Trein van Neerpelt naar Eindhoven

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Neerpelt naar Eindhoven

distanceAfstand23 km
changesDirecte trenJa
carriersTreinreisaanbiedersIC Bus

Met treinen van Neerpelt naar Eindhoven leg je reis 23 km af met onze reispartners zoals IC Bus. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Neerpelt en arriveren in Eindhoven.

Reistips: treinen van Neerpelt tot Eindhoven

Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Neerpelt naar Eindhoven te reizen.
FAQs
De tren afstand van Neerpelt naar Eindhoven is circa 23 km.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Neerpelt naar Eindhoven is het heel fijn om te weten dat Neerpelt het meest populaire tren station is voor reizigers die van Neerpelt vertrekken en dat Eindhoven het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Eindhoven.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Neerpelt, vinden op ongeveer 858 m van het stadscentrum van Neerpelt. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Eindhoven, heet Eindhoven, en is ongeveer 855 m gelegen van zijn stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Neerpelt naar Eindhoven te brengen per trein. Op de route naar Eindhoven vanuit Neerpelt kun je reizen met IC Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Neerpelt naar Eindhoven, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Je trein trip van Neerpelt naar Eindhoven hoeft niet te eindigen in Eindhoven. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Antwerpen te gaan op Omio!
Je kunt je treintickets van Neerpelt naar Eindhoven zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Neerpelt naar Eindhoven tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Het is goed mogelijk om van Neerpelt naar Eindhoven te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Neerpelt naar Eindhoven te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Neerpelt
Eindhoven

Meer reisopties per trein van Neerpelt naar Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal