Trein van Parijs naar Amersfoort

De goedkoopste treinreizen Van Parijs Naar Amersfoort

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

87

Gemiddelde

127

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
06:25Parijs4u28 10:53Amersfoort
0 overstappen
871Enkele reis
Thalys
08:25Parijs4u28 12:53Amersfoort
0 overstappen
1441Enkele reis
Thalys
12:25Parijs4u28 16:53Amersfoort
0 overstappen
1511Enkele reis

Treintijden & routes Parijs naar Amersfoort

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
Thalys
06:25Parijs4u28 10:53Amersfoort
0 overstappen
Thalys
08:25Parijs4u28 12:53Amersfoort
0 overstappen
Thalys
12:25Parijs4u28 16:53Amersfoort
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.

De snelste treinen Van Parijs Naar Amersfoort

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

4 u 28 m

Gemiddelde

4 u 28 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

425 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Amersfoort rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
06:25Parijs4u28 10:53Amersfoort
0 overstappen
871Enkele reis
Thalys
08:25Parijs4u28 12:53Amersfoort
0 overstappen
1441Enkele reis
Thalys
12:25Parijs4u28 16:53Amersfoort
0 overstappen
1511Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Parijs naar Amersfoort

distanceAfstand425 km
durationGemiddelde treinduur4 h 31 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 151
frequencyTren frequentie10 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 10 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Met treinen van Parijs naar Amersfoort leg je reis 425 km af wat gemiddeld 4 h 31 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 10 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 151 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 151. Reizigers vertrekken het vaakst van Paris Gare de Lyon en arriveren in Amersfoort Railway.

Treinmaatschappijen: Thalys van Parijs naar Amersfoort

Reis met de tren van Parijs naar Amersfoort vanaf € 151 met Omio’s Thalys partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Parijs en Amersfoort met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Omio helpt je de perfecte Parijs - Amersfoort tren te vinden met Thalys. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste tren van Parijs naar Amersfoort, Omio toont je van Thalys de recentste dienstregelingen, tickets, prijzen en andere reisinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord) voor de tren om je te helpen het beste trein ticket te vinden voor je aanstaande Parijs naar Amersfoort. Je kunt verwachten rond 425 km van Parijs naar Amersfoort te reizen met een tren met Thalys. Als je klaar bent, kun je je enkele reis-tickets van Parijs naar Amersfoort bij Thalys al vanaf € 151 kopen als je van tevoren boekt. Als je de Omio-app gebruikt om je ticket te boeken, kun je meteen controleren of het een mobiel ticket is, zodat je papierloos kunt reizen met trein in plaats van persoonlijk tickets te kopen bij het treinstation. Boek je tickets dus gemakkelijk en comfortabel online en geniet van een vlotte reis met Thalys!

Thalys van Parijs naar Amersfoort tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 59 min
  • Gemiddelde prijs: € 151
  • Thalys frequentie: 10 per dag

Reistips: treinen van Parijs tot Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Amersfoort te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Parijs naar Amersfoort is € 151. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Parijs naar Amersfoort boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
De Parijs naar Amersfoort treinticketsprijs is gemiddeld € 151  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
De afstand van Parijs naar Amersfoort per trein is ongeveer 425 km.
The gemiddelde reistijd per trein van Parijs naar Amersfoort is 4 h 31 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Parijs naar Amersfoort.

Als je per trein van Parijs naar Amersfoort reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Parijs vertrekken van Paris Gare de Lyon en dat de meeste mensen in Amersfoort uitstappen op Amersfoort Railway.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Paris Gare de Lyon, vinden op ongeveer 3.1 km van het stadscentrum van Parijs. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Amersfoort, heet Amersfoort Railway, en is ongeveer 1.7 km gelegen van zijn stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Parijs naar Amersfoort kun je een tren nemen van Thalys. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Parijs naar Amersfoort om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Parijs naar Amersfoort is 10 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Parijs naar Amersfoort tren vertrekt om 06: 01   en een laatste tren van Parijs naar Amersfoort vertrekt om 17: 25. Check de laatst bijgewerkte Parijs naar Amersfoort tren schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel van onze klanten die een reis naar Amersfoort per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Berlijn of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Amersfoort naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Parijs naar Amersfoort zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Parijs naar Amersfoort te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Parijs naar Amersfoort te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Parijs naar Amersfoort te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Amersfoort

Meer reisopties per trein van Parijs naar Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal