VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
57Air Nostrum
ma
24 jan.
57Air Nostrum
di
25 jan.
57Air Nostrum
wo
26 jan.
57Air Nostrum
do
27 jan.
57Air Nostrum
vr
28 jan.
5Ryanair

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over treinen van Marseille naar Londen

distanceAfstand1002 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar

Met treinen van Marseille naar Londen leg je reis 1002 km af met onze reispartners zoals Eurostar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Marseille-St-Charles en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Tren tussen Marseille en Londen met Eurostar

Vind de beste van Marseille naar Londen met Eurostar. Dienstregelingen en prijzen vergelijken en de meest betaalbaar boeken was nog nooit zo eenvoudig met meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

Eurostar

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Marseille boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Reistips: Treinreizen van Marseille naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Marseille naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Marseille naar Londen met de tren?

De afstand van tussen Marseille en Londen per trein is bij benadering 1002 km.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Marseille en in Londen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Marseille is Marseille-St-Charles. In Londen is het meest populaire treinstation onder reizigers London Victoria.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Marseille gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Londen gesitueerd?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Marseille-St-Charles, wat ongeveer 767 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op London Victoria, dat 2 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Marseille naar Londen?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Marseille naar Londen te brengen per trein. Op de route naar Londen vanuit Marseille kun je reizen met Eurostar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Marseille naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treindiensten zijn er tussen Marseille en Londen per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Marseille naar Londen is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Marseille per trein, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Marseille naar Londen per trein?

Als je per trein wilt reizen van Marseille naar Londen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Marseille en Londen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Marseille naar Londen reizen? Kan ik per treinreisen?

Reizen van Marseille naar Londen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Marseille naar Londen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Marseille
Londen
Marseille-St-Charles
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Marseille - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: