Trein van Praag naar Bratislava

De goedkoopste treinreizen Van Praag Naar Bratislava

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

13

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
10:38Praag4u44 15:22Bratislava
0 overstappen
111Enkele reis
2e goedkoopste
06:20Praag5u08 11:28Bratislava
0 overstappen
121Enkele reis
14:38Praag4u50 19:28Bratislava
0 overstappen
151Enkele reis

Treintijden & routes Praag naar Bratislava

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
06:20Praag5u08 11:28Bratislava
0 overstappen
10:38Praag4u44 15:22Bratislava
0 overstappen
14:38Praag4u50 19:28Bratislava
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

De snelste treinen Van Praag Naar Bratislava

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

4 u 44 m

Gemiddelde

4 u 54 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

291 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Praag naar Bratislava rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
10:38Praag4u44 15:22Bratislava
0 overstappen
111Enkele reis
2e snelste
14:38Praag4u50 19:28Bratislava
0 overstappen
151Enkele reis
06:20Praag5u08 11:28Bratislava
0 overstappen
121Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Praag naar Bratislava

distanceAfstand291 km
durationGemiddelde treinduur5 h 8 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 15
frequencyTren frequentie11 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 11 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersSTUDENT AGENCY k. S. RegioJet a. S. Czech Railway of RegioJet

Met treinen van Praag naar Bratislava leg je reis 291 km af wat gemiddeld 5 h 8 min duurt bij onze reispartners zoals STUDENT AGENCY k. S. RegioJet a. S. Czech Railway of RegioJet. Normaalgesproken zijn er er zijn 11 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 11 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 15. Reizigers vertrekken het vaakst van Prague, Praha, Zličín en arriveren in Bratislava predmestie.

Treinreisaanbieders: České dráhy en Student Agency van Praag naar Bratislava

Reis met de tren van Praag naar Bratislava vanaf € 11 met Omio’s České dráhy en Student Agency partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Student Agency
České dráhy

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende tren tussen Praag en Bratislava: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Bespaar tijd en geld door je tren tussen Praag en Bratislava van Student Agency online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Praag en Bratislava van Student Agency kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van Student Agency voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de tussen Praag en Bratislava. Bekijk ook de informatie voor de tren (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een trein allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Praag naar Bratislava, kun je meteen controleren of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Koop je officiële ticket voor de trein van Student Agency van Praag naar Bratislava snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Student Agency van Praag naar Bratislava tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 4 h 53 min
  • Student Agency frequentie: 3 per dag

Czech Railway is de grootste spoorwegmaatschappij in Tsjechië waar je tweedeklas- en eersteklastickets kunt vinden voor jouw volgende tren van Praag naar Bratislava.

Maak je plannen om van Praag naar Bratislava te reizen? Waarom neem je geen tren met České dráhy? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de tren van České dráhy laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Praag naar Bratislava allemaal op één plek. Met de tren van České dráhy kun je tussen Praag en Bratislava verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Praag en Bratislava, kunt je snel zien of het ticket van České dráhy een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de tren tussen Praag en Bratislava van České dráhy hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

České dráhy van Praag naar Bratislava tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 4 h 54 min
  • České dráhy frequentie: 7 per dag

Reistips: treinen van Praag tot Bratislava

Reis eenvoudig met de trein naar Bratislava. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Praag naar Bratislava te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Bratislava naar Praag te reizen is per trein en dat hoeft maar € 11 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Praag naar Bratislava bij Omio te kopen.
De tren prijs tussen Praag en Bratislava is gemiddeld € 15  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Praag naar Bratislava per trein ongeveer 291 km  is.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Praag naar Bratislava per trein is 5 h 8 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Praag naar Bratislava.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Praag naar Bratislava is het heel fijn om te weten dat Prague, Praha, Zličín het meest populaire tren station is voor reizigers die van Praag vertrekken en dat Bratislava predmestie het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Bratislava.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Prague, Praha, Zličín, vinden op ongeveer 14.1 km van het stadscentrum van Praag. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Bratislava, heet Bratislava predmestie, en is ongeveer 6.2 km gelegen van zijn stadscentrum.

Voor de beste tren van Praag naar Bratislava, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: STUDENT AGENCY k. S. RegioJet a. S. Czech Railway of RegioJet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Praag naar Bratislava om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, er zijn 11 directe treinen per dag van Praag naar Bratislava. Je kunt kijken of je kunt reizen met RegioJet a. S.   zonder te moeten overstappen. Een directe tren verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Gemiddeld, er zijn 11 treinen keer per dag van Praag naar Bratislava. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een vroegste tren vertrekkend vanaf Praag naar Bratislava vertrekt om 04: 38. Een laatste tren vertrekkend vanaf Praag naar Bratislava vertrekt om 17: 38. Je vindt de recentste Praag naar Bratislava tren dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Praag naar Bratislava kost gemiddeld € 15 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Praag en Bratislava een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Praag naar Bratislava reizen, is Bratislava niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Bratislava die een bezoek waard zijn, zijn Wenen, Boedapest of Krakau. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Praag naar Bratislava om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Praag naar Bratislava tren, zowel voor als tijdens de reis.
Het is goed mogelijk om van Praag naar Bratislava te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Praag naar Bratislava te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Praag
Bratislava

Meer reisopties per trein van Praag naar Bratislava

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal