Trein van Parijs naar Antwerpen

De goedkoopste treinreizen Van Parijs Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

113

Gemiddelde

117

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
15:25Parijs2u40 18:05Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
18:55Parijs2u40 21:35Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
19:42Parijs3u11 22:53Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
16:25Parijs2u38 19:03Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
10:25Parijs2u51 13:16Antwerpen
0 overstappen
1341Enkele reis

Treintijden & routes Parijs naar Antwerpen

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
Thalys
10:25Parijs2u51 13:16Antwerpen
0 overstappen
Thalys
15:25Parijs2u40 18:05Antwerpen
0 overstappen
Thalys
16:25Parijs2u38 19:03Antwerpen
0 overstappen
Thalys
18:55Parijs2u40 21:35Antwerpen
0 overstappen
Thalys
19:42Parijs3u11 22:53Antwerpen
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste treinen Van Parijs Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

2 u 38 m

Gemiddelde

2 u 48 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

301 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Antwerpen rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
16:25Parijs2u38 19:03Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
15:25Parijs2u40 18:05Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
18:55Parijs2u40 21:35Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis
Thalys
10:25Parijs2u51 13:16Antwerpen
0 overstappen
1341Enkele reis
Thalys
19:42Parijs3u11 22:53Antwerpen
0 overstappen
1131Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Parijs naar Antwerpen

distanceAfstand301 km
durationGemiddelde reistijd met de trein2 u 38 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 116
frequencyFrequentie16 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 9 directe treinreizen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn of Thalys

Bij treinreizen van Parijs naar Antwerpen leg je 301 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Thalys gemiddeld 2 u 38 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 16 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 84 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 116. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Antwerp.

Treinmaatschappijen: Thalys en Deutsche Bahn van Parijs naar Antwerpen

Voor slechts € 84 kun je met de trein van Parijs naar Antwerpen reizen via de diensten van Thalys en Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

Deutsche Bahn
Thalys

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de trein in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de trein van Parijs naar Antwerpen. DB gebruikt verschillende soorten treinreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde treinreizen.

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Parijs naar Antwerpen met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Met Omio vind je bij Thalys de perfecte reis van Parijs naar Antwerpen met de trein. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste reis met de trein van Parijs naar Antwerpen, Omio toont je de recentste dienstregelingen, tickets, prijzen en andere reisinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord) bij Thalys. Zo kun je je aanstaande reis van Parijs naar Antwerpen perfect plannen. Je legt bij Thalys met de trein ongeveer 301 km van Parijs naar Antwerpen af. Je kunt bij Thalys al een enkele reis van Parijs naar Antwerpen boeken vanaf € 84 zolang je maar van tevoren boekt. Als je de Omio-app gebruikt om je ticket te boeken, kun je meteen controleren of het een mobiel ticket is, zodat je papierloos met trein kunt reizen in plaats van dat je papieren tickets moet kopen bij het treinstation. Boek je tickets dus gemakkelijk en eenvoudig online en geniet van een vlotte reis met Thalys!

Informatie over Thalys, Parijs naar Antwerpen met de trein:

  • Gemiddelde duur: 2 u 3 min
  • Gemiddelde prijs: € 84
  • Frequentie van Thalys: 9 per dag

Trein van Parijs naar Antwerpen: reisinformatie

De trein tussen Parijs en Antwerpen is een ideale manier om van de Franse hoofdstad tot in het Belgische Antwerpen te komen. De hogesnelheidstrein Thalys zorgt voor een snelle verbindingen die ongeveer 2 uur duurt. De trein rijdt om meerdere tijdstippen per dag, en dit van ‘s morgens in de vroege uren tot ‘s avonds laat. Indien men keuze wil hebben uit meerdere vertrektijden, kan men er ook voor kiezen over te stappen in Brussel-Zuid. In dit geval reist men met een IC trein verder naar Antwerpen, waardoor de reis slechts een half uurtje langer duurt.

De trein nemen vanuit Parijs

De trein Antwerpen Parijs vertrekt op Paris Gare du Nord, een van de drukste stations ter wereld. Het is een belangrijk verkeersknooppunt, niet alleen voor de Franse spoorwegmaatschappij de SNCF, maar ook voor vele internationale treinen zoals de Thalys uit Amsterdam, Brussel en Antwerpen en de Eurostar uit Londen. Gare du Nord bereiken kan gemakkelijk met het openbaar vervoer. De RER-treinen lijn B en D stoppen aan het station, en ook metrolijnen 4 en 5 bieden verbindingen met andere locaties in de stad. Bovendien is het station verbonden met metrostation La Chapelle, dat gelegen is op lijn 2.

In Antwerpen aankomen met de trein

De Thalys van Parijs komt aan op Antwerpen-Centraal, een van de mooiste treinstations waarover België beschikt. Het station is in het centrum gelegen en men kan te voet al snel de bekende winkelstraat de Meir bereiken. Ook zijn er voldoende opties om met het openbaar vervoer door de stad te reizen. Het station is namelijk verbonden met de twee ondergrondse premetrostations Astrid en Diamant waar men op tramlijnen 2, 3, 5, 6, 8, 9 en 15 kan stappen. Op het bovengrondse Koning Astridplein stoppen dan nog eens tramlijnen 10, 11, 12 en 24. Verder kan men hier ook de stadsbussen van De Lijn vinden. Meer bussen vertrekken vanaf de Pelikaanstraat of de nabijgelegen halte aan de Franklin Rooseveltplaats.

Reistips: treinen van Parijs tot Antwerpen

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Treintickets van Parijs naar Antwerpen hoeven niet meer dan € 84 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor treintickets van Parijs naar Antwerpen.
De treinticketprijs voor een reis van Parijs naar Antwerpen is gemiddeld € 116  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
De afstand van Parijs naar Antwerpen per trein is ongeveer 301 km.
De reisduur met de trein van Parijs naar Antwerpen kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 2 u 38 min.

Voordat je je reis van Parijs naar Antwerpen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Parijs vanaf Paris Gare de Lyon vertrekken en in Antwerpen aankomen op Antwerp.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Paris Gare de Lyon, wat op ongeveer 3.1 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Antwerp, dat op 7 m van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Parijs naar Antwerpen, neemt biedt Deutsche Bahn of Thalys de beste manier om snel naar Antwerpen te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Parijs naar Antwerpen aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er is op Omio een er zijn 9 directe treinreizen van Parijs naar Antwerpen per dag van Thalys. Het is slim op tijd je treintickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 16 treinreizen per dag van Parijs naar Antwerpen. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de trein van Parijs naar Antwerpen vertrekt om 05: 55   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 19: 55. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Parijs naar Antwerpen tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Parijs naar Antwerpen gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 116. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Parijs naar Antwerpen zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Antwerpen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Antwerpen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Antwerpen

Meer reisopties per trein van Parijs naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal