Trein van Milaan naar Amsterdam

De goedkoopste treinreizen Van Milaan Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Goedkoopst

157

Gemiddelde

157

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
11:20Milaan Centrale12u09 23:29Amsterdam Centraal
1 overstap
1571Enkele reis

Treintijden & routes Milaan naar Amsterdam

Treinen weergeven voor morgen, vrijdag 20 mei
11:20Milaan Centrale12u09 23:29Amsterdam Centraal
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.

De snelste treinen Van Milaan Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Snelste reis

12 u 9 m

Gemiddelde

12 u 9 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

830 km

Het is lastig om van Milaan naar Amsterdam te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
11:20Milaan Centrale12u09 23:29Amsterdam Centraal
1 overstap
1571Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Amsterdam?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Milaan naar Amsterdam

distanceAfstand829 km
durationGemiddelde treinduur12 h 9 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 143
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Milaan naar Amsterdam leg je reis 829 km af wat gemiddeld 12 h 9 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 100 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 143. Reizigers vertrekken het vaakst van Milano Centrale en arriveren in Amsterdam Centraal.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Milaan naar Amsterdam

Koop je officiële tickets voor de tren van Milaan naar Amsterdam bij Deutsche Bahn vanaf € 100 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Milaan naar Amsterdam.

Reistips: treinen van Milaan tot Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Milaan naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Treintickets van Milaan naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 100 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Milaan naar Amsterdam gemiddeld € 143  kost.
Je moet erop rekenen ongeveer 829 km  af te leggen van Milaan naar Amsterdam per trein.
De reisduur per trein van Milaan naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 12 h 9 min.

Als je per trein van Milaan naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Milaan vertrekken van Milano Centrale en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam Centraal.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Milano Centrale en reizen ongeveer 3.7 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 1.4 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Amsterdam.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Milaan naar Amsterdam te brengen per trein. Op de route naar Amsterdam vanuit Milaan kun je reizen met Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Milaan naar Amsterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Milaan naar Amsterdam. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Je kunt een eerste tren van Milaan naar Amsterdam nemen om 09: 20   of neem een laatste tren van Milaan naar Amsterdam vertrekkend om 10: 20. Kijk voor het recentste Milaan Amsterdam tren schema op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Als je een treintickets van Milaan naar Amsterdam gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 143 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Milaan naar Amsterdam zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Milaan naar Amsterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Milaan naar Amsterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Milaan naar Amsterdam wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Milaan
Amsterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal