Trein van Montreux naar Amsterdam

De goedkoopste treinreizen Van Montreux Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

46

Gemiddelde

65

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
21:48Montreux15u17 13:05Amsterdam
0 overstappen
461Enkele reis
Deutsche Bahn
21:51Montreux15u14 13:05Amsterdam
0 overstappen
561Enkele reis
Deutsche Bahn
20:17Montreux14u48 11:05Amsterdam
0 overstappen
801Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
12:17Montreux12u27 00:44Amsterdam
0 overstappen
801Enkele reis

Treintijden & routes Montreux naar Amsterdam

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn with connection
12:17Montreux12u27 00:44Amsterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:17Montreux14u48 11:05Amsterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:48Montreux15u17 13:05Amsterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:51Montreux15u14 13:05Amsterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Montreux Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

12 u 27 m

Gemiddelde

14 u 26 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

677 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Montreux naar Amsterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
12:17Montreux12u27 00:44Amsterdam
0 overstappen
801Enkele reis
Deutsche Bahn
20:17Montreux14u48 11:05Amsterdam
0 overstappen
801Enkele reis
Deutsche Bahn
21:51Montreux15u14 13:05Amsterdam
0 overstappen
561Enkele reis
Deutsche Bahn
21:48Montreux15u17 13:05Amsterdam
0 overstappen
461Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Montreux naar Amsterdam

distanceAfstand676 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein12 u 48 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 43
frequencyFrequentie4 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of TGV inOui

Bij treinreizen van Montreux naar Amsterdam leg je reis 676 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of TGV inOui gemiddeld 12 u 48 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 4 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 43 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 40. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Montreux en arriveren in Amsterdam Centraal.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Montreux naar Amsterdam

Voor slechts € 40 kun je reizen met een tren van Montreux naar Amsterdam met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Montreux en Amsterdam. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Montreux tot Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Montreux naar Amsterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Montreux naar Amsterdam zijn € 40. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Montreux naar Amsterdam boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
Als je je treintickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Montreux naar Amsterdam met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 43.
De afstand van Montreux naar Amsterdam per trein is ongeveer 676 km.
De reisduur met de trein van Montreux naar Amsterdam kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 12 u 48 min.

Voordat je je reis van Montreux naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Montreux vanaf Montreux vertrekken en in Amsterdam aankomen op Amsterdam Centraal.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Montreux, wat op ongeveer 327 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Amsterdam Centraal, dat op 916 m van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Montreux naar Amsterdam, neemt biedt Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of TGV inOui de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle treinmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Montreux naar Amsterdam aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Gemiddeld er zijn 4 treinreizen per dag van Montreux naar Amsterdam. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
De trein die het vroegst vanaf Montreux naar Amsterdam vertrekt, gaat om 06: 17. De trein die het laatat Montreux naar Amsterdam vertrekt, gaat om 21: 51. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Montreux naar Amsterdam en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Montreux naar Amsterdam binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 43 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Montreux naar Amsterdam een paar maanden van tevoren.
Je trein trip van Montreux naar Amsterdam hoeft helemaal niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!
Je kunt je treintickets van Montreux naar Amsterdam zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Montreux naar Amsterdam de trein, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Reizen van Montreux naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Montreux naar Amsterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montreux
Amsterdam

Meer reisopties per trein van Montreux naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal