Treinen van Oss naar Eindhoven

ma 26 aug.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

VERGELIJK

Prijzen van verschillende soorten vervoer

Train
wo
28 aug.
10 NS
do
29 aug.
10 NS
za
31 aug.
10 NS

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Oss naar Eindhoven

Gem. reistijd:
38 minuten
Gem. treinticket:10
Vertrekstation trein:Oss
Eindstation trein:Eindhoven
Afstand treinreis:36 km
TrainTreinmaatschappijen:NS

Welke treinen rijden er van Oss naar Eindhoven?

  • NS zet op dit traject sprinters en intercity's in.
  • Voor deze treinreis moet je overstappen op het station van 's-Hertogenbosch.
  • De rit naar Eindhoven duurt maar 33 minuten.

Welke treinen van NS maken een treinreis van Oss naar Eindhoven?

Als je in Oss op de trein stapt, sta je vaak na ruim een half uur al in het centrum van Eindhoven. Toch is de exacte reisduur afhankelijk van het type trein waarmee je reist én de wachttijd tijdens het overstappen. Want ondanks de relatief korte rit is een directe treinreis niet mogelijk. Vanuit Oss neem je altijd eerst de sprinter of intercity naar 's-Hertogenbosch. Daarvandaan kun je weer verder reizen met een trein die je naar je eindbestemming brengt: het centraal station van Eindhoven.

Op werkdagen vertrekken de treinen tussen 6.30 uur en 0.15 uur. Er zijn doorgaans twee ritten per uur, maar tijdens de ochtendspits zijn het er zelfs drie à vier. Reis je op woensdag? Dan profiteer je van een test waarbij NS extra treinen inzet op het traject tussen Den Bosch en Eindhoven. Tot 19.00 uur kun je hierdoor vier keer per uur met de trein van Oss naar Eindhoven reizen.

In het weekend vervallen de extra ritten in de ochtendspits. Bovendien begint de dienstregeling 's ochtends wat later. Zo kun je op zaterdag vanaf 6.45 vanuit Oss vertrekken en op zondag is de eerste rit tegen 8.30 uur. Ter compensatie rijden de treinen op vrijdag- en zaterdagavond wel wat langer door dan normaal. Rond 0.45 uur rijdt er dan namelijk nog een allerlaatste sprinter weg uit het station van Oss.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Oss naar Eindhoven?

  • Goedkope tickets van NS zijn online te verkrijgen.
  • Het moment van boeken heeft bij NS geen invloed op de prijs.
  • Treinkaartjes voor de tweede klas kosten ongeveer 9 euro.
  • De bus is op dit traject de goedkoopste optie.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Oss?

De treinreis naar Eindhoven kan beginnen op station Oss óf Oss West. Als je met het openbaar vervoer komt, kom je meestal uit op het centraal station. Bij Oss West stoppen namelijk geen bussen in de directe omgeving. Het hoofdstation is daarentegen wel prima te bereiken met de diverse lijnbussen die door de stad rijden.

Op welk treinstation komen treinen aan in Eindhoven?

Eindhoven is een van de grootste plaatsen in de provincie Noord-Brabant. Er is dan ook veel te zien en te doen. Zo kun je bijvoorbeeld kunst gaan kijken in het Van Abbemuseum of een bezoek brengen aan het PreHistorisch Dorp. De meeste treinreizigers stappen uit op het centraal station van Eindhoven. Dit ligt op loopafstand van het gezellige winkelcentrum en het PSV-voetbalstadion. Een andere optie is om bij het station over te stappen op een bus en zo naar je bestemming in Eindhoven te reizen.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Oss
Eindhoven
TrainOss

Voorzieningen

TrainOss West

Voorzieningen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.