VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
20 jan.
9Regionale
9Regionale
vr
21 jan.
9Regionale
9Regionale
za
22 jan.
9Regionale
9Regionale
zo
23 jan.
9Regionale
9Regionale
ma
24 jan.
9Regionale
9Regionale
di
25 jan.
9Regionale
9Regionale
wo
26 jan.
9Regionale
9Regionale
do
27 jan.
9Regionale
9Regionale
vr
28 jan.
9Regionale
9Regionale
za
29 jan.
9Regionale
9Regionale
zo
30 jan.
9Regionale
9Regionale
ma
31 jan.
9Regionale
9Regionale
di
1 feb.
9Regionale
9Regionale
wo
2 feb.
9Regionale
9Regionale
do
3 feb.
9Regionale
9Regionale
vr
4 feb.
9Regionale
9Regionale
za
5 feb.
9Regionale
9Regionale
zo
6 feb.
9Regionale
9Regionale
ma
7 feb.
9Regionale
9Regionale
di
8 feb.
9Regionale
9Regionale

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Pisa en Florence

distanceAfstand68 km
durationGemiddelde treinduur1 h 1 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 9
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersRegionale Veloce, Regionale, Trenitalia, Frecciabianca of Frecciargento

Met treinen van Pisa naar Florence leg je reis 68 km af wat gemiddeld 1 h 1 min duurt bij onze reispartners zoals Regionale Veloce, Regionale, Trenitalia, Frecciabianca of Frecciargento. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 9 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 9. Reizigers vertrekken het vaakst van Pisa Centrale en arriveren in Firenze Santa Maria Novella.

Treinreisaanbieders: Trenitalia Pisa – Florence

Vind de beste treinen van Pisa naar Florence met Omio's reispartners Trenitalia vanaf € 9. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Trenitalia

Trenitalia is niet alleen de nationale spoorwegmaatschappij van Italië, maar ook de grootste tren operator van het land met een indrukwekkende vloot van treinen die verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid bieden waarmee ze reizen. Het vlaggenschip van het bedrijf zijn de snelle treinen Frecciarossa, Frecciargento en Frecciabianca. Trenitalia exploiteert ook intercity’s, regionale en treinen voor de nacht. Badkamers en wifi zijn standaard op tren voor langeafstandsroutes. In de meeste gevallen bieden de treinen ook rolstoeltoegang.

Vind de perfecte tren om de 68 km lange van Pisa naar Florence met Trenitalia af te leggen. Trenitalia biedt verschillende tarieven zoals de Base-, Economy-, Super Economy- en Ordinaria-tickets. Je kunt zelfs Trenitalia-kortingskaarten gebruiken op Omio. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste aanbiedingen van Trenitalia op Omio om speciale aanbiedingen te scoren! Bekijk het actuele Trenitalia-schema en boek een goedkope tren tussen Pisa en Florence in slechts een paar stappen. Op Omio vind je alle informatie die je nodig hebt voor de Pisa naar Florence, zoals vertrek- en aankomsttijden, tren stations, aantal haltes, reistijden en meer.

Welke treinen rijden er van Pisa naar Florence?

  • Tussen Pisa en Florence rijden treinen van Trenitalia.
  • Je reist met de stoptrein, sneltrein of de hogesnelheidstrein Frecciargento.
  • Op dit traject zijn er ongeveer 50 ritten per dag.
  • Een treinticket naar Florence is net iets duurder dan het goedkoopste buskaartje.

Welke treintijden gelden voor Trenitalia van Pisa naar Florence?

Trenitalia is de nationale spoorwegmaatschappij van Italië. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor de treinreizen tussen Pisa en Florence. De dienstregeling van Trenitalia begint al om 4.15 uur en eindigt rond 22.30 uur. In de hele vroege ochtend en late avond rijdt er één trein in het uur. Maar het grootste gedeelte van de dag gaan er per uur zeker twee tot vier treinen op weg naar Florence.

De stoptreinen zijn ongeveer een uur en een kwartier onderweg voordat ze het eindstation binnenrijden. Wil je zo snel mogelijk in Florence aankomen? Stap dan in bij de sneltreinen van Trenitalia. Na een kleine 50 minuten sta je al in het centrum van de stad.

Vanaf welk treinstation vertrekt Trenitalia in Pisa?

De treinreis met Trenitalia begint voor de meeste mensen op station Pisa Centrale. Met een goedkoop treinticket kun je vanaf deze plek namelijk rechtstreeks naar cultuurstad Florence reizen.

Pisa Centrale is zeker niet het enige station in de stad. Want in het noordwesten ligt ook nog het wat kleinere Pisa San Rossore. De stoptreinen naar Florence komen eerst langs dit treinstation voordat ze doorrijden naar Pisa Centrale. Vanaf Pisa San Rossore is het niet mogelijk om rechtstreeks met de sneltrein naar Florence te reizen.

Op welk treinstation komt Trenitalia aan in Florence?

Firenze Santa Maria Novella is het grootste en bekendste treinstation van de stad. Vanaf dit station loop je zo het historische centrum in. Na een wandeling van een kwartier kom je bijvoorbeeld aan bij de Ponte Vecchio en het wereldberoemde museum Uffizi.

Maar het openbaar vervoer in de stad is ook goed geregeld. Vanaf het busstation bij Santa Maria Novella vertrekken er namelijk bussen naar verschillende wijken in de stad. Wie een voetbalwedstrijd in het Stadio Artemio Franchi bij wil wonen, kan vanuit Pisa beter de trein naar Firenze Campo di Marte nemen. De hogesnelheidstrein Frecciargento heeft een stop op dit station. Op de naastgelegen bushalte kun je eventueel overstappen op de bussen van lijn 10, 20, 82 of 84.

Reistips: Treinreizen van Pisa naar Florence

Reis eenvoudig met de trein naar Florence. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Pisa naar Florence te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Pisa naar Florence per trein?

Voordelige treintickets van Pisa naar Florence zijn al verkrijgbaar vanaf € 9, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Pisa naar Florence?

De tren prijs tussen Pisa en Florence is gemiddeld € 9  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Florence van Pisa per trein?

De afstand van van Pisa naar Florence per trein is bij benadering 68 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Pisa naar Florence per trein?

De reis per trein van Pisa naar Florence duurt gemiddeld 1 h 1 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Pisa naar Florence.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Florence naar Pisa?

Voordat je je trip van Pisa naar Florence gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Pisa, vertrekken van Pisa Centrale en op Firenze Santa Maria Novella aankomen in Florence.

Waar vind ik de Pisa treinstation naar Florence? Waar is de Florence treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Pisa Centrale, vinden op ongeveer 805 m van het stadscentrum van Pisa. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Florence, heet Firenze Santa Maria Novella, en is ongeveer 1.1 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn er die goedkope tickets van Pisa naar Florence aanbieden?

Voor de beste tren van Pisa naar Florence, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: Regionale Veloce, Regionale, Trenitalia, Frecciabianca of Frecciargento. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Pisa naar Florence om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel treinen zijn er van Pisa naar Florence per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Pisa naar Florence is 25 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets van Pisa naar Florence kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ben je van plan om van Pisa naar Florence te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Florence, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Florence, reizen ook vaak naar Rome, Milaan of Venetië. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Florence en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Pisa naar Florence per trein?

Als je wilt reizen van Pisa naar Florence per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Pisa naar Florence boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Pisa naar Florence reizen? Kan ik per treinreisen?

Reizen van Pisa naar Florence zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Pisa naar Florence.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Pisa
Florence
Pisa Centrale
Voorzieningen
Pisa S. Rossore
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Pisa - Florence

Bekijk gerelateerde reisinformatie: