Goedkope treinkaartjes van Montpellier naar Lunel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

1

Average

3

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Montpellier naar Lunel bedraagt ongeveer € 3 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 1.

SNCF | TER
04:41Montpellier0u14 04:55Lunel
0 changes
11Enkele reis
SNCF | TER
04:37Montpellier0u12 04:49Lunel
0 changes
11Enkele reis
SNCF | TER
15:36Montpellier0u19 15:55Lunel
0 changes
31Enkele reis
SNCF | TER
13:07Montpellier0u14 13:21Lunel
0 changes
31Enkele reis
SNCF | TER
20:33Montpellier0u15 20:48Lunel
0 changes
31Enkele reis

Trein dienstregeling van Montpellier naar Lunel

Treinen weergeven voor morgen, ma 23 mei
SNCF | TER
04:37Montpellier0u12 04:49Lunel
0 changes
SNCF | TER
04:41Montpellier0u14 04:55Lunel
0 changes
SNCF | TER
13:07Montpellier0u14 13:21Lunel
0 changes
SNCF | TER
15:36Montpellier0u19 15:55Lunel
0 changes
SNCF | TER
16:35Montpellier0u12 16:47Lunel
0 changes
SNCF | TER
18:12Montpellier0u14 18:26Lunel
0 changes
SNCF | TER
19:13Montpellier0u14 19:27Lunel
0 changes
SNCF | TER
20:33Montpellier0u15 20:48Lunel
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
1SNCF | TER
di
24 mei
3SNCF | TER
wo
25 mei
1SNCF | TER
do
26 mei
3SNCF | TER
vr
27 mei
3SNCF | TER
za
28 mei
3SNCF | TER
zo
29 mei
3SNCF | TER

Snelste treinen from Montpellier naar Lunel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

12 m

Gemiddelde

14 m

Treinen per dag

8

Afstand busreis

22 km

Van de 8 treinen die elke dag vertrekken vanaf Montpellier naar Lunel rijden 8 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 14 m over de afstand van 22 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 12 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 19 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

SNCF | TER
04:37Montpellier0u12 04:49Lunel
0 changes
11Enkele reis
SNCF | TER
16:35Montpellier0u12 16:47Lunel
0 changes
61Enkele reis
SNCF | TER
13:07Montpellier0u14 13:21Lunel
0 changes
31Enkele reis
SNCF | TER
04:41Montpellier0u14 04:55Lunel
0 changes
11Enkele reis
SNCF | TER
19:13Montpellier0u14 19:27Lunel
0 changes
61Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Montpellier naar Lunel

distanceAfstand22 km
durationGemiddelde treinduur15 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 3
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenSNCF | TGV of SNCF | TER

Met treinen van Montpellier naar Lunel leg je reis 22 km af wat gemiddeld 15 min duurt bij onze reispartners zoals SNCF | TGV of SNCF | TER. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 3 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 3. Reizigers vertrekken het vaakst van Montpellier Saint-Roch en arriveren in Gare de Lunel.

Reistips: treinen van Montpellier tot Lunel

Reis eenvoudig met de trein naar Lunel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Montpellier naar Lunel te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Montpellier naar Lunel zijn?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Montpellier naar Lunel is € 3. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Montpellier naar Lunel boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Montpellier naar Lunel?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Montpellier naar Lunel gemiddeld € 3  kost.

Hoeveel kilometer is het van Montpellier naar Lunel met de tren?

Je moet erop rekenen ongeveer 22 km  af te leggen van Montpellier naar Lunel per trein.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Montpellier naar Lunel?

The gemiddelde reistijd per trein van Montpellier naar Lunel is 15 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Montpellier naar Lunel.

Vanaf welk treinstation in Montpellier zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Lunel zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Montpellier naar Lunel is het heel fijn om te weten dat Montpellier Saint-Roch het meest populaire tren station is voor reizigers die van Montpellier vertrekken en dat Gare de Lunel het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Lunel.

Waar is het Montpellier treinstation? Waar is het Lunel treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Montpellier Saint-Roch, vinden op ongeveer 5.4 km van het stadscentrum van Montpellier. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Lunel, heet Gare de Lunel, en is ongeveer 820 m gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Montpellier naar Lunel aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Montpellier naar Lunel te brengen per trein. Op de route naar Lunel vanuit Montpellier kun je reizen met SNCF | TGV of SNCF | TER. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Montpellier naar Lunel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treindiensten zijn er van Montpellier naar Lunel per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Montpellier naar Lunel is 16 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Wanneer gaat een eerste tren van Montpellier naar Lunel? Wanneer gaat een laatste tren van Montpellier naar Lunel?

Een vroegste tren vertrekkend vanaf Montpellier naar Lunel vertrekt om 04: 37. Een laatste tren vertrekkend vanaf Montpellier naar Lunel vertrekt om 21: 22. Je vindt de recentste Montpellier naar Lunel tren schema op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets tussen Montpellier en Lunel reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Montpellier naar Lunel gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 3 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Montpellier naar Lunel een paar maanden van tevoren te boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Lunel vanuit Montpellier per trein, zijn er dan in de buurt van Lunel nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per trein van Montpellier naar Lunel reizen, is Lunel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Lunel die een bezoek waard zijn, zijn Nîmes, Avignon of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Wat is de beste manier om te reizen van Montpellier naar Lunel per trein met de Omio-app?

Je kunt je treintickets van Montpellier naar Lunel zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Montpellier naar Lunel tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Montpellier naar Lunel te komen?

Reizen van Montpellier naar Lunel zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Montpellier naar Lunel.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montpellier
Lunel
Montpellier Saint-Roch
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Montpellier naar Lunel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: