VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
22 jun.
9Regionale
9Regionale
wo
23 jun.
9Regionale
9Regionale
do
24 jun.
9Regionale
9Regionale
vr
25 jun.
9Regionale
9Regionale
za
26 jun.
9Regionale
9Regionale
zo
27 jun.
9Regionale
9Regionale
ma
28 jun.
9Regionale
9Regionale
di
29 jun.
9Regionale
9Regionale
wo
30 jun.
9Regionale
9Regionale
do
1 jul.
9Regionale
9Regionale
vr
2 jul.
9Regionale
9Regionale
za
3 jul.
9Regionale
9Regionale
zo
4 jul.
9Regionale
9Regionale
ma
5 jul.
9Regionale
9Regionale
di
6 jul.
9Regionale
9Regionale
wo
7 jul.
9Regionale
9Regionale
do
8 jul.
9Regionale
9Regionale
vr
9 jul.
9Regionale
9Regionale
za
10 jul.
9Regionale
4Regionale
zo
11 jul.
4Regionale
9Regionale
ma
12 jul.
9Regionale
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Pisa naar Florence

Vertrekstation trein:Pisa
Eindstation trein:Florence
Afstand treinreis:69 km

Welke treinen rijden er van Pisa naar Florence?

  • Tussen Pisa en Florence rijden treinen van Trenitalia.
  • Je reist met de stoptrein, sneltrein of de hogesnelheidstrein Frecciargento.
  • Op dit traject zijn er ongeveer 50 ritten per dag.
  • Een treinticket naar Florence is net iets duurder dan het goedkoopste buskaartje.

Welke treintijden gelden voor Trenitalia van Pisa naar Florence?

Trenitalia is de nationale spoorwegmaatschappij van Italië. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor de treinreizen tussen Pisa en Florence. De dienstregeling van Trenitalia begint al om 4.15 uur en eindigt rond 22.30 uur. In de hele vroege ochtend en late avond rijdt er één trein in het uur. Maar het grootste gedeelte van de dag gaan er per uur zeker twee tot vier treinen op weg naar Florence.

De stoptreinen zijn ongeveer een uur en een kwartier onderweg voordat ze het eindstation binnenrijden. Wil je zo snel mogelijk in Florence aankomen? Stap dan in bij de sneltreinen van Trenitalia. Na een kleine 50 minuten sta je al in het centrum van de stad.

Vanaf welk treinstation vertrekt Trenitalia in Pisa?

De treinreis met Trenitalia begint voor de meeste mensen op station Pisa Centrale. Met een goedkoop treinticket kun je vanaf deze plek namelijk rechtstreeks naar cultuurstad Florence reizen.

Pisa Centrale is zeker niet het enige station in de stad. Want in het noordwesten ligt ook nog het wat kleinere Pisa San Rossore. De stoptreinen naar Florence komen eerst langs dit treinstation voordat ze doorrijden naar Pisa Centrale. Vanaf Pisa San Rossore is het niet mogelijk om rechtstreeks met de sneltrein naar Florence te reizen.

Op welk treinstation komt Trenitalia aan in Florence?

Firenze Santa Maria Novella is het grootste en bekendste treinstation van de stad. Vanaf dit station loop je zo het historische centrum in. Na een wandeling van een kwartier kom je bijvoorbeeld aan bij de Ponte Vecchio en het wereldberoemde museum Uffizi.

Maar het openbaar vervoer in de stad is ook goed geregeld. Vanaf het busstation bij Santa Maria Novella vertrekken er namelijk bussen naar verschillende wijken in de stad. Wie een voetbalwedstrijd in het Stadio Artemio Franchi bij wil wonen, kan vanuit Pisa beter de trein naar Firenze Campo di Marte nemen. De hogesnelheidstrein Frecciargento heeft een stop op dit station. Op de naastgelegen bushalte kun je eventueel overstappen op de bussen van lijn 10, 20, 82 of 84.

Reistips

Treinreizen van Pisa naar Florence
Reis eenvoudig met de trein naar Florence. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Pisa naar Florence te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Pisa naar Florence?
Trein tickets van Pisa naar Florence zijn al verkrijgbaar vanaf € 9 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat kost de tren van Pisa naar Florence gemiddeld?
Het boeken van trein tickets naar Florence van Pisa kost gemiddeld € 9. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Pisa naar Florence te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is het van Pisa naar Florence per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Pisa naar Florence, is het handig om te weten dat Florence ongeveer 68 km is van Pisa als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Pisa naar Florence, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Pisa naar Florence?
De reisduur per trein van Pisa naar Florence kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 20 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Pisa naar Florence?

Als je per tren van Pisa naar Florence reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Pisa vertrekken van Pisa Centrale en dat de meeste mensen in Florence uitstappen op Firenze Santa Maria Novella.

Waar zijn de in Pisa in Florence?

Je vindt Pisa Centrale, het door Omio reizigers meest gebruikte in Pisa, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Florence is Firenze Santa Maria Novella, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Pisa naar Florence?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Pisa naar Florence te brengen per tren. Op de route van On the route naar Florence van Pisa kun je reizen met Trenitalia, Frecciabianca of Frecciargento. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Pisa naar Florence, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe vind ik een directe tren verbinding van Pisa naar Florence?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Pisa naar Florence, check dan of er directe treinen zijn van Pisa naar Florence bij Frecciargento, Regionale of Intercity Notte. Als je geen perfecte tren kunt vinden van Pisa naar Florence, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Pisa naar Florence?
Bespaar geld en laat Omio de beste trein tickets enkele reis of retour zoeken van Pisa naar Florence. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Pisa naar Florence zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Florence vanuit Pisa per tren, zijn er dan in de buurt van Florence nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je trein trip van Pisa naar Florence hoeft niet te eindigen in Florence. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Florence die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Rome, Milaan of Venetië. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Rome, Milaan of Venetië te gaan op Omio!
Kan ik van Pisa naar Florence reizen per trein in plaats van met de auto?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Pisa naar Florence wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Pisa
Florence
Pisa Centrale
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Pisa - Florence

Bekijk gerelateerde reisinformatie: