Trein van Parijs naar Schiphol

De goedkoopste treinreizen Van Parijs Naar Schiphol

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

52

Gemiddelde

138

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
17:25Parijs4u39 22:04Schiphol
0 overstappen
521Enkele reis
Thalys
06:25Parijs3u00 09:25Schiphol
0 overstappen
1421Enkele reis
Thalys
15:25Parijs3u30 18:55Schiphol
0 overstappen
1421Enkele reis
Thalys
12:25Parijs3u30 15:55Schiphol
0 overstappen
2151Enkele reis

Treintijden & routes Parijs naar Schiphol

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Thalys
06:25Parijs3u00 09:25Schiphol
0 overstappen
Thalys
12:25Parijs3u30 15:55Schiphol
0 overstappen
Thalys
15:25Parijs3u30 18:55Schiphol
0 overstappen
Thalys
17:25Parijs4u39 22:04Schiphol
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Parijs Naar Schiphol

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

3 u

Gemiddelde

3 u 39 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

420 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Schiphol rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
06:25Parijs3u00 09:25Schiphol
0 overstappen
1421Enkele reis
Thalys
15:25Parijs3u30 18:55Schiphol
0 overstappen
1421Enkele reis
Thalys
12:25Parijs3u30 15:55Schiphol
0 overstappen
2151Enkele reis
Thalys
17:25Parijs4u39 22:04Schiphol
0 overstappen
521Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Parijs naar Schiphol

distanceAfstand420 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein3 u
priceGemiddelde treinticketprijs€ 120
frequencyFrequentie9 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 9 directe treinreizen per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Bij treinreizen van Parijs naar Schiphol leg je reis 420 km af, wat bij onze reispartners zoals Thalys gemiddeld 3 u duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 9 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 120 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 75. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Schiphol Airport.

Treinreisaanbieders: Thalys van Parijs naar Schiphol

Voor slechts € 75 kun je reizen met een tren tussen Parijs en Schiphol met Thalys. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Parijs en Schiphol met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Thalys is een van de beste opties als je reist met de trein tussen Parijs en Schiphol. Omio toont je snel de huidige roosters voor de tren bij Thalys voor een Parijs - Schiphol en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de trein online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste die beschikbaar is. De afstand tussen Parijs en Schiphol is rond 420 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij Thalys kunt boeken begint bij € 75. Terwijl je de recentste dienstregeling van de tren van Parijs naar Schiphol bij Thalys controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Schiphol. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van Thalys, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Parijs en Schiphol van Thalys voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Thalys Parijs naar Schiphol tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 u 5 min
  • Gemiddelde prijs: € 75
  • Thalys frequentie: 9 per dag

Reistips: treinen van Parijs tot Schiphol

Reis eenvoudig met de trein naar Schiphol. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Schiphol te reizen.
FAQs
Treintickets van Parijs naar Schiphol zijn al verkrijgbaar vanaf € 75 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je treintickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Parijs naar Schiphol met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 120.
Bij de route van Parijs naar Schiphol per trein leg je ongeveer 420 km  af.
De reis met de trein van Parijs naar Schiphol duurt gemiddeld 3 u. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Parijs naar Schiphol.

Voordat je je reis van Parijs naar Schiphol gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Parijs vanaf Paris Gare de Lyon vertrekken en in Schiphol aankomen op Schiphol Airport.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Paris Gare de Lyon en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.1 km naar het treinstation in Schiphol Airport af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Parijs naar Schiphol te brengen. Op de route naar Schiphol vanuit Parijs kun je reizen met Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Parijs naar Schiphol, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Parijs naar Schiphol is 9. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de trein van Parijs naar Schiphol vertrekt om 06: 01   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 18: 25. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Parijs naar Schiphol vertrektijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Parijs naar Schiphol kost gemiddeld € 120 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Parijs naar Schiphol een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Schiphol, reizen ook vaak naar Amsterdam, Rotterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Schiphol en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt je treintickets van Parijs naar Schiphol zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Parijs naar Schiphol de trein, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Het is goed mogelijk om van Parijs naar Schiphol te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Parijs naar Schiphol te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal