VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
131Thalys
Vind prijzen
wo
26 jan.
131Thalys
Vind prijzen
do
27 jan.
131Thalys
17Flixbus
vr
28 jan.
131Thalys
15Flixbus
za
29 jan.
119Thalys
20Flixbus
zo
30 jan.
131Thalys
Vind prijzen
ma
31 jan.
119Thalys
18Flixbus
di
1 feb.
119Thalys
Vind prijzen
wo
2 feb.
119Thalys
Vind prijzen
do
3 feb.
97Thalys
17Flixbus
vr
4 feb.
97Thalys
18Flixbus
za
5 feb.
97Thalys
20Flixbus
zo
6 feb.
97Thalys
18Flixbus
ma
7 feb.
87Thalys
18Flixbus
di
8 feb.
87Thalys
31Flixbus
wo
9 feb.
97Thalys
Vind prijzen
do
10 feb.
97Thalys
19Flixbus
vr
11 feb.
87Thalys
15Flixbus
za
12 feb.
87Thalys
18Flixbus
zo
13 feb.
88Thalys
20Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Parijs en Eindhoven

distanceAfstand363 km
durationGemiddelde treinduur3 h 50 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 129
frequencyTren frequentie10 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 10 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Met treinen van Parijs naar Eindhoven leg je reis 363 km af wat gemiddeld 3 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 10 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 129 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 119. Reizigers vertrekken het vaakst van Paris Gare de Lyon en arriveren in Eindhoven.

Treinmaatschappijen: Parijs naar Eindhoven met Thalys

Voor slechts € 119 kun je reizen met een tren van Parijs naar Eindhoven met Thalys. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze reis.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Parijs en Eindhoven met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Omio helpt je bij het vergelijken en boeken van de perfecte tren met een Thalys tussen Parijs en Eindhoven voor een soepele en ontspannen reis. Bekijk de nieuwste dienstregelingen voor de ideale vertrek- en aankomsttijden van de tren bij Thalys. Bekijk de reisinformatie voor de tren van Parijs naar Eindhoven en vergelijk met Thalys dingen zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord, de beste verbindingen voor je Parijs - Eindhoven trip en boek vervolgens met gemak een goedkope ticket voor de trein. De tussen Parijs en Eindhoven afstand met trein is 363 km. Je kunt tickets voor deze tren van Thalys voor slechts € 119 enkele reis boeken als je van tevoren boekt. Wanneer je in de Omio-app zoekt naar van Parijs naar Eindhoven tickets van Thalys, kun je ook snel en eenvoudig controleren of het mobiele tickets zijn. Zo ja, dan kun je papierloos gaan als je een tren neemt. Boek dat perfecte ticket voor Parijs - Eindhoven voor de trein online bij Thalys en geniet van je reis!

Reistips: Treinreizen van Parijs naar Eindhoven

Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Eindhoven te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke treintickets van Parijs naar Eindhoven?

Voordelige treintickets van Parijs naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 119, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Parijs naar Eindhoven?

De Parijs naar Eindhoven treinticketsprijs is gemiddeld € 129  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand naar Eindhoven van Parijs per trein?

De tren afstand van Parijs naar Eindhoven is circa 363 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Parijs naar Eindhoven per trein?

De reis per trein van Parijs naar Eindhoven duurt gemiddeld 3 h 50 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Parijs naar Eindhoven.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Parijs en in Eindhoven?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Parijs is Paris Gare de Lyon. In Eindhoven is het meest populaire treinstation onder reizigers Eindhoven.

Waar vind ik de Parijs treinstation naar Eindhoven? Waar is de Eindhoven treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Paris Gare de Lyon en reizen ongeveer 2.1 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Eindhoven en moeten ongeveer 273 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Eindhoven.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Parijs naar Eindhoven?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Parijs naar Eindhoven te brengen per trein. Op de route naar Eindhoven vanuit Parijs kun je reizen met Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Parijs naar Eindhoven, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er tussen Parijs en Eindhoven?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Parijs naar Eindhoven is 10 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoe vroeg moet ik treintickets aanschaffen voor Parijs naar Eindhoven om de beste aanbiedingen te krijgen?

Als je een treintickets van Parijs naar Eindhoven gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 129 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Parijs en Eindhoven zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik ben mijn geplande reis van Parijs naar Eindhoven per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per trein van Parijs naar Eindhoven reizen, is Eindhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Eindhoven die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Wat is de beste manier om te reizen van Parijs naar Eindhoven per trein met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Parijs naar Eindhoven zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Parijs naar Eindhoven te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kom ik van Parijs naar Eindhoven als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Reizen van Parijs naar Eindhoven zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Parijs naar Eindhoven.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Eindhoven
Gare Saint-Lazare
Voorzieningen
Gare de Paris Bercy
Voorzieningen
Paris Gare Montparnasse
Voorzieningen
Paris Gare d'Austerlitz
Voorzieningen
Paris Gare de Lyon
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen 1, 14<br>Buslijnen 29, 57, 61, 91, 20, 24, 63, 65, 87<br>Voorstedelijke treinen RER A, D
Paris Gare de l'Est
Voorzieningen
Paris Gare du Nord
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 4, 5<br>Voorstedelijke treinen RER B, D
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Alternatieven voor treinen Parijs - Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie: