Trein van München naar Amersfoort

De goedkoopste treinreizen Van München Naar Amersfoort

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

38

Gemiddelde

38

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
17:54München13u07 07:01Amersfoort
0 overstappen
381Enkele reis

Treintijden & routes München naar Amersfoort

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
Deutsche Bahn
17:54München13u07 07:01Amersfoort
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.

De snelste treinen Van München Naar Amersfoort

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

13 u 7 m

Gemiddelde

13 u 7 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

627 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf München naar Amersfoort rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
17:54München13u07 07:01Amersfoort
0 overstappen
381Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van München naar Amersfoort

distanceAfstand627 km
durationGemiddelde treinduur8 h 13 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 56
changesDirecte trenJa
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van München naar Amersfoort leg je reis 627 km af wat gemiddeld 8 h 13 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 38 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 56. Reizigers vertrekken het vaakst van München Hbf en arriveren in Amersfoort Railway.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van München naar Amersfoort

Voor slechts € 38 kun je reizen met een tren tussen München en Amersfoort met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van München naar Amersfoort.

Reistips: treinen van München tot Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van München naar Amersfoort te reizen.
FAQs
Treintickets van München naar Amersfoort hoeven niet meer dan € 38 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van München naar Amersfoort voor je volgende vakantie.
De München naar Amersfoort treinticketsprijs is gemiddeld € 56  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van München naar Amersfoort per trein ongeveer 627 km  is.
De reis per trein van München naar Amersfoort duurt gemiddeld 8 h 13 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van München naar Amersfoort.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van München naar Amersfoort, vertrekken meestal van München Hbf in München en komen aan op Amersfoort Railway in Amersfoort. Het is altijd handig om deze treinstations in München en Amersfoort te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op München Hbf en reizen ongeveer 3.7 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Amersfoort Railway en moeten ongeveer 1.7 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Amersfoort.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van München naar Amersfoort, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn om snel naar Amersfoort te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van München naar Amersfoort te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Een eerste tren van München naar Amersfoort vertrekt om 11: 47   en een laatste tren voor deze vertrekt om 20: 51. Omio toont jou een recentste tren van München naar Amersfoort tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Je trein trip van München naar Amersfoort hoeft niet te eindigen in Amersfoort. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Berlijn of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Berlijn of Brussel te gaan op Omio!
Je kunt je treintickets van München naar Amersfoort zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je München naar Amersfoort tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amersfoort vanaf München. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van München naar Amersfoort en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

München
Amersfoort

Meer reisopties per trein van München naar Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal