseille is een aantrekkelijke kustplaats met een aangenaam klimaat en veel faciliteiten en wordt daarom door veel toeristen bezocht. Er zijn in de stad ook veel interessante bezienswaardigheden zoals onder andere het . Ook een bezoek aan de in de 5e eeuw gebouwde Abdij Saint-Victor is beslist de moeite waard. Verder zijn er in Marseille meerdere prachtige musea waaronder het Historisch Museum en Musée des Beaux-Arts.

Trein naar Marseille

Met de trein naar Marseille gaan, is een aangename manier van reizen. Deze grote havenplaats aan de kust van de Middellandse Zee, is meer dan goed bereikbaar met nationale en internationale treinen uit alle richtingen. Vanaf Rome, Parijs, Berlijn, Brussel of Amsterdam kan er snel en eenvoudig naar de stad gereisd worden. Reizigers die met de trein vanuit Nederland Marseille willen bezoeken kunnen kiezen uit over de dag verspreid liggende vertrektijden van de vroege ochtend tot halverwege de middag. De route wordt gereden met treinen van Thalys en kent een reisduur van gemiddeld 8 uur met 1 tot 2 overstapmomenten.

Grootste stations in de stad

Er zijn in de gemeente Marseille maar liefst 10 treinstations waarvan het vlak bij het centrum van de stad gelegen hoofdstation Saint-Charles de belangrijkste is. Hier vindt men onder andere de TGV hoge snelheidslijn met een rechtstreekse verbinding naar Parijs. Marseille heeft goed functionerend openbaar vervoer. Bij het station is een groot busstation gelegen vanwaar met verschillende bussen verder kan worden gereisd in de stad en de wijde omgeving. Marseille heeft daarnaast 3 tramlijnen en 2 metro’s die reizigers naar alle belangrijke plaatsen in de stad vervoeren. De trams T1 en T3 rijden frequent door het centrum en verschillende buitenwijken.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Marseille

Algemene informatie over treinen naar Marseille

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal