Trein van Montpellier naar Brussel

De goedkoopste treinreizen Van Montpellier Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Goedkoopst

140

Gemiddelde

163

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
17:10Montpellier5u33 22:43Brussel-Midi
1 overstap
1401Enkele reis
16:24Montpellier Saint-Roch6u19 22:43Brussel-Midi
1 overstap
1461Enkele reis
09:10Montpellier6u23 15:33Brussel-Midi
0 overstappen
1581Enkele reis
14:52Montpellier Saint-Roch5u51 20:43Brussel-Midi
0 overstappen
1581Enkele reis
08:28Montpellier Saint-Roch7u05 15:33Brussel-Midi
1 overstap
1771Enkele reis

Treintijden & routes Montpellier naar Brussel

Treinen weergeven voor morgen, maandag 23 mei
05:24Montpellier Saint-Roch6u47 12:11Brussel-Midi
1 overstap
08:28Montpellier Saint-Roch7u05 15:33Brussel-Midi
1 overstap
09:10Montpellier6u23 15:33Brussel-Midi
0 overstappen
14:52Montpellier Saint-Roch5u51 20:43Brussel-Midi
0 overstappen
16:24Montpellier Saint-Roch6u19 22:43Brussel-Midi
1 overstap
17:10Montpellier5u33 22:43Brussel-Midi
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.
vr
10 jun.
za
11 jun.
zo
12 jun.

De snelste treinen Van Montpellier Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

5 u 33 m

Gemiddelde

6 u 19 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

806 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Montpellier naar Brussel rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
17:10Montpellier5u33 22:43Brussel-Midi
1 overstap
1401Enkele reis
14:52Montpellier Saint-Roch5u51 20:43Brussel-Midi
0 overstappen
1581Enkele reis
16:24Montpellier Saint-Roch6u19 22:43Brussel-Midi
1 overstap
1461Enkele reis
09:10Montpellier6u23 15:33Brussel-Midi
0 overstappen
1581Enkele reis
05:24Montpellier Saint-Roch6u47 12:11Brussel-Midi
1 overstap
2011Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Montpellier naar Brussel

distanceAfstand805 km
durationGemiddelde treinduur5 h 33 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 181
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 2 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenTGV, SNCF | TGV of SNCF | TGV INOUI

Met treinen van Montpellier naar Brussel leg je reis 805 km af wat gemiddeld 5 h 33 min duurt bij onze reispartners zoals TGV, SNCF | TGV of SNCF | TGV INOUI. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 181 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 122. Reizigers vertrekken het vaakst van Montpellier Saint-Roch en arriveren in Bruxelles-Midi.

Treinreisaanbieders: TGV van Montpellier naar Brussel

Je kunt reizen met een tren van Montpellier naar Brussel met TGV voor slechts € 122. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

TGV

Snel en comfortabel reizen met de SNCF TGV van Montpellier naar Brussel? Voor de 805 km lange van Montpellier naar Brussel kun je eenvoudig online en in het Nederlands treinkaartjes boeken bij Omio. Bekijk nu de actuele dienstregeling van de TGV en boek eenvoudig goedkope SNCF-tickets tussen Montpellier en Brussel! Bij Omio vind je alle informatie over vertrek, aankomst, tussenstops, reistijden en spaaraanbiedingen voor je treinreis tussen Montpellier en Brussel.

De SNCF is de belangrijkste spoorwegmaatschappij in Frankrijk en biedt een breed scala aan tickettypes, zoals de goedkope Prem-tickets, standaardtickets genaamd Loisir, en Pro-tickets voor meer flexibiliteit. Vind het ideale ticket voor je treinreis tussen Montpellier en Brussel. De SNCF biedt ook kortingskaarten aan, zoals jeugd- en seniorenkaarten, die je kunt toevoegen wanneer je je SNCF-ticket bij Omio boekt om kortingen te ontvangen. Profiteer van aanbiedingen en tarieven zoals weekendtickets. De SNCF biedt op haar routes verschillende soorten treinen aan, zoals de hogesnelheidstrein TGV, de klassieke intercity en de TER, de regionale trein van de SNCF. In de ultramoderne TGV-treinen, die de langeafstandsroutes en de Kanaaltunnel rijden, vind je het restaurant aan boord, een bar, wagons met airconditioning en gratis wifi en in sommige gevallen service bij je stoel.

Reistips: treinen van Montpellier tot Brussel

Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Montpellier naar Brussel te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Montpellier naar Brussel is € 122. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Montpellier naar Brussel boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Montpellier naar Brussel gemiddeld € 181  kost.
Je moet erop rekenen ongeveer 805 km  af te leggen van Montpellier naar Brussel per trein.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Montpellier naar Brussel. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Montpellier naar Brussel te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 5 h 33 min.

Als je per trein van Montpellier naar Brussel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Montpellier vertrekken van Montpellier Saint-Roch en dat de meeste mensen in Brussel uitstappen op Bruxelles-Midi.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Montpellier Saint-Roch en moeten ongeveer 5.4 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Brussel arriveren het meest op Bruxelles-Midi en moeten circa 2.4 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Montpellier naar Brussel te brengen per trein. Op de route naar Brussel vanuit Montpellier kun je reizen met TGV, SNCF | TGV of SNCF | TGV INOUI. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Montpellier naar Brussel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 2 directe treinen per dag van Montpellier naar Brussel met SNCF | TGV, en dan hoef je niet over te stappen. Directe tren lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je treintickets gaat kopen.
Gemiddeld, er zijn 2 treinen keer per dag van Montpellier naar Brussel. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Montpellier om 06: 48. Een laatste tren vertrekt van Montpellier om 16: 10. Check Omio voor de recentste tren tijden van Montpellier naar Brussel en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Montpellier naar Brussel kost gemiddeld € 181 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Montpellier en Brussel een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Montpellier naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je wilt reizen van Montpellier naar Brussel per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Montpellier naar Brussel boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Montpellier naar Brussel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Montpellier naar Brussel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montpellier
Brussel

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal