Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Roosendaal naar Amsterdam?

  • Op dit traject rijden de intercity's van NS.
  • Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Roosendaal en Amsterdam.
  • De rit duurt een kleine twee uur.
  • Het goedkoopste treinticket kost 21 euro.
  • Een treinreis is veruit de makkelijkste en snelste optie.

Met welke treinen van NS maak je een treinreis van Roosendaal naar Amsterdam?

Heb je een treinkaartje voor het traject Roosendaal-Amsterdam? Zoek dan in alle rust een comfortabele zitplaats uit. De rit met de intercity duurt namelijk bijna twee uur en je hoeft in principe niet over te stappen. De trein stopt onderweg wel een aantal keer. Zo gaat de reis onder andere via Dordrecht, Rotterdam Centraal en station Den Haag HS.

In Roosendaal kun je twee à drie keer per uur instappen bij de treinen die rechtstreeks naar Amsterdam gaan. Deze intercity's rijden doordeweeks tussen 5.30 uur en 23.30 uur. In het weekend vertrekt de eerste trein van de dag wat later, namelijk om 6.30 uur (zaterdag) of 7.15 uur (zondag). Wil je zo snel mogelijk op de plaats van bestemming zijn? Dan kun je ook met de reguliere intercity tot Rotterdam Centraal reizen, waar je overstapt op de Intercity Direct. Dit kan een tijdswinst opleveren van een kwartier, maar voor de Intercity Direct moet je wel een extra toeslag betalen.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Roosendaal?

De treinreis naar Amsterdam begint op het enige treinstation van Roosendaal. Bij dit station is plek genoeg om je auto te parkeren of om je fiets te stallen. Kom je met het openbaar vervoer? De stads- en streekbussen stoppen bij de ingang van het treinstation.

Op welke treinstations komen treinen aan in Amsterdam?

Voor veel reizigers is Amsterdam Centraal de eindbestemming. Hier kun je de rit vervolgen met de metro, bus of de tram. Neem bijvoorbeeld de metro van lijn 54 en reis naar concertzaal AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). Of ga met de trams van lijn 2 of 5 richting het Van Gogh of Stedelijk Museum.

Amsterdam Centraal is overigens niet het enige station in de stad waar je uit kunt stappen. De meeste intercity's stoppen eerst nog op Amsterdam Sloterdijk. Ook hier is een halte voor bussen, trams en metro's zodat je overal gemakkelijk naartoe reist.

Reistips

Treinreizen van Roosendaal naar Amsterdam
Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Roosendaal naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Roosendaal naar Amsterdam?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Roosendaal naar Amsterdam is € 23. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Roosendaal naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de tren van Roosendaal naar Amsterdam gemiddeld?
Het boeken van trein tickets naar Amsterdam van Roosendaal kost gemiddeld € 23. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Roosendaal naar Amsterdam te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand naar Amsterdam van Roosendaal per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Roosendaal naar Amsterdam, is het handig om te weten dat Amsterdam ongeveer 98 km is van Roosendaal als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Roosendaal naar Amsterdam, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Roosendaal to Amsterdam per trein?
De reis per trein van Roosendaal naar Amsterdam duurt gemiddeld 1 h 34 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Roosendaal naar Amsterdam.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Roosendaal naar Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Roosendaal naar Amsterdam, vertrekken meestal van Roosendaal in Roosendaal en komen aan op Amsterdam Centraal in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Roosendaal en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Waar zijn de in Roosendaal in Amsterdam?

Bij het plannen van je reis naar Amsterdam van Roosendaal, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Roosendaal is Roosendaal, dat 1 km ligt van het centrum. In Amsterdam is het populairste Amsterdam Centraal en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Hoe vind ik een directe tren verbinding van Roosendaal naar Amsterdam?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Roosendaal naar Amsterdam, overweeg dan om je trein tickets te kopen bij Ns_ic om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale tren vindt van Roosendaal naar Amsterdam.
Hoe vind ik de beste deals om trein tickets te koppen van Roosendaal naar Amsterdam?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Roosendaal naar Amsterdam per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Roosendaal naar Amsterdam in de Omio app.
Ik wil per trein reizen van Roosendaal naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per trein van Roosendaal naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Roosendaal naar Amsterdam?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Roosendaal naar Amsterdam wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Roosendaal
Amsterdam
Roosendaal
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Roosendaal - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: