Trein van Nijmegen naar Amersfoort

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Nijmegen naar Amersfoort

distanceAfstand47 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Nijmegen naar Amersfoort leg je reis 47 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Nijmegen en arriveren in Amersfoort Railway.

Reistips: treinen van Nijmegen tot Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Nijmegen naar Amersfoort te reizen.
FAQs
De afstand van tussen Nijmegen en Amersfoort per trein is bij benadering 47 km.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Nijmegen naar Amersfoort is het heel fijn om te weten dat Nijmegen het meest populaire tren station is voor reizigers die van Nijmegen vertrekken en dat Amersfoort Railway het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Amersfoort.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Nijmegen en reizen ongeveer 1.8 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Amersfoort Railway en moeten ongeveer 1.7 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Amersfoort.

Je trein trip van Nijmegen naar Amersfoort hoeft niet te eindigen in Amersfoort. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Berlijn of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Berlijn of Brussel te gaan op Omio!
Als je wilt reizen van Nijmegen naar Amersfoort per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Nijmegen naar Amersfoort boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Reizen van Nijmegen naar Amersfoort zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Nijmegen naar Amersfoort.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Nijmegen
Amersfoort

Meer reisopties per trein van Nijmegen naar Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal