Trein van Rome naar Amsterdam

De goedkoopste treinreizen Van Rome Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Goedkoopst

86

Gemiddelde

86

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
07:24Rome25u41 09:05Amsterdam
0 overstappen
861Enkele reis

Treintijden & routes Rome naar Amsterdam

Treinen weergeven voor morgen, woensdag 25 mei
Deutsche Bahn
07:24Rome25u41 09:05Amsterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.
vr
10 jun.
za
11 jun.
zo
12 jun.
ma
13 jun.
di
14 jun.

De snelste treinen Van Rome Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Snelste reis

1d 1 u 41 m

Gemiddelde

1d 1 u 41 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

1297 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rome naar Amsterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
07:24Rome25u41 09:05Amsterdam
0 overstappen
861Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Amsterdam?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Rome naar Amsterdam

distanceAfstand1297 km
durationGemiddelde treinduur25 h 41 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 89
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag

Met treinen van Rome naar Amsterdam leg je reis 1297 km af wat gemiddeld 25 h 41 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 89 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 86. Reizigers vertrekken het vaakst van Roma Termini en arriveren in Amsterdam Centraal.

Reistips: treinen van Rome tot Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rome naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Rome naar Amsterdam is € 86. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Rome naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Rome naar Amsterdam gemiddeld € 89  kost.
Je moet erop rekenen ongeveer 1297 km  af te leggen tussen Rome en Amsterdam per trein.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Rome naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rome naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 25 h 41 min.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Rome naar Amsterdam is het heel fijn om te weten dat Roma Termini het meest populaire tren station is voor reizigers die van Rome vertrekken en dat Amsterdam Centraal het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Amsterdam.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Roma Termini en reizen ongeveer 2.6 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 1.4 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Amsterdam.

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Rome naar Amsterdam is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een vroegste tren vertrekkend vanaf Rome naar Amsterdam vertrekt om 06: 02. Een laatste tren vertrekkend vanaf Rome naar Amsterdam vertrekt om 18: 33. Je vindt de recentste Rome naar Amsterdam tren schema op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Rome naar Amsterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Rome naar Amsterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Rome naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Rome naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rome
Amsterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal